Newbie savjeti za ulaganja | Croatian.lamareschale.org

Newbie savjeti za ulaganja

Newbie savjeti za ulaganja

Prvo, pobrinite se da uvijek držati svoje emocije pod kontrolom. Ne djeluje impulzivno. Ako su cijene počinju da poletjeti uvis, nemojte pretpostavljati da će se rast nastaviti nesmanjenom žestinom. Većinu vremena, cijene će smeč, a zatim pop. Isto vrijedi i cijena pada. Umjesto toga, korak natrag, duboko udahnite i pokušajte shvatiti što se događa. Analizirati situaciju i pokušati kopati duboko razumjeti zašto su tržišta djeluju na ovaj način. Je li to samo privremena jeka na tržištu, ili dio većeg trenda?

load...

Drugo, morate provesti mnogo istraživanja, ako želite biti uspješni Bitcoin trgovac. Nema Wall Street Journal ili Financial Times za Bitcoin. Postoji puno velikih manje web stranice, međutim, kako bi bili sigurni da ste izgraditi stabilnu između 5 do 10 web stranica koje ste provjeriti na redovnoj osnovi. Monitor za razvoj i reagirati u skladu s tim, imajući glavu razini naravno. Vi nikada ne bi trebao vjerovati bilo jedan izvor, bez obzira koliko velika je svibanj činiti se, za sve svoje novosti i informacije.

load...

Treće, provjerite da li su oprezni prilikom prijenosa novca. Internet je prepun scamsand Bitcoin nije drugačije. Preporučujemo da koristite renomirani razmjene, kao što su Mt. Gox, za sve Vaše trgovina. Da, morat ćete platiti pristojbe, ali dodatnu sigurnost pruža je dobro isplati trošak. To je osobito istinito s obzirom koliko je teško pratiti ljude kroz Bitcoin sustav (to je gotovo nemoguće). Reddcoin službeno objavljuje POSV - započinje 2. Kolovoza (sada uživo)Danas je glavni programer Reddcoin, Laudney, announcedthe službeni izlazak POSV novčanik 1.3.0.0. Reddcoin je POSVis predmet smo pokrili prije, te je potpuno novi dokaz sustav koji treba iskoristiti sigurnost POS-a, dok je obeshrabrujući stvaranje zaliha. Ova najava dolazi nedugo nakon što je ogroman porast vrijednosti Reddcoin, koja je lebdjela u Satoshi rasponu od 3-6 mjeseci, prije nego što eksplodira do visine od 29 Satoshi, a sada je stabilna na oko 20 godina.

load...

Očekujem da ova najava će biti početak drugog pritiskom prema gore, zabrane bilo kakve pokušaje da zadrži cijenu dolje, kao potvrdu da POSV funkcionira dovoljno dobro koje treba poduzeti kako bi uživo mreže je zadržao dosta investitora na ogradi. U priopćenju je također otkrila da je ukupan broj RDD koja će postojati u trenutku prekidaču će biti nešto manje od 27 milijardi, što je gotovo pola milijarde manje nego što je prvobitno predviđeno.

Rudarstvo bazena i razmjene će morati otimati za postavljanje svoje nove novčanike, jer ta promjena je toliko velika da bi to moglo izazvati transakcije treba ignorirati kada je prekidač za POSV je završena. Međutim, kako je Reddcoin tim je ostao u bliskom kontaktu s vlasnicima najvećih burzama, kao i velike rudarske bazene, to bi trebao biti ne-pitanje.

Umjesto da idu na o tome sam, čini učinkovitije osigurati Laudney poruku izravno.

Dragi kolege Reddheads:

Na kraju, velika hvala svima koji su nam pomogli testirati PoSV. To je vaše napore i doprinos koji čine ovo izdanje moguće.

Pozdrav

Laudney

Ja ću biti ažuriranju svoj novčanik na trenutak, te će pripremiti korak-po-korak vodič za korisnike koji su neodlučan skok u to odmah. To bi trebao biti dostupan kasnije tijekom dana.

Update: prijelaz na POSV otišao vrlo glatko, a novac Kratak je objavio Tutoriali za izradu Switch. U Walkthroughs dostupne su ovdje: Windows Reddcoin POSV novčanik nadogradnja udžbenik andMAC Reddcoin POSV novčanik Nadogradnja vodič. Također, Reddcoin socijalne walletthat smo pregledali prije nego je sada dostupan za javnost.


Država Dogecoin Pt. IIOvaj članak je nastavak "The State of Dogecoin Pt. 1"

23. Kolovoz 2014

Atlanta, Georgia, Sjedinjene Američke Države

Omogućuje pokupiti iz prosinca 2013. Budući da je ovaj mjesec bio vruć, figurativno govoreći, naravno. No, ono što hoću reći je da je obilježila dvije godine točke na kojoj cryptos kao cjelina počeo cvjetati. Ako je „All Things Digital” postao pokretanje tog mjeseca, sada bi ste se pretplatili na dnevnom izdanju „sve stvari Alt.”. U to vrijeme, bio sam u ozbiljnoj fazi provedbe burze 1,5 godina u radovima, ali nekako sam se našao na „Hangouts uživo” sjednice s grupom kripto manijak o razvoju novog novčić i uspostavljanje globalne konferencije sličan WWDC i Google i / O - potonji je još uvijek u radovima btw.

To prosinca, a 11 mjeseci prije nego što su vidjeli sadrzaj usvajanje; priliv svakog Keiser Report Viewer; trgovac koji bi mogao razumjeti indeksa; mama i pop koji je čuo nečije bogatstvo povećava preko noći; svaki prevarant koji je vidio priliku; i svaki dev koji, kao i svaki tinejdžer koji je vidio „društvena mreža” osjetio da bi mogao biti sljedeći Zuckerburg, osjetio bi mogli biti sljedeći Satoshi.

... Prosinac je bilo vruće. A išao Dogecoin. Tako fora.

To je bilo za vrijeme mog Twitter dana gdje je, kao i sada, cryptocurrencies su više od aktivistica pokreta nego ništa. Ako bi mogao zamisliti krv koja odvesti iz moje lice kada sam vidio Dogecoin klize niz moje datuma........i vas izazov jer nisam bijela. Lulz.

Ne, ali ozbiljno: Anoncoin, Megacoin, Digibyte, mogao baviti. Hobonickels, Goldcoin, Infinitecoin, morali ste se šalite. Kad sam vidio Dogecoin... Bijesna nije trebala. Vidio sam ga prijetnju aktivističkog pokreta. Bio sam u pravu, ali krivo u isto vrijeme. A to je zbog zajednice.

- Kraj II dio -

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

Vodič za početak rada vlastitog Bitcoin ATM-a

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypalom ili kreditnom karticom Odmah

Post Altcoin

Kako trgovati Bitcoins i NE dobiti uhićen

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Post Altcoin

Kako zaraditi do 20% dobiti od vaših Bitcoinsa kroz ulaganje

Post Altcoin

Vodič: 4 nestašni programi koji će oteti vaše datoteke za Bitcoins

Post Altcoin

Bitcoin i kratkoročni vraća

Post Altcoin

Intervju s Joshom Garzom, osnivačem i izvršnim direktorom GAW rudara

Post Altcoin

16 sjajnih i korisnih Bitcoin kalkulatora

Post Altcoin

Cjelovit vodič za odabir lisnice Litecoin

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs