AsiaCoin prelazi na dokaz o ulozi | Croatian.lamareschale.org

AsiaCoin prelazi na dokaz o ulozi

AsiaCoin prelazi na dokaz o ulozi

AsiaCoin, trgovanje AC je nedavno objavio altcoindesigned za azijsko tržište. To je pokrenut 16. Travnja te je hibridni Dokaz o radu / Dokaz ulog novac. U ovom trenutku djeluje pod POW, ali danas prijelazi na POS-a, pridružio redovima Peercoin, Reddcoin, i drugi. To čini i danas, kao dobro vrijeme kao bilo da pročitate ovaj novi novac.

Rudarstvo prestaje kao AsiaCoin prebacuje na POS

Scrypt ASIC su ovdje, a zahvaljujući GAW rudari, KNC rudari, i pregršt svojih konkurenata, strojevi su poplave Scrypt mreže. Kao i sa Bitcoin cloud rudarstvo, Scrypt oblak rudarstvo je što je lakše i jednostavnije da se u potpunosti preplaviti male Scrypt cryptocurrency mreže.

Dok su druge valute radije ići na više algoritama za ASIC otpora bilo trčanje istovremeno, kao i sa Myriadcoin, ili se miješaju zajedno u jednu kompleksnu algoritam, kao što Darkcoinand to je X11 algoritam, AsiaCoin ide u suprotnom smjeru. Današnja prekidač se očekuje da dostavi povećanje cijena kao multipools koji su bili miningAsiaCoin više neće biti u mogućnosti to učiniti i zbog toga trebamo vidjeti smanjenje u damping. BlackCoinexperiment je pokazao kako multipooling mogu biti učinkovite u apsorbiranje fluktuacije scenariju pumpe i istresanja, a AsiaCoin slijedi ovaj primjer.

Oni koji žele na kovanice danas će biti sudeći prema više od cijene. Mnogi bi-biti-investitori su uhvatili na potencijalne zamke unaprijed minirano medalje, ali s nula premine, AsiaCoin imao takav problem. Ne IPO namještanje ili jigging, ovdje.
Dokaz o kocki je ponudio najprije po stopi dopadljivim od 100% za prvu godinu. Nakon toga, on padne na 2%, tako da postoji realna korist za prvi kupci. Čak i više iznenađujuće, to je trenutno dostupan na desetak različitih burzi, uključujući Cryptsy, MintPal i Poloniex. Ovaj snažan, početno odobrenje od strane razmjene može se smatrati vrlo pozitivnim, posebno s obzirom na dob medalje. Mi smo gledali mnoge druge altcoins lobiranja dugo i teško da će biti uključena na burzama, pa je činjenica da su neke od najvećih razmjene su na brodu je znak dobre podrške.

Može AsiaCoin izbjegli probleme vidi u Bitcoin i drugim Altcoins?

Ali što je mimo ove prve godine? Bilo ili ne AsiaCoin je više nego samo još jedan oportunistički, varijanta područje specifičnih će se oslanja na to prevladavanje problema s kojima se suočavaju Bitcoinin tržište. Zabranu / ne zabranjuje, kvantna tok stanje Bitcoin u Aziji je stvorio volatilnost i AsiaCoin je samo izbjegavanje to u ovom trenutku leti ispod radara. Uz trgovanje volumeof oko 300 BTC dnevno preko burze, koje ne može biti slučaj za mnogo više.

Osim toga, dok su druge nove kovanice inovacije rješavanjem problema na tehničkoj razini, AsiaCoin pokušava riješiti regionalni problem ne nudeći ništa što čini posebno novo, ili niša, na tom tržištu. Dok programeri mogu staviti na mjesto velike zaštite od kratkoročnog manipulacije cijena, problemi s kojima se suočava digitalne valute u Aziji ostati kao složena pitanja politike i kulture.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Usvajanje Bitcoina: napredak među top 100 web stranica

Post Bitcoin

27. travnja 2015

Post Bitcoin

Kako Bitcoin pokreće scenu u Africi?

Post Bitcoin

Ne bismo trebali pokušati prilagoditi Bitcoin u postojeće pravne strukture

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Brazil kaže da je previše rano za Bitcoin propis, Charlie Shrem osuđen na 2 godine zatvora

Post Bitcoin

Bitcoinova analiza cijena: GHash.io, Irak i FBI aukcija

Post Bitcoin

Tutorial za Bitcoin Paper Wallet - Izrada novčanika na mreži

Post Bitcoin

Bitcoin je žrtva dezinflacije - The New York Times

Post Bitcoin

Sofisticirani Bitcoin Ransomware razvija, Critroni i TOR

Post Bitcoin

Bitcoin Naknade objašnjene - Jesu li Bitcoin transakcija zapravo besplatne?

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Dio 2: Akademska i laici

Post Bitcoin

Bitcoin cijena i dalje traži novi kat nakon EBA izvješća