Objasnio je Bitcoin Gold Hard Fork (dolazi 25. listopada) | Croatian.lamareschale.org

Objasnio je Bitcoin Gold Hard Fork (dolazi 25. listopada)

Objasnio je Bitcoin Gold Hard Fork (dolazi 25. listopada)

Prema Bgold teren, vraća Bitcoin miningto kućni korisnici će roditi veću decentralizaciju. Međutim, masivna Russianand JapaneseBitcoin rudarskih radova je planiran za 2018., pa se čini da je Bitcoin je rudarski centralizacija Problem polako sama riješiti.

Čovjek iza Bgold Jack Liao, ujedno je i predsjednik Uprave LightningASIC, tvrtka Hong Kong-based koji mina uglavnom Litecoin i proizvodi cryptocurrency hardver. To sigurno nije slučajno da LightningASIC proizvodi više GPU rudarski jedinica, od kojih je trenutno drži 913 jedinica u zalihi. Trebam Bgold uspjeti u uzimajući tržišni udio od Bitcoin, LightningASIC će uvelike imati koristi od oba rudarstvo novi altcoin i prodaju rudara za to.

Budući da su Bcash i Segwit2x vilice su jednako transparentno motiviran financijskim vlastitih interesa, teško je izdvojiti LightningASIC za svoje postupke. Jesu Bitcoiners nije kompenziran sa slobodnim altcoins po tim spin-off vilice, zbunjenost i poremećaj su uzrokovali bi nedopustivo. 

Kako sigurno Zahtjevu Bitcoin Gold

Bilo bitcoins (BTC) se drži u svom Bitcoin walletat vrijeme vilica javlja će vam dati jednaku količinu BTG. Ovo vrijedi samo ako imate pristup privatnim ključevima vaš novčanik, tako da nema razmjene novčanici vrijede.

Iako je vilica će se pojaviti 25. Listopada, razmjene vjerojatno će se samo otvorenim Bgold za trgovanje tjedan dana kasnije, 1. Studenog To omogućuje vrijeme za tehnička pitanja koje treba riješiti svih sudionika.

Upravo sada, nema jasne upute su dostupne za kako podijeliti svoje BTC iz svog BTG. Razmjena i softver / hardver walletsare još odlučivanja o tome da li će podržati ovu vilicu.

Ako ste sudjelovali u Bitcoin Cash Splita, postupak će biti sličan premda vjerojatno glatko, kao što su razmjena i novčanici imali praksu i više vremena za pripremu. Kao i uvijek, najvažnija stvar za učiniti je zaštititi svoje Bitcoin privatnih ključeva, kao BTC-a vrijednost je daleko veća od BTG-a.

Upozorenje: Čuvajte se scammerswho obećanje da će vam dati BTG rano ako podijeliti svoje Bitcoin privatni ključ s njima. Barem jedan takav muljaža stranica je trenutno u radu. Dijeljenje privatni ključ vašeg Bitcoin novčanik je dijeljenje potpunu kontrolu nad bilo kojim i svim bitcoins u njemu. Oprez!

Bitcoin Gold: Držite ili prodati?

Kada nagađanje na budućoj cijeni Bgold, najbliži primjer slijediti je Bcash. To je razumno očekivati ​​Bgold vidjeti daleko nižu lansirati cijenu od Bcash postignut. Bgold uživa puno manju potporu od rudara, tvrtke i ono što bi se moglo nazvati „anti-core zajednice.”

Moj osobni očekivanje je da će Bgold početku trgovina na ~ 10% Bitcoin je vrijednost u većini, vjerojatno bliže 5%. Očekujem veliku volatilnost na 1. Studenog kada se pokreće na burzama, nakon čega slijedi oštar rasprodaje, naknadne pumpe i (ovisno o tome koliko Bgold razvija) stalan pad. Drugim riječima, vidjet ćemo reprizu Bcash uzorak, ali na nižim razinama cijena.


Bcash cijene u Bitcoin na HitBTC razmjene, 1. Kolovoza do 9. Listopada 2017. Godine

Razlozi za optimizam

Bgold tim Čini se da je tehnički osposobljen od Bcash je devs. Bgold je GitHub repositoryappears aktivniji od Bcash-a, na primjer. Za razliku od Bcash web stranici, Bgold a ne radi na Wix, Noob-friendly website builder.

Uzmite u obzir tehničke razlike među Bitcoin i razne ignoranata svojoj kruni:

Dok Bcash namjerno odbio Bitcoin je SegWit nadogradnju, Bgold ga zagrli. Dakle, Bgold kopirati predstojeće poboljšanja Bitcoin kao što su munje Networks.

Čini se da Bgold ima planove za promjenu formata adrese previše dobrodošla promjena napravio kako bi se spriječilo slučajno slanje BTC do tanjura-kovanice adrese.

Nadalje, Bcash je pojavni Teškoća Algoritam (EDA) je proizveo luta blok puta koji su ili presporo ili prebrzo. Bgold je po bloku podešavanje težine vjerojatno će naići na poteškoće vlastite.

Ove tehničke okolnosti dovode me da vjerujem da Bgold ima bolje šanse za dugoročnu održivost od Bcash. Zbog dodatne atraktivne izglede za dom rudarstva Bitcoin, Bgold na kraju može apsorbirati mnogo Bcash je vrijednost. Međutim, kao puki klon, čini se vjerojatno da će to imati puno utjecaja na samu Bitcoin.

Razlozi za pesimizam

Bgold u početku je bio najavljen kao ICO, iako su ove rane najave jer su (neuspješno) izbačen s interneta. Blago rečeno, čini se da je BTG Plan je kroz višestruke izmjene.

Ozbiljna pitanja ostaju da li LightningASIC i njegovi partneri će rudarstvo BTG između vilica i razmjena uvrštenje datume. Ova vrsta srednjemu pre-moje bi poslali takve jake muljaža signale da bi LightningASIC biti glup da to pokuša.

Drugi mogući problem je u tome što Bgold i SegWit2x još nisu provedene zaštite replay. Osim ako se dodaje ova značajka, u slanju BTG, korisnik može nenamjerno poslati BTC također, što bi moglo biti skupo pogrešku.

Update: Bitgold je stranica navodi se da se dodaje replay zaštitu.

Upozorenje: izbjegavati trgovinu BTG (i S2X) do replay zaštite je na mjestu!

Još jedan uvjerljiv razlog da se bearish na Bgold je da jednostavno nema stvarne potrebe za njim. Jesu BTG lansirati kao samo još jedan Equihash novac bez koristi Bitcoin imena i transakcijskih povijesti, to bi ići u velikoj mjeri nezapaženo. Jedini razlog Bgold Zanimljivo je da će se distribuirati nositeljima Bitcoin. Ako je većina nositelja Bitcoin su neprijateljski raspoloženi prema njemu, to će spremnik.

Za daljnje mjere opreza u vezi Bitcoin Gold, provjeriti ovaj Reddit nit. Dok nit je vjerojatno pregrubo, slažem se da je kupovina Bgold je rizično i najbolje izbjegavati.

Po mom mišljenju, samo je pitanje koliko Bgold na deponij i kada. Držeći mali postotak (možda 5% -25%) Dugoročni kao kockati o budućem naopako, ne čini potpuno nerazuman.

Evo moj Bgold trading plan

Sljedeći je moj osobni uzeti na Bgold i ne smije se smatrati kao investicijski savjet.

Dok sam bacio sve moje Bcash što je prije moguće, vjerojatno ću donijeti strategiju više pacijenata s Bgold. Uz Bcash sam imao prednost od bitak u mogućnosti da proda prije većine drugih sudionika na tržištu. To je vjerojatno da će biti slučaj s Bgold. Očekujem veliki nalet prodati kad se ide uživo.

Osim ako Bgold tone bez traga nakon lansiranja, Bcash povijest sugerira da je bolje pričekati kasnije pumpe za prodaju. Ako ročno tržište razvija BTG-sličan Bitfinex je BT1 i BT2 tokena za Bitcoin i SegWit2x-to će uvelike pomoći odluku o tome koliko Bgold (ako postoji) za prodaju kada se pokreće. Međutim, čini se da je većina razmjene ignoriranje Bgold u ovom trenutku, tako da ročno tržište vjerojatno neće pojaviti.

U zaključku, ovdje su 3 stvari koje treba učiniti za preživljavanje bilo kojem tvrdom Fork:

  1. Pobrinite se da Vaš Bitcoins su na novčanik da kontrolira privatni ključ (Pogledajte fulllist od novčanike ovdje). Neki primjeri su Electreum, bilo hardverski novčanik (knjiga, Trezor, itd), a Izlazak.
  2. Izbjegavajte transakcija ubrzo nakon tanjura.
  3. Nakon što ste dobili sve jasno, pristupiti nove kovanice. U ovom trenutku, možete ih premjestiti na određenom novčanik ili ih prodati.

Pratite Bitcoin Gold kretanja na službenom Bitcoin Gold Twitter račun.

Koje su vaše misli o Bitcoin Gold? Volio bih ih čuti u sekciji za komentare ispod.

Povezane vijesti


Post Altcoin

BTC.com Prodano je Josh Garzi GAW Rudara

Post Altcoin

PGP enkripcija - vodič za početnike

Post Altcoin

Kladite se na Svjetsko prvenstvo uz BlackCoin klađenje

Post Altcoin

Kako zaraditi novac sa Bitcoinom - Studije slučaja 99Bitcoina

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Kako trgovati Bitcoins i NE dobiti uhićen

Post Altcoin

Kalifornija jedan korak bliže legaliziranju Bitcoina

Post Altcoin

Multi-vPoW: Myriadcoinovo rješenje za spajanje-rudarstvo

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika

Post Altcoin

FIMK - Revolucioniranje Finske ekonomije s kriptoterapijom

Post Altcoin

Kako kupiti zvijezde Lumens u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Sex i Single Bitcoin