Razumijevanje bitcoin arbitraže | Croatian.lamareschale.org

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Najjednostavnija definicija arbitraža se kupi nešto jeftini na jednom tržištu, a potom ga prodaje skupo na drugom tržištu. U osnovi je stvaranje novca iz neučinkovit tržišta.

Recimo Bitcoins se prodaje za $ 100 na BTC-E, ali oni se prodaje za 110 $ na Mt.Gox. U tom slučaju, možete kupiti Bitcoins na BTC-E i odmah ih prodati na Mt.Gox kako bi se dobit od razlike u cijenama na dvije burze. To se zove arbitraža i to je isplativo način da zaradite novac. A pogled na trenutak na Bitcoin Ticker na desnoj strani ove stranice i vidjeti glavne razlike u cijenama.

Pa zašto su njihovi arbitraža mogućnosti u Bitcoin?

Ne bi li cijena biti ista na svim tržištima? Dionice, na primjer, često se trguje na više tržišta, ali cijene su gotovo uvijek gotovo isti. Pa zašto onda može cijena Bitcoin razlikuju toliko tržište tržištu? Trenutno, velika razlika u cijeni je zbog više na raste bol se pretrpio razmjene, kao što su Mt. Gox. Jednostavno rečeno, Bitcoin exchangesaren't kao i razvijen kao burzama, a razina trgovanja nisu tako visoke ili regulirano prirodnim tržišnim silama. U budućnosti prilika za arbitražu će se smanjiti masivno.

Nadalje, neki trgovci tvrde da je novac na nekim burzama, kao što su Mt. Gox, vrijedi manje od novca na drugim burzama, kao što Bitstamp. Razlog za to je zato što je zapravo teže povući novac na Mt. Gox i zapravo može potrajati nekoliko mjeseci da to učini. Razmjena koji omogućuju ljudima da se povuku brže stoga više cijenjena od strane trgovaca s obzirom na likvidnost i sposobnost da brzo pristup sredstvima.

Kopanje u malo dublje u mjestima kao što su stog exchangeI've pronađen tvrdnje o arbitraži bude nemoguće provoditi od lipnja 2013. Kada Mt.Gox suspendiran povlačenje USD po njihovim računima. Od Mt.Gox obično ima više cijene to naravno oštećena arbitraža napore. Još jedna tvrdnja navodi da je moguće da arbitraža, ali budući da su rubovi su tako nisko, morat ćete duboke džepove da bi znatne količine novca.

Je li arbitraža rizično?

Te razlike u cijenama, međutim, ne stvaranje jedinstvene mogućnosti arbitraža. Trebamo vas upozoriti, međutim, da dok su neki ljudi tvrde arbitraža je „bez rizika” način da zaradite novac, doista postoje rizici. Za jednu, Bitcoin trgovinu i isplate su još uvijek u usponu fazi razvoja. To može potrajati dugo vremena za obavljanje te dovršetak trgovinu, čak i ako ga se odmah pokrene. U međuvremenu, kao što je vaš trgovine se provodi, cijene mogu njihati divlje i može promijeniti toliko prije nego što napravite transakcije koje mogu stvoriti dodatne gubitke.

Razlika u cijeni može biti stvoren zbog razlike u naknadama na različitim burzama. Ako jedan tečajne naknade veće naknade za povlačenje ili obavljati poslove, cijena Bitcoins će najvjerojatnije biti manji, da bi odražavala troškove tih naknada. U isto vrijeme, ako je neka druga razmjena ima niže naknade, cijene će najvjerojatnije biti veći. Ponekad je razlika u cijeni između dva razmjene je dovoljno velika, međutim, i dalje nude profit mogućnosti. Samo pazite da provedete vrijeme proučavajući naknade na različitim burzama i uzeti one u obzir prilikom obavljanja trgovine.

Mogu li se osloniti na arbitražu za dugoročno?

Kao Bitcoin razvija i postaje više koristi i prihvaćen, cijene na različitim tržištima trebao doći bliže zajedno. To znači da više od mogućnosti da zaradite novac putem arbitraže vjerojatno će se smanjiti. Dok prilike će i dalje biti na raspolaganju, morat ćete pobliže i praćenje tržišta češće primijetiti odstupanja.

Ako se uključe u arbitražu, trebali držati se do datuma na velike promjene na tržištu. Moguće je da mijenjaju okolnosti su zapravo uzrok iza cijena radnih mjesta na jednoj burzi, a druga razmjena jednostavno još nije reagirala. Na primjer, ako cijena na burzi preferiraju europskih trgovaca naglo pada za 10 $, to bi moglo zbog vijesti o skandalu u Europi upravo slomio i Sjeverne Amerike trgovci još nisu reagirali.

Bottom line - treba li to učiniti ili ne?

Ja sam pretraživao internet prilično dugo vremena kako bi pronašli odgovor na ovo i došao do zaključka da je baš kao i većina stvari u životu morate probati za sebe otkriti. Tako da ću provesti eksperiment ovaj tjedan što ću dokumentirati i objaviti ovdje s mojim zaključcima. U međuvremenu sam otkrio da je Bitcoin Analytics opskrbljuje neke korisne informacije o arbitraži mogućnosti. Tu su i neke trgovanje robota koji tvrde da mogu to učiniti automatski za vas, ali budući da nisam pokušao bilo koji od njih (još) ne mogu reći sa sigurnošću.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu

Post Altcoin

16 sjajnih i korisnih Bitcoin kalkulatora

Post Altcoin

Cjelovit vodič za odabir lisnice Litecoin

Post Altcoin

Vodič za početak rada vlastitog Bitcoin ATM-a

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost

Post Altcoin

Preliminarni istrage DIP-a u potvrđenim rudarima GAW-a i procurivanja informacija

Post Altcoin

Potcoin je gdje se nalazi! Uvod u Potcoin

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio II

Post Altcoin

Myriads EasyMiner donosi Myriadcoin na nova tržišta

Post Altcoin

Reddcoin društveno emitiranje

Post Altcoin

SpaceBIT će pružiti novi način financiranja istraživanja svemira