Radite za Bitcoine - 4 načina da zaradite bitcoin online | Croatian.lamareschale.org

Radite za Bitcoine - 4 načina da zaradite bitcoin online

Radite za Bitcoine - 4 načina da zaradite bitcoin online

Bilo da želite raditi unutar Bitcoin industriji ili samo napraviti neke nastupe za Bitcoins više i dostupni su više opcija. Nakon naše post o tome kako zaraditi besplatno Bitcoins sam uzimajući puno e-mailova molba o tome kako danas ću pregledati što Bitcoin poslovi su zapravo naše tamo.

Nađi rad unutar Bitcoin industrije

Jedan od najtoplijeg trendove da je Bitcoin fenomen je doveo s njim je potraga za Bitcoin radnih mjesta. Fraza „Bitcoin Jobs” je pretraženo otprilike 2000 puta svaki mjesec, te je jasno u porastu (u skladu s Google Keword Planer):

Ako ste u potrazi za stvarnim puno radno vrijeme u Bitcoin industriji evo nekoliko mjesta da paze na.

Coinalityis web stranicu koja navodi razne Bitcoin radnih mjesta za programere, književnika, brokeri, marketingu i još mnogo toga. Također možete pratiti to twitter profilein kako bi dobili uživo posao obnove.

Još jedan odličan način da pronađete Bitcoin radnih mjesta kroz Samostalni web stranice kao što oDesk, Freelancerand Elance. Iako Coinality obično objedinjuje one, kao, možete i dalje koristiti različite filtere na ovim stranicama, tako pronaći najbolje odgovara za vas. Drugi način da ide da bi se potražiti Indeedfor Bitcoin radnih mjesta. Doista je jedan od vodećih posao zajednice širom svijeta.

U posljednje vrijeme sam također bio obaviješten Cointelegraph radi na novom HR servis za Bitcoin povezanih radnih mjesta. Ja sam to provjerio, ali mislim da je još uvijek u ranoj fazi.

Posao za Bitcoins Online

Ako ste samo zainteresirani za stvaranje neke Bitcoins imate nekoliko mogućnosti. Sub Reddit pozvao Jobs2Bitcoins prikazuje Bitcoin posao odbora, gdje možete razmijeniti svoje vještine za Bitcoins. BitGigsis web stranicu koja je slična Fiverr gdje ljudi post što su spremni učiniti za malu količinu Bitocins. Možete pokušati postati prodavatelj na BitGigs, ali ja ne mislim da stranica ima toliko prometa.

XBTFreelanceris 100% Bitcoin samo freelancing stranice, možete odabrati postavljanje radnih plaćeni isključivo u bitcoin i slobodnjacima na drugom kraju biti plaćen samo Bitcoin.

Razmijeniti svoje vrijeme za Bitcoins

Posljednji tip način da zaradite Bitcoin je kroz gubit svoje vrijeme na internetu. Ja bih to nazvao „gubit svoje vrijeme”, jer ove vrste poslova obično si ide okolo klikom na linkove ili gledate besmislene oglase. Ipak, ako je to nešto što želite nastaviti, ovdje su vaše opcije (za zapisnik bih ostati daleko od bilo kojeg od njih):

BitVisitor | VisitBit - plaća se Bitcoins posjetili druge web stranice.

CoinWorker- Cijela kratke analitičke zadatke na internetu, zaraditi bodove i pretvoriti ih u Bitcoins.

CoinAd | BtcClicks- Zaradite za gledanje oglasa.

Zaradite Bitcoins pomažući ljudima na forumima

Vjerojatno najzanimljiviji način na koji sam naišao zaraditi Bitcoins je kroz ono što je poznato kao potpis kampanju unutar BitcoinTalk foruma. Osnovna ideja je da ako ste aktivni član BitcoinTalk forumu možete staviti link u svoj potpis promocije tvrtke i biti plaćeni po njima. Plaćanje obično odgovara vašoj razini član BitcoinTalk, pa ako ste newbie ćete zaraditi manje od Hero člana. Evo kompletan listof sve potpis kampanje dostupni na forumu.

Imaju druge načine zarađivati ​​Bitcoins koji nisu navedeni u ovom postu? Ostavite komentar dijeljenje svoje iskustvo.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Što je Digibit?

Post Altcoin

Darkcoin dodan u tržnice za droge Darknet

Post Altcoin

Kako zaraditi novac sa Bitcoinom - Studije slučaja 99Bitcoina

Post Altcoin

Newbie savjeti za ulaganja

Post Altcoin

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Post Altcoin

Multisig: vodič za početnike

Post Altcoin

Što je Feathercoin

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - početnički vodič

Post Altcoin

Generalni direktor GAW Minersa na KNC-ovom Titanu: Scrypt Mining je moja kuća

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

Kladite se na Svjetsko prvenstvo uz BlackCoin klađenje

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost