Coinbase protiv Btc-e protiv BitStampa - Najbolje mjesto za kupnju bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStampa - Najbolje mjesto za kupnju bitcoina

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStampa - Najbolje mjesto za kupnju bitcoina

Uzlazni Bitcoin trend je stvarna i definitivno ovdje da ostane. Puno ljudi diljem svijeta su znatiželjni o ovoj digitalnoj valuti. Ako planirate investirati u Bitcoin poslovanju i znatiželjan o tome što je najbolje mjesto za kupiti Bitcoins, ovaj članak je za vas.

load...

Zbog Bitcoin popularnost, sve više i više trgovanje platforme su na raspolaganju za sve trgovine bitcoins online. Međutim, to ga čini teško za novorođen da odaberete koji je najbolji izbor. Dobra stvar, postoje određene izmjene koje stavljaju sve što imaju kako bi se učinkovitijeg sustava. Danas, glavni razmjene su Coinbase, BTC-E i BitStamp. Da biste znali koji od njih može vam ponuditi više prednosti, čitajte dalje i saznajte više. Još uvijek pitate što je najbolje mjesto za kupiti bitcoins? Nastavi čitati!

load...

Najbolje mjesto za kupiti Bitcoins

Coinbase - Činjenice što trebate znati: $ 100 = 98,85 $ = 0.2213BTC

NAPOMENA: Coinbase više nije najbolji molimo kupiti Bitcoin - To je CoinMama (Visoko remcommened). Mi ćemo pisati o tome kasnije!

Osnovan 20. Lipnja 2012. Godine, Coinbase je u privatnom vlasništvu tvrtka sa sjedištem u San Franciscu. Osim nude mobilni Bitcoin usluga, nudi web usluge svojim kupcima. Često se nazvan kao PayPal u Bitcoin mreži jer korisnici moraju nositi s tvrtkom umjesto mreže. Kada je u pitanju naknada, troškovi tvrtke samo 1 posto naknada za svakog prijenosa, Bitcoin na dolara i obrnuto. Danas je već prikupila više od 31 milijuna $ iz različitih važnih investitora. Imajte na umu da Coinbase je dostupan samo za SAD stanovnika.

load...

Istina o BTC-E $ 100 = 98,8 $ = 0.2283BTC

BTC-E je još jedan popularan usluga u Bitcoin mreži. Osnovana je 17. Srpnja 2011. Godine, je Europa-temeljen poduzeće. Tečaj Bitcoins je jeftiniji u BTC-E. To je svjetski servis koji naplaćuje 1 posto naknadu za svaki prijenosom. Za svaku transakciju provodi korisnicima, tvrtka naplaćuje 0,2 posto naknadu. To obično traje 7 do 10 dana za registraciju i ovjeru, međutim, trgovine obično se izvršava odmah.

Kako O BitStamp? $ 100 = $ 84,575 = 0.1902BTC

Rođen 2011. Godine, BitStamp je UK-based usluga a. U usporedbi s BTC-E, tečaj na BitStamp su obično skuplji. To je svjetski razmjena koja prihvaća različite oblike plaćanja, uključujući i međunarodne devizne doznake, EU banke AstroPay i Jeke. Smatra se kao najstariji trgovinskoj platformi u Bitcoin poslovanju. Ovisno o količini vaše transakcije, trgovanje naknada obično u rasponu između 0,2 posto i 0,5 posto.

Sad, tko je pobjednik?

Za više udobnosti i sigurnosti, Coinbase se smatra najbolji izbor i najbolje mjesto za kupnju bitcoins. Ako želite otvoriti Bitcoin račun, možete se osloniti na ovom usluga. Kao tvrtka, Coinbase nudi state-of-the-art tehnologiju za ponuditi mir. Baš kao i bilo koje druge razmjene, trebate povjeriti svoje sigurnosne ključeve za tvrtku. To se smatra sigurnom Bitcoin usluga, jer je u skladu sa saveznim i državnim propisima, osim činjenice da se oslanja na podršku mnogih važnih investitora. Budući da je najbolje mjesto za kupiti Bitcoins, to vam omogućuje da investiraju male iznose.

Budući da je postao trenutni trend u virtualnom svijetu danas, Bitcoin ima moć da postane velika sila u financijskoj industriji. Izborom najbolje razmjenu ili Bitcoin novčanik, od vas će biti u mogućnosti da biste dobili najbolje iz ove novac za izradu priliku. Oslanjajući se na najbolje mjesto za kupnju Bitcoinsor razmjenu bitcoins online, od vas će imati priliku da veliku količinu novca na internetu.

Foto kredit: 99bitcoins.com

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoinova budućnost je sjajna: pad cijena i evolucija

Post Bitcoin

Najbolji hardver Ethereum Mining (2018 Ažurirano)

Post Bitcoin

Bitcoin kao roba: Licenca za porez?

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako to Pretvoriti Bitcoin u USD

Post Bitcoin

Deflacija Dio 1: Deflacijska priroda cijene Bitcoina

Post Bitcoin

Usvajanje Bitcoina: napredak među top 100 web stranica

Post Bitcoin

Antonopoulos napušta Bitcoin temelj preko Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitPay partneri s potražnjom, SpectroCoin donosi zgodna rješenja za Europljane i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Canabis Road Hacked, Korbit podiže 3 milijuna dolara, bitcoin potrošnje PAC, i još mnogo toga

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: pogreške u Bitcoin Businessu

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson ulaže u Bitcoin platni procesor BitPay

Post Bitcoin

Armory Technologies objavljuje ažuriranu verziju svojeg Bitcoin novčanika nakon što je osigurao ulaganje od 600 tisuća dolara