Kako kupiti Zcash u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike | Croatian.lamareschale.org

Kako kupiti Zcash u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Kako kupiti Zcash u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

ZCashis novi projekt koji je na čelu Zooko Wilcox, koja je ovdje da se riješio jedan od Bitcoin je većini pozivajući pitanja - sljedivost. Kao što svibanj ili svibanj ne znaju Bitcoin nije u potpunosti anonimna.

Zcash ima jednu veliku dodao značajku na vrhu bitcoin, koji je u potpunosti privatne transakcije. To znači da su i primatelj i iznos šalju se čuvaju tajnu, nepoznati svima osim pošiljatelja i primatelja. Sada ste vjerojatno misleći, ako su iznosi koji se čuvaju tajne, kako ću znati da nema novih kovanica se generira i napuhavanja količinu postojećih novca?

Odgovor se zove dokaze Zero-znanje ili ZK-SNARK.

ZK-SNARK su način dokazuje da imate znanje o nečemu bez davanja bilo kakvih informacija o samoj stvari. To se koristi u ZCash dokazati transakcije vrijedi, a ne stvarati nove kovanice, bez davanja podataka o iznosima i primatelja.
Neka istraživanja pokazuju da je anonimnost ZCash je bitno jači od onih koje osiguravaju privatnost usmjerena mreža kao što Dashor Monero.

Kako Zcash se rađa

ZCash nije zapravo imaju ICO kao i mnogi od novijih altcoins imaju, ZCash distribucija radi jako mnogo na isti način kao što je Bitcoin radi - Kroz rudarstvo.

Svakih 2,5 minuta u prosjeku, ZCash blok pronađen stvaranje 12,5 nove ZECs, koji dodaje do 50 novih kovanica svakih 10 minuta u prosjeku, baš kao i Bitcoin je tijekom prve 4 godine. I, baš kao i bitcoin, svake 4 godine ovaj blok iznos nagrada će prepoloviti, što će rezultirati maksimalnim ukupno 21 milijuna ZCash kovanice koje će ikada biti stvoren.

Kako kupiti Zcash?

Prvi korak - Uzmite novčanik

Započnite stvaranjem novčanik. Novčanici dolaze u stolnim računalima i mobilnim oblika.

Za desktop novčanik, možete preuzeti na službenim Zcash novčanik za Mac ili za prozore. Nakon što ga instalirate, možete koristiti novčanik odmah, ali nećete biti u mogućnosti vidjeti transakcije prije nego što neka ga sinkronizirati za jednu noć ili tako, ovisno o internetskoj vezi.

Nakon što je instaliran, idite na karticu Vlastiti adresa, desni klik adresu klijent je stvoren za vas, a zatim dobiti privatni ključ. Zaslon pokazuje svoj privatni ključ i tako omogućiti da znaju da je bio kopiran u međuspremnik

Imajte to podupirač gore vrlo pažljivo i vrlo sigurno, po mogućnosti na papiru, ne zaboravite, ako ga izgubi, izgubit ćete taj novac, ne postoji onaj koji vam može pomoći ako je izgubio, a tko s ovim ključnim kontrolama svoj novac.

Nakon što je učinio, dvostrukim klikom na razglas na kartici Osobne Adrese će vam ga kopirati.
Držite ga negdje dostupna, nije da je mnogo tajni, a to počinje s „t” na isti način Bitcoin adrese obično počinju s „1” ili „3”.

Dalje, također ćemo pokriti kako držati svoj ZCash na svom mobitelu s Coinomi MultiWallet. Ako radije koristite materinjem klijenta, slobodno preskočite ravno naprijed i vidjeti kako i gdje se mogu kupiti Zcash.

Za drži svoje ZCash na svom Coinomi novčanik, prvo ćete morati instalirati aplikaciju na Androiddevice (iOS aplikacija je u radovima).

Nakon što ste preuzeli app hit „Stvaranje novog novčanik”, Zapišite lozinku i proći kroz proces tipkati natrag u aplikaciju kako bi bili sigurni da je podupirač gore ispravno. Dalje, tvoj ima izbornik na lijevoj strani sa svim sredstvima koje ste odabrali, idite na ZCash zatim prijeđite pravo da se na kartici „primiti”.

A tamo ga imate, to je adresa koju ćete koristiti da biste dobili svoj ZCash iz razmjene.

Sljedeći korak - Pronađite Zcash Exchange

Ažuriraj

# 8211; Sada možete kupiti Zcasn na CEX.io je exchangeas dobro (potražite gumb „trgovine” na navigacijskoj traci)

Zatim ćemo se pokriva kako se prijaviti i dobiti provjereno na burzi zove Krakenwhere možete kupiti ZCash.

Prvo, ići na Krakenand prijaviti za novi račun. Zatim idite na svoju pristiglu poštu i dobiti e-mail potvrde.

Sada tražiti kartici „potvrđeni” dobiti odobrena na računu, tako da možete uplatiti sredstva u nju. Ona također ima sve ažurirane detalje o različitim razinama provjere, što dokumenti koje zahtijevaju i koja ograničenja u smislu povlačenja imaju.


Spustite se do obrasca za potvrdu. Kad završite, pritisnite gumb „Potvrdite” i trebali biste vidjeti ovo:


Nakon što je provjereno, vi ćete biti obaviješteni putem e-maila. Onda možete ići ravno naprijed i sredstva na računu. Možete obnovili svoj račun Bitcoin ili fiat valute.

Nakon što je račun financira idite na karticu „Trade”, a zatim potražiti trgovanja par koji odgovara kako se financira svoj račun. Na primjer, ako financira svoj račun Bitcoin tražiti ZEC> ZEC / XBT
onda tražiti kartica pod „New Order”, prebacivanje vrste naloga iz „Limit” u „Red”, odlučio koliko ZEC (Simbol za ZCash ) koji želite kupiti i pritisnite gumb kupi.

Prođite kroz svoje podatke kako bi bili sigurni da je sve u redu, a ako je, kliknite na „Pošalji narudžbu”.

Čestitamo! Vi samo kupili svoj prvi ZCash, sada sve što je lijevo učiniti je izvući ga iz razmjene, tako da zaista možete imati potpunu kontrolu nad njim.

Završni korak - povući svoj Zcash

Vi ne da se ide u financiranju Tab> Isplata> Zcash> Dodaj novu adresu

To će poslati e-poštu potvrde pazeći da odobri ove novo dodano adresu kao povuče adresu, te će od vas zatražiti da provjeriti to je točna adresa.

Sada ćemo se vratiti na financiranje> Isplata> karticu Zec, izabrali adresu smo upravo dodala padajućeg izbornika, ispunite iznos, kliknite na „Pregled povlačenja” i provjerite da li su svi podaci točni. Ako jesu, kliknite odobriti.

Gotov si!

U roku od nekoliko minuta, Kraken će poslati svoj ZCash na svoj podupirač gore adresu koja je pod isključivom kontrolom. Sada si ponosni vlasnik vrlo Vaš vlastiti Zcash.

Možete pratiti svoju adresu u bilo kojem bloku istraživač koji je praćenje Zcash Blockchain, kao što ZCha.inby jednostavno zalijepite adresu u traku za pretraživanje.

Dodatne metode za kupnju Zcash

Postoji jednostavniji instant razmjene, kao što Shapeshiftor Changellyyou mogao koristiti kao kupiti Zcash. Možda ćete završiti plaćati nešto veću naknadu, ali taj proces je puno lakše i ne zahtijeva provjeru identiteta.

Na primjer, na Shapeshiftall što trebate učiniti je odabrati Zcash odaberite Bitcoin kao valutu koju razmjenu i pritisnite „Nastavi”.
Staviti u svoj Zcash adresu, provjerite brzinu da ste dobivanje, provjerite „Prihvaćanje uvjeta” i hit „Start transakciju”.

Sljedeća stranica sadrži brzinu u kojoj je razmjena se odvija, a gornja i donja granica za iznos koji možete razmjenjivati ​​u jednom potezu, sve što trebate učiniti je poslati Bitcoin transakcija na adresu koja je generiran.

Možete ponoviti ovaj postupak onoliko puta koliko želite i razmjena koliko želite. U roku od nekoliko minuta Zcash ste kupili će biti poslana na Vašu adresu.

Vrlo sličan proces je također moguće preko Changelly, koji radi manje-više isti, i da bi trebao provjeriti koje vam daje bolju brzinu u određenom trenutku i na određenom količinom.

Ako ste imali iskustva s Zcash a željeli komentirati slobodno učiniti u odjeljku komentara u nastavku.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet beta

Post Altcoin

Kalifornija jedan korak bliže legaliziranju Bitcoina

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Na kraju je otkriven shema GAW rudara

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: CheapAir prihvaća Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Post Altcoin

Cjelovit vodič za odabir lisnice Litecoin

Post Altcoin

Myriads EasyMiner donosi Myriadcoin na nova tržišta

Post Altcoin

Kako dobiti svoj prvi Bitcoin danas

Post Altcoin

Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu

Post Altcoin

Rebranding, intervjui i potpuni popis kovanica

Post Altcoin

Uvođenje službene službe u Ekvadoru, Vlada je sankcionirala kriptotalnu valutu