Bitcoin i kratkoročni vraća | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin i kratkoročni vraća

Bitcoin i kratkoročni vraća

Tržišta Bitcoin su vrlo promjenjivi, što znači da cijena može rasti i padati u velikim količinama u roku od jednog dana. Ako kupiti i prodati u pravo vrijeme, možete napraviti mnogo novca. Kupiti ili prodati u krivo vrijeme, a možete izgubiti. Korištenjem dugoročno investingyou neće morati brinuti o gubicima koji proizlaze iz kratkoročnih promjena. U isto vrijeme, međutim, da će propustiti potencijalne dobitke. Kratkoročne investitori svoj novac klađenje ispravljanje na dan-to-day promjena (ili čak sat do sat) cijena.

Ranije u ovom priručniku smo već istaknuli koncept otkupa i blagajnik van. Dok su ovi uvjeti su važni za dugoročno investiranje, oni su apsolutno neophodni za kratkoročno investiranje. Ako ste zainteresirani za kratkoročno ulaganje, provjerite da li ste razumjeli ove ideje. Dugoročna investitor ima prednost što ne moraju pomno pratiti tržišta. Kratkoročni investitor, međutim, stalno se mora paziti na promjene u cijenama. Kratkoročne investitori bi svoj novac od kratkoročnih promjena cijena, pa je očito da oni moraju biti dobro svjesni tih promjena.

Kao kratkoročni investitora, vaš cilj je razumjeti kretanje Bitcoin tržišta. Morat ćete stalno pratiti tržište vijesti i temeljiti svoje obrta na navedenu vijest. Ako američka vlada najavljuje akcije protiv Bitcoin, cijene će vjerojatno olovni visak. Vaš posao bi se shvatiti ako a) Vlada je akcija će uništiti Bitcoin (kao što su e-gold) i B), ako ne, kada su cijene dno. Na primjer, ako vlada najavljuje potez za reguliranje Bitcoin kako bi se osiguralo protiv terorističkih aktivnosti, cijene će vjerojatno pasti, ali sama valuta neće biti uništena.

Nakon cijene dnu van, trebali povući okidač i obaviti kupnju. Tada ćete morati pričekati do cijene rastu. Nastavljajući s gore navedenom slučaju, Vlada može iznijeti svoje stajalište i Bitcoin zajednica dolazi do shvatiti da će propisi biti minimalan. Cijene bi tada znatno skočiti. Jednom cijene vrhuncu, to je najbolje vrijeme za prodaju. Nakon što ste prodali svoje Bitcoins, želite čekati da cijene opet pasti. Nakon što su na dnu, vi ćete napraviti kupnju i cijeli proces će početi iznova.

Je Bitcoin dobar kratkoročne investicije vozilo?

Da. Nije dugo odgovor ste tražili? Pa, neka nam objasni. Dobar kratkoročne investicije vozilo je nepostojan jedan. To znači da će cijene dramatično promijeniti u kratkom vremenskom razdoblju. Više cijene promijeniti, više šanse postoje da bi dobit. Naravno, više se cijene mijenjaju, više šanse ima da izgubite novac.

Kratkoročne mogućnosti ulaganja su uglavnom mogućnosti visokog rizika. Kratki prodaje dionice, peni dionice, hlapljive roba (tj ulje u vodstvu do rata ili recesije), i brojne druge investicije može se računati kao visoko-nestabilnim ulaganja, a Bitcoin uklapa u toj gužvi.

Povezane vijesti


Post Altcoin

6 savjeta koji će vam pomoći da putujete s Bitcoinom

Post Altcoin

Nedavne nadogradnje novčića, a uskoro će biti implementirane značajke

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypalom, kreditnom karticom ili bankovnim prijenosom

Post Altcoin

Put Potcoina

Post Altcoin

Bitcoin wallets: želite li web-based softver ili bi radije ići mobitel?

Post Altcoin

Gems donosi kripto svima

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) sada je naoružan s Multisigom

Post Altcoin

Kako trgovati Bitcoins i NE dobiti uhićen

Post Altcoin

Kako doći Bitcoins - Vodič za zaradu Bitcoins brzo i besplatno u 2018

Post Altcoin

16 sjajnih i korisnih Bitcoin kalkulatora

Post Altcoin

4 razloga zašto je košnica revolucionarni Bitcoin novčanik

Post Altcoin

Korisni alati za ostanak povezani s Bitcoin tržištem