Armory Technologies objavljuje ažuriranu verziju svojeg Bitcoin novčanika nakon što je osigurao ulaganje od 600 tisuća dolara | Croatian.lamareschale.org

Armory Technologies objavljuje ažuriranu verziju svojeg Bitcoin novčanika nakon što je osigurao ulaganje od 600 tisuća dolara

Armory Technologies objavljuje ažuriranu verziju svojeg Bitcoin novčanika nakon što je osigurao ulaganje od 600 tisuća dolara

Tvrtka Armory Technologies, kreator Bitcoin wallet softvera koje tvrtka tvrdi da je najsigurnije na svijetu, samo je najavio dva velika vijest prije nekoliko dana: završetak 600.000 $ sjeme krug ulaganja, djelomično financira u Bitcoins, a također i oslobađanje novi ažurirani versionof njihov softver.

load...

Investicija vodio je Bitcoin stručne, novinar i Trace investitor Mayer, a također uključuje investitora Kevin Bombino i Jim Smith. The $ od 600.000 omogućit će osnivač i glavni programer Alan Reiner i njegov tim posvetiti projektu u punom radnom vremenu, daljnji razvoj Oružarnica Bitcoin novčanik.

„Mi smo uzbuđeni da se sredstva koja omogućuje više talenta za razvoj oružanu bez pritiska za proizvodnju prihoda. Prati vjeruje Bitcoin ekosustav očajnički treba oružanu značajki i to je jedan od razloga zašto smo ga pokupili kao naš investitor. On duboko razumije Bitcoin a njegov prvi prioritet je za oružanu tim da se usredotočite na razvoj kvalitete proizvoda koji dodaje vrijednost”, rekao je Alan Reiner.

load...

Podsjetimo da Oružarnica je uveo koncept „hladnjača” u 2011. Godini, koji se sastoji u spremanju i prijenosom Bitcoin sredstva u kojima su privatni ključevi pohranjeni samo na računalu na kojem se vodi potpuno odsutan i podržava backup Bitcoin sredstva za tiskani papir backup, objašnjava press release o ulaganjima.

Biti licencirana pod „AGPL verzije 3”, Oružarnica i sve njegove izvedenice programi će uvijek biti open-source. U dvije godine da Oružarnica je bila na raspolaganju Bitcoiners, tu je bilo izvješća o izgubljene ili ukradene Bitcoins među korisnicima usluga koji su se pouzdali u oružarnici u tiskanom rezervni papir značajku.

Nakon prevladavanje puno problema i izgradnja sigurne zidove oko svog novčanika, Oružarnica je sada usmjerena na objavljivanju novu verziju njihovog softwarethat dramatično poboljšava aplikacije brzinu, kao i korištenje RAM. Tvrtka je već podržava više novčanici, adresa uvoza i papirnate kopije, među ostalim uslugama, ali nove značajke uključuju podršku za hardver novčanike i multi-potpis transakcija. Ova sljedeća verzija će uključivati ​​funkcionalnosti za stvaranje fragmentiranih sigurnosnih kopija koje se mogu pohraniti u više mjesta za povećanu fizičku sigurnost, dodaje se u priopćenju.

load...

Prema Trace Mayer, zajednica treba „gurati naprijed razvoj naprednih, složenih i moćnih kriptografskih alata. (...) Uostalom, Bitcoin je inovativna koplje kreativne destrukcije financijskih i monetarnih sustava”.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Brazil kaže da je previše rano za Bitcoin propis, Charlie Shrem osuđen na 2 godine zatvora

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 24. i 30. kolovoza 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: MNOs of BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve iznosi 104%

Post Bitcoin

Ashley Madison ne propušta: Što učiniti kad se suoči s Bitcoinovim ucjenama

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih Bitcoina

Post Bitcoin

Kako Bitcoin pokreće scenu u Africi?

Post Bitcoin

Bitcoin službeno pravni u Kaliforniji! Gov Jerry Brown potpisao AB129!

Post Bitcoin

Zašto se Bitcoinovi stručnjaci ne bore od 51% napada

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Mogućnosti trgovanja za početnike

Post Bitcoin

Bitcoin cijena i dalje traži novi kat nakon EBA izvješća

Post Bitcoin

Bitcoin grafikoni - Koji su oni, Kako koristiti BTC grafikone