Kako prihvatiti Bitcoinove donacije na svojem blogu | Croatian.lamareschale.org

Kako prihvatiti Bitcoinove donacije na svojem blogu

Kako prihvatiti Bitcoinove donacije na svojem blogu

Prihvati Bitcoin donacije

Ste nedavno čuli o novom sustavu zvanom Bitcoin? Bitcoin se može definirati kao nova digitalna valuta koja je uvedena na webu. Digitalni valuta je učinkovit i siguran oblik uplati na webu. Open source softver je siguran put za plaćanje. To se može koristiti na različitim platformama za web stranice Primjer kockanje gdje Bitcoin je postao popularan transakcija jedinica. Kako prihvatiti Bitcoin donationsis jedno od pitanja mnogi webmasteri su molba. Prihvaćanje Bitcoin kao donacija je svakako vrlo bitan za webmastere sada više nego ikad, jer sve više ljudi kreće na online plaćanja.

load...

Prihvati Bitcoin donacije - Što je to?

Puno tech pamet pojedincima već pomaknut na korištenje Bitcoin ali što je s onima koji su još uvijek novi u ideji? Novi trend koji je nedavno iznikle je s obzirom na Bitcoin donacija. Kako prihvatiti Bitcoin donationson webu? Toliko pitanja, a vi ste ostavili pojma pa evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći u izradi Bitcoin donacije. Ovaj inovativni koncept primao novac pomaže da se širom svijeta plaćanja brzo, sigurno i jednostavno. Sastoji se od peer-to-peer tehnologiju bez nadzorom središnje vlasti ili banaka. Ako ste rukovanje mjesto gdje donacije može biti prihvaćen zatim pomoću Bitcoin, proces postaje relativno lako.

load...

Kako prihvatiti Bitcoin donacije?

Prihvati Bitcoin donationsin obliku United State dolar (USD), eurima ili bilo koji drugi oblik valute u standardnom tečaju. Trenutno postoji više od 12 milijuna Bitcoins u optjecaju, gdje je većina korisnika se sastoje od poslovnih ljudi. Glavni mediji već istražuje rastuću popularnost Bitcoin donacija. Koristeći razne učinkovit alat koji pretvoriti uplate u Bitcoin valute, sve vam je potrebna je Bitcoin proširenje.

Bitcoin Donacija alati

1. Donacije varijabilnim količinama može biti pomoću veze slike koji podržava vezu Bitcoin i određenu donaciju. Bitcoin QR codeimage se može staviti na svoje stranice, što omogućuje korisnicima da postavite donacije koriste svoje pametne telefone. Za osiguranje Bitcoin donaciju važno je održavati sigurno okruženje.

load...

Napomena: Stvaranje Bitcoin gumb donacije za svoj site / blog. Jednom ste se prijavili bit će vam dati Bitcoin gumb za donacije i Bitcoin QR koda slike dodati na svoju stranicu. Ja bih preporučio dodajući kako za praktičnost. Donacija gumbi, Bitcoin adresa i QR kod slika izgleda ovako:

Unutar tog QR koda je Bitcoin adresa koja izgleda ovako: 16qT2iLQ7d5MiEkKWYau6mfRNHUFZ3NzHz

2. Za prihvaćanje Bitcoin donacije na mjestu onda alternativni opcija može biti u obliku donacije pulta. Postavljanjem donirao dosad”naljepnice na svoje stranice kao dio kampanje. Oznaka se može naznačiti vremenski okvir i standardni iznos za donaciju korisnici žele smjestiti. Košarica dodaci mogu biti savršen odgovor na Vaše pitanje, kao dobro.

Napomena: Koristite blockexplorer.comto dobiti Bitcoin donacije brojač. Imaju upute. 

3. Tipke plaćanja izravno dodati Bitcoin transakcija na svoje stranice. Gumb za plaćanje u osnovi otvara sloj koji se može upravljati dok ne primi uplata. Stranica plaćanja koje su slične gumbe izravno odvesti korisnika na online posebnu stranicu plaćanja. Iframeovima plaćanja posebno obraditi plaćanje direktno bez otvaranja pop-up prozora.

Dok pokušava shvatiti Bitcoin donacije, morate biti sigurni da je vaš site je siguran! Standardna web sigurnosti naglašava potrebu za posjedovanjem potpunu kontrolu nad transakcija. Bitcoin adresa se lako može presresti u publikaciji koja se može usmjeriti novac na drugu domenu. Ako želite znati kako prihvatiti Bitcoin donationsand čuvati svaku uplatu onda iskoristiti potvrde HTTPS da pravno štiti svoje stranice od nesretnih događaja.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson ulaže u Bitcoin platni procesor BitPay

Post Bitcoin

Bitcoin cijena i dalje traži novi kat nakon EBA izvješća

Post Bitcoin

Bitcoinov dnevni izvještaj: Lawsky opisuje revidirane BitLicense, GAW pokreće Paycoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: IJKs od BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Centralizacija rudarstva: Tržište se sama popravlja

Post Bitcoin

Bitcoinova analiza cijena: GHash.io, Irak i FBI aukcija

Post Bitcoin

Bitcoin trgovačke usluge, i novac usluge poslovanja, se springing up

Post Bitcoin

Deflacija dio 2: Je li bitcoin deflacija cijena dobar ili loš?

Post Bitcoin

Bitcoin kao roba: Licenca za porez?

Post Bitcoin

9. travnja 2015

Post Bitcoin

AsiaCoin prelazi na dokaz o ulozi

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 24. i 30. kolovoza 2014