Kako dobiti prilagođenu Bitcoin adresu | Croatian.lamareschale.org

Kako dobiti prilagođenu Bitcoin adresu

Kako dobiti prilagođenu Bitcoin adresu

Vjerojatno jedan od najviše „neugodnim” pitanja o Bitcoin je činjenica da je vaš Bitcoin adresu izgleda da ste izmislili gomilu slučajnih brojeva i znakova. Srećom postoji nekoliko načina na koje možete prilagoditi svoj Bitcoin adresu tako da će izgledati više povjerenja. Niti jedan od načina na koji ću predstaviti u ovom postu će biti savršen ali možete najviše odabrati onaj s vama odgovara.

load...

Opcija # 1 - 3. Stranka u potpunosti prilagoditi ime

Onename.iois uslugu koja tvrdi da je „svoj digitalni putovnica oko webu”. Stvaranjem jednostavnih korisničko ime Onename (npr moj je jednostavno „Ofir”), možete imati ljude poslati Bitcoins na tim korisničkim imenom. Nažalost, to će raditi samo s novčanicima koji su kompatibilni sa Onename API i nema puno u ovom trenutku.

load...

To je ekvivalent ima ime na Coinabse na primjer, a zatim se ograničiti na to koriste samo kada netko pošalje Bitcoins kroz Coinbase. Tako je prosare vrlo očito - to je jednostavan za korištenje i naziv izgleda lijepo. Consare da nemate potpunu kontrolu nad vama privatnim ključem (koji je veliki ne ne u Bitcoin svijetu) i da su ograničeni na određene novčanike kako biste mogli slati novac.

Opcija # 2 - Koristite taština adresu generator

Vanity adresa je samo Bitcoin adresu da ima poželjnu uzorak na znakovima tako da izgleda malo bolje. Ti bi obično samo biti u mogućnosti prilagoditi samo mali broj znakova, a ne cijelu adresu, tako da možete umetnuti svoje ime ili nadimak. Evo nekoliko primjera:

load...

1BoatSLRHtKNngkdXEeobR76b53LETtpyT

1NiNja1bUmhSoTXozBRBEtR8LeF9TGbZBN

1NeiL1eBshdVaKRn4SVeeK4qT6bL9tSePu

1BTC24yVKQdQNAa4vX71xLUC5A8Za7Rr71

1stDownqyMHHqnDPRSfiZ5GXJ8Gk9dbjO

Još uvijek moraju slijediti Bitcoin adresu ograničenja, što znači da će vaša razglas početi sa „1” i stvaranju ove adrese uzima neke računalne snage (jer morate „pogoditi” ih, oni nisu samo stvorili).

Ako ne želite da se u tehničkom dijelu kako gruba forceyour put u stvaranju takvog adresu možete koristiti rješenje kao BitcoinVanityGento stvoriti takvu adresu za vas.

Koristeći takav alat može biti lako, ali ima 2 glavna cons- 1. Je da ako netko drugi stvara svoju javnu adresu za vas to znači da oni znaju svoj privatni ključ i može kontrolirati bilo Bitcoins šaljete na tu adresu. 2. Da je to obično košta.

Opcija # 3 - Stvaranje ispraznost adresu na svoju vlastitu

Ako još uvijek želite napraviti svoj vlastiti ispraznost adresu, ali ne preuzimaju rizik od nekoga znajući svoj privatni ključ možete stvoriti jednu po sebi. Prije nego što počnem objašnjavati vam kako napraviti to što želim da znaš:

1. Ovaj proces zahtijeva Windows računalo. Možete to učiniti na mac, ali to je puno složenija.

2. Ja bih se zahvaliti Neil Sardesai za njegov odličan članak u CryptoCoinsNewswhich temeljim ovaj udžbenik.

3. Postupak je tehnički. Ja ću vas provesti kroz to, ali to se može činiti malo zastrašujuće za nekoga tko nije tehničke prirode.

Kako bi se stvorili prilagođene Bitcoin javnu adresu ćemo morati pronaći pravi privatni ključ. To može biti učinjeno samo kroz ono što je poznato kao „silu” (zapravo nagađanje dok ne pogoditi pravu kombinaciju). Silu zahtijeva računalnu snagu, tako da ćemo morati staviti naše računalo raditi za to.

Korak 1: Preuzmite VanityGen

Mi ćemo početi s preuzimanjem program pod nazivom „Vantiygen”. Nakon što otvorite ZIP datoteku koju ste preuzeli trebali vidjeti sljedeće sadržaje:

Budući da sam uz pretpostavku da je većina čitatelja ovog posta su manje tehničke ćemo odabrati „VanityGen” ili „VanityGen64” kako koristiti našu CPU za ovaj zadatak.

Korak 2: Trčanje VanityGen

Otvorite prozor naredbenog retka skom na „Start” -> „Run”, zatim upišete „cmd” i pritisnite „OK”.

Zatim ćete morati ili napisati putanju datoteke ili samo povucite EXE datoteku u prozor crne cmd (radi samo s Windows 7 i gore). Ako koristite 64bit računalo onda izabrati VanityGen64.

Kada pritisnete Enter vidjet ćete popis opcija VanityGen pomagala. Mi ćemo sada žele pokrenuti VanityGen kako bi se na silu našu adresu. Dakle, opet staviti u VanityGen file put, ali ovaj put dodati „-v -i [5-6 znakova koje želite za svoju adresu počevši od 1]”.

Tako na primjer, ja mogu napisati -v -i 1cool”ili‘-v -i 1test’kao zapisano u donjem primjeru.

Obavijest da je „-v” je za traženje izlaza s riječima. Na „-i” je za to traži da se velika i mala slova (koji ima manje vremena za izračunavanje). Što duže izlaz zatražite duže će potrajati program pronaći pravu adresu. Jednom ćete pogoditi Enter vidjet ćete nešto ovako:

Informacije na dnu znači sljedeće:

Kkey / s - brzina da program radi u.

Prob - Vjerojatnost spoticanja na traženu adresu u tom trenutku.

Posljednji set brojeva znači da je u 30,3 sekundi vjerojatnost će biti 50%. Ovisno o tome kako ste sretni da ćete primiti Vašu adresu negdje između 50% i 100% vjerojatnosti. Kada se obračun vrši vidjet ćete sljedeće:

Možete vidjeti javnu adresu i privatni ključ na dnu. Ako želite koristiti ovu adresu morate toimport ovom privatnim ključem u svom Bitcoin novčanik. Za više informacija o Vanity Adrese provjeriti ovaj BitcoinTalk nit.

Neka kul adresu koju ste već izradili? Zalijepite ga u sekciji za komentare ispod, tako da možemo vidjeti kako kreativni ste...

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Korak po korak vodič za instalaciju vlastitog Bitcoin čvora

Post Altcoin

Kriptocurrency bitka zelenih

Post Altcoin

Kako kupiti IOTA: osnovni vodič za početnike

Post Altcoin

Multisig: vodič za početnike

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: CheapAir prihvaća Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Post Altcoin

Kalifornija jedan korak bliže legaliziranju Bitcoina

Post Altcoin

Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin, i revolucija otvorenog bazara

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypalom, kreditnom karticom ili bankovnim prijenosom

Post Altcoin

Uvod u Bitcoin trgovinu

Post Altcoin

Bitcoinove osnove

Post Altcoin

Analiza Bitcoina protiv Litecoina i zlata protiv srebra