Kako kupiti zvijezde Lumens u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike | Croatian.lamareschale.org

Kako kupiti zvijezde Lumens u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Kako kupiti zvijezde Lumens u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Stellarprovides decentraliziran, međunarodnu mrežu za plaćanja blockchain, koja omogućuje brzo transakcije s niske naknade. Mreža je osmišljen kako bi međunarodna plaćanja i devizne transfere brz i bezbolan. Nevjerojatno, potvrda se može dogoditi u roku od 3 sekunde, a tisuće transakcija u svakoj sekundi.

Ako ste čak bili zadržavanje bočno pogled na cryptocurrency tržištu, onda vam svibanj biti misleći da je ova informacija zvuči prilično poznato. Ripplecontinues da će provesti naslove kao svoje tržište kapu zapanjuje i XRP (njegov materinji token) odskočiti okolo između $ 1 i 3 $.

Kako ovo očitost primjenjuje na zvjezdani? Zvjezdana je cryptocurrency XLM je učinkovito forkof Ripple. Naravno, stvari su se razvili od 2014 vilicom, ali izravne usporedbe su još uvijek lako vidjeti.

Zvjezdani sada uglavnom ima za cilj donijeti prekograničnih plaćanja i micropayments na prodajnim i uslužnim poduzećima, kao i prosječna osoba. Ovaj cilj se razlikuje od Jeke, koji je u potrazi za banke da koriste svoju mrežu plaćanja.

Mreža je izvorni žetoni su pozvani lumena. Nakon što je u potpunosti prije minirana i airdropped kvalificiranoj pojedinaca, tu su sada oko 20 milijardi kovanica u optjecaju. To je ogromna brojka, pogotovo u odnosu na maksimalno Bitcoin-a od 21 milijuna eura. Izvorno, 100 milijardi lumena su stvoreni, a Zvjezdani Zaklada trenutno drži preostale zalihe.

Dakle, važno je razumjeti kako je Zvjezdana mreža posluje, uključujući i kako to utječe lumena prije ulaganja. Općenito, cryptocurrencies pokušati riješiti međunarodnih plaćanja, omogućujući korisnicima da pretvoriti ih u digitalnom valutom, pa su ih poslali kao imovina. Ali Zvjezdana i Ripple ne strogo slijediti tu praksu.

Kako izvršiti plaćanje putem Zvjezdana, korisnici moraju raditi s mrežnim sidro, koje je jednostavno pouzdanih posrednika koji drži i pretvara sredstava. Fiat se razmjenjuju za digitalni kredit (poput dolara i eura), a zatim poslan u drugu sidra koja vjeruje stranke primateljice.

Na primjer, možda ću morati poslati sredstva u USD, ali imam samo eura. Tada sam poslati eura na račun sa svojim lokalnim sidro. Sidro onda bi kreditirati moj račun s digitalnim oznakama eura. Dalje, ja bih jednostavno poslati digitalnu kredit za vas razmjenom eura za USD.

Pa gdje lumena ući? Nema eksplicitan odnos između zvjezdane mreže i lumena tokena. To je rekao, nisu u mogućnosti sudjelovati u mreži bez održavanja neke znakove. Za slanje plaćanja, korisnik mora imati salda računa najmanje 20 lumena. Osim toga, blockchains općenito treba rodni valutu u pomoći u borbi protiv spama. Transakcije nose malu naknadu, kako bi se zaustavilo velike spam napada za djelić jednog centa, koja se isplaćuje samo u lumena.

Ako ste u potrazi na Zvjezdani lumena kao investiciju, uzeti dodatni pogled na ovaj protokol. To će privući iste primjedbe kao Jeke i njegov izvorni tokena. Naravno, transakcije mogu biti izrađene pomoću lumena, ali to još uvijek osjeća pomalo usiljeno. Također je važno imati na umu da je to zapravo posrednik valuta, koji ljudi su vjerojatno da će zadržati za velike razdoblja.

Na kraju, likvidnost može biti odličan, a ponuda može biti bogat. No, cijena nikada neće pogoditi uzvišene standarde postavljene od strane Bitcoin.

Kupnja Zvjezdani Lumes u 3 koraka

Korak 1: dobili Stellar novčanik

U konkurentnom tržištu, nema sumnje da je Zvjezdana sada uživa impresivan uspjeh. Njegova kovanica je provalio u Top 10 na Coinmarketcap.And s vremena na vrijeme, to je održao preko 10 milijardi $ u investicije. Tu raste podrška za ovu izravnu konkurenciju Jeke, iako novčanik potpora mogla biti poboljšana.

Zvjezdani Hardver Novčanici

Ledgeris značajan lider na tržištu koji omogućuje lumena koji će se održati u hiper-siguran hardvera novčanik. Ako ste u potrazi za novčanik koji drže lumena (uz ostale valute, uključujući Bitcoin, eter, i Jeke), nećete pronaći mnogo bolje mogućnosti nego Ledger Nano S. Ovaj džepni veličine hardver lisnica je u osnovi ne- hackable, a njegov user-friendly priroda čini za sretan kripto života.

Zvjezdani Destkop Novčanici

Zvjezdani Desktop Klijent mogućnost za svakoga tko želi desktop novčanik koji može slati, primati i trgovini lumena. Naravno, to neće biti tako siguran kao hardverski novčanik. A vi ćete želite zadržati sigurnost zbijeno na računalu, što privatni ključevi lisnicu je spremiti na tvrdi disk.

Zvjezdani Mobilni Novčanici

Zvjezdana je ljut na stvaranje mobilnog plaćanja, a Lobstroffers uredan paket. To je funkcionalna, user-friendly mobilni novčanik koji je dostupan na Android i iOS. Vi ćete biti gore i trčanje u nekoliko dodira, ali opet, sigurnost nije optimalna na mobilnim uređajima.

Korak 2: Kupi Zvjezdani lumena

Trenutno, ne postoji jednostavan, pouzdan način za kupnju lumena s kreditnom ili debitnom karticom. Za sada, morat ćete koristiti trgovačke platforme. Želite li kabanicu rješenje, ali održati još cryptocurrency uslugu? Ako je tako, Changellywill dati pristup lumena ih trgovanje za bilo koji drugi novac.

Korak 3: Povucite svoje lumena

Kao i uvijek, ako ste kupili Stellar Lumes iz razmjene, pobrinite se da ih povući na svoj novčanik. Imajući vaše lumena na burzi te izlaže opasnosti od hakiranja, krađe i nelikvidnosti (na burzi u sklopu).

Zvjezdani lumena Cijena: Hoće li to i dalje rasti?

Kao i gotovo bilo cryptocurrency, 2017 bio je um-puhanje godine Zvjezdani. Njegova tržišna kapa rasla eksponencijalno, a novčić cijena znatno pomaknula. Prosinca 2017 vidio potez od oko 0,10 $ do preko $ 0,80 po lumena. Od tada, cijene su se povukli, a tijekom rane 2018. Godine, oni su lebdjeli oko 0.50 $.

Nema šanse da je cijena uvijek će poletjeti uvis kao bitcoin i etera, ali nije nezamislivo da će XLM jednog dana slijediti trend koji je sličan XRP.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Jesse Powell podnosi ostavku

Post Altcoin

Intervju s Joshom Garzom, osnivačem i izvršnim direktorom GAW rudara

Post Altcoin

Bitcoin i kratkoročni vraća

Post Altcoin

Kako zaraditi novac sa Bitcoinom - Studije slučaja 99Bitcoina

Post Altcoin

Kako doći Bitcoins - Vodič za zaradu Bitcoins brzo i besplatno u 2018

Post Altcoin

Kako dobiti prilagođenu Bitcoin adresu

Post Altcoin

Impuls impresije

Post Altcoin

Analiza Bitcoina protiv Litecoina i zlata protiv srebra

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Želite li raditi i platiti u Bitcoinu? Evo šest web stranica koje vam mogu pomoći

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

Ethereum podiže 6,4 milijuna dolara u prvom kvartalu prodaje