Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike | Croatian.lamareschale.org

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Mnogi vide kao potencijalni konkurent Ethereum, EOSis blockchain-based platformu na koji će podržati decentralizirane programe (Dapps). Dapps izvoditi na decentraliziranom, peer-to-peer mreže, a ne na centraliziranim poslužiteljima. Oni ne zahtijevaju treću stranu ili posrednik. Umjesto toga, oni se izravno povezati davatelje i korisnike.

load...

Dan Larimercreated EOS (koja se zalaže za Ethernet over SONET). On je također suosnivač BitShares i Steemit.

Po svojoj dizajn, EOS namjerava biti skalabilan i fleksibilniji od Ethereum, što ga čini lakšim za programere stvoriti decentraliziranih aplikacije. EOS učinila sljedeće zahtjeve:

  • Da neće imati pristojbe transakcije
  • Da ima potencijal za milijune transakcija u sekundi
  • load...

Međutim, projekt je još uvijek u ranoj fazi, tako da nema radnu proizvod još.

EOS financira putem prodaje žetona. To je jedinstven, u tom milijardu ERC-20 tokena će se distribuirati u razdoblju od jedne godine. Drugim riječima, svi će imati jednaku priliku kupiti žetone.

Korak 1: Odabir EOS novčanik

Iako postoje trenutno nema službenih EOS novčanici, EOS koristi ERC-20 znak. Kao takav, možete pohraniti svoje EOS žetone u ERC-20 kompatibilan novčanik. Postoji nekoliko različitih vrsta novčanike na raspolaganju su Vam:

Desktop Novčanici za pohranu EOS

Jaxxand Exodusare među najpopularnije desktop novčanike za EOS. Oboje su više-cryptocurrency novčanici koji su dostupni na Windows, Mac i Linux. U stvari, Jaxx također je dostupan na Android i iOS.

load...

Oba Jaxx i Izlazak imaju ShapeShift izgrađen, što omogućuje brzu, jednostavnu trgovinu cryptocurrencies.

Hardver Novčanici za čuvanje EOS

Možete koristiti knjiga Nano Pijesak Trezorhardware novčanike za pohranu ERC-20 žetona. No, morate povezati svoj hardver novčanik s MyEtherWallet.

Oba okrajčivačem i Trezor novčanici su kompatibilni sa sustavom Windows, Mac i Linux. Oni su popularne opcije koje nude veću sigurnost od većine drugih vrsta novčanik.

Web Novčanici za čuvanje EOS

Nedvojbeno, najbolji novčanik za pohranjivanje vaše EOS tokeni je MyEtherWallet. Za razliku od mnogih online novčanike, to je open source koji vam omogućuje da pohraniti eter na svoje računalo, a ne na njihovim serverima. Ova značajka čini mnogo sigurniji od većine web novčanike, jer ste u kontroli podataka vašeg novčanika.

Mobilni Novčanici za čuvanje EOS

Jaxxis također su dostupne za mobilne uređaje. Drugim riječima, možete pohraniti svoje EOS ERC-20 žetona na Android ili iOS uređaja. Jaxx podržava različite cryptocurrencies, a to je vrlo intuitivno sučelje, što ga čini osobito pogodna za početnike.

Korak 2: Pronađite EOS Exchange

Od EOS tokeni su dostupni na mnogim velikim cryptocurrency razmjene, to bi trebalo biti jednostavno dovoljno da ih kupiti gdje god ste smješteni.

Ovdje je popis od najpopularnijih opcija:

Kupi EOS na Binance

Pokrenut u 2017, Binancehas brzo etablirala kao jedna od najpopularnijih cryptocurrency razmjene. Ona je na popisu desetke altcoins, uključujući EOS tokena. Nažalost, samo može financirati svoj Binance račun cryptocurrencies, što može biti pomalo ograničava. Međutim, imate mogućnosti da biste dobili BTC i ETH parova.

Kupi EOS na Krakena

Kao Binance, Krakenhas oba BTC i ETH parova s ​​EOS. Međutim, Kraken nudi malo više fleksibilnosti. Na primjer, možete financirati svoj račun EUR, USD, JPY, i CAD.

Kraken je poznat po tome što je relativno lako registrirati, a za pružanje relativno niske naknade. Međutim, njegova izvedba je nedavno pretrpio tijekom vrhunca puta trgovanja.

Kupi EOS na HitBTC

HitBTCis razmjenu cryptocurrency sa sjedištem u Europi. Ona nudi mnogo različitih cryptocurrencies, uključujući EOS. Možete izvršiti uplatu pomoću EUR ili USD. Dok je razmjena je jednostavan za korištenje, to ne mora najbolje online ugled, jer mnogi tvrde da mu nedostaje transparentnost. Te bi trebao tretirati HitBTC s oprezom, jer je neregulirano razmjena.

Kupi EOS putem Shapeshift

Dok sve ostale cryptocurrency burzama u ovom popisu zahtijevaju registraciju, ShapeShiftrequires nema osobne podatke bilo koje vrste. To vam omogućuje razmjenu razne cryptocurrencies za EOS. Naknade su na strmoj strani, ali to je mala cijena za platiti za praktičnost i privatnost koje nudi.

Kupi EOS na Bithumb

Bithumbis jedan od najvećih burzama u Južnoj Koreji, a to je najveći obujam trgovanja EOS. Međutim, ako se nalazite u Južnoj Koreji, to je vjerojatno nije najbolji izbor za vas, jer oni samo prihvaćaju KRW. Razmjena je relativno jednostavan za početnike, i to je malo za ponuditi, koliko god napredna trgovačke značajke.

Kupi EOS na Bitfinex

Bitfinexis jedan od rijetkih cryptocurrency razmjene s par EOS / USD, tako da je popularan izbor za svakoga kupnju EOS. Međutim, to nije osobito početnik-friendly platforma, jer ima dosta složenu sučelje.

Kupi EOS s gotovinom

Za razliku od Bitcoin, trenutno ne postoji održiv način za kupnju EOS s gotovinom. Ova situacija svibanj dobro promijeniti kada je pokrenuta EOS platformu. Uvijek si mogao kupiti Bitcoin s gotovinom na LocalBitcoins, onda je to trgovina za EOS na veliku razmjenu cryptocurrency. Međutim, ovaj proces može biti složeniji nego što je potrebno.

Kupi EOS s kreditne kartice

Vrlo malo cryptocurrency razmjene vam omogućiti da kupite kripto s kreditne ili debitne kartice. Vaš najbolji kladiti se koristiti Coinbaseor CEX.IO. Tada možete kupiti još cryptocurrency (kao što je Bitcoin ili Ethereum) sa svoje kreditne ili debitne kartice. Nakon toga možete ga prenijeti na drugu razmjene, trgovina je za EOS ili trgovati izravno na EOS preko Changelly.

Kupi EOS s PayPal

Slično kao i kreditne kartice, ne postoji način da se izravno kupiti EOS PayPala. Međutim, ako ste spremni kupiti još cryptocurrency i trgovati za EOS, možete pogledati LocalBitcoins i VirWOX.

Opet, da bi nam za trgovinu na cryptocurrency koje ste kupili za EOS putem Changelly, budući da ne mogu izravno kupiti EOS putem gore navedenih opcija.

Korak 3: povući svoj EOS oznake za vaš novčanik

Zapamtite, nikada ne ostavljajte kovanice ili žetona na burzi. Ako koristite trading platformu za kupnju EOS poput onih gore navedenih, pobrinite se da se povuče svoje novčiće iz tog razmjene u svoj osobni novčanik. Dakle, vi ste zaštićeni ako je razmjena hakiran ili postane nesposoban za plaćanje.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Impuls impresije

Post Altcoin

Je li Dogecoin mrtav? Ili će Doge opet ustati?

Post Altcoin

Kako mina Bitcoins: jednostavan vodič za početnike

Post Altcoin

Rudarstvo u oblaku - profitabilno ili evolucija muljaža?

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost

Post Altcoin

Kako trgovati Bitcoins i NE dobiti uhićen

Post Altcoin

Uvod u Bitcoin trgovinu

Post Altcoin

Bitcoinove osnove

Post Altcoin

Put Potcoina

Post Altcoin

Kako Darknoins Anonymous DarkSend pomaže Bitcoinu

Post Altcoin

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Post Altcoin

Što je Dogecoin?