Bitcoin prihvaća: eBay za integraciju Bitcoina s Paypalom! | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin prihvaća: eBay za integraciju Bitcoina s Paypalom!

Bitcoin prihvaća: eBay za integraciju Bitcoina s Paypalom!

Bitcoin je u porastu u popularnosti u posljednjih nekoliko godina. Postoje sigurnosnih razloga diže, ali ako ima tko sa sposobnost to shvatiti i nositi s njima je PayPal i eBay. Ebay je s obzirom da bi svojim klijentima da koriste Bitcoin kao oblik plaćanja za oba paypal i ebay. Tvrtka je još donijeti odluku, a tvrtka čeka potrebnog okvira biti jasnije prije donošenja konačne poziv. Sljedećih mjesec dana eBay SAD i ebay uk će omogućiti svojim korisnicima da prodaju i kupuju bitcoins po prvi put. Ebay CEO John DONAHOE je citiran rekavši: „to je bio dostojan imati na umu da nitko drugi nije stvorio neki drugi paypal jer paypal je stvoren a to je zato što plaćanje i trgovinu postaju jedno.”

load...

Ivan DONAHOE, predsjednik eBay rekao dioničara u godišnjem sastanku u San Jose u Kaliforniji da je tvrtka je aktivno obzirom integrirajući paypal sa bitcoin. Dioničar pitao gospodina DONAHOE o bitcoins potencijalnu ulogu u globalnoj trgovini, on je odgovorio tvrdnjom da je digitalna valuta će igrati značajnu ulogu u budućnosti. Ovo nije prvi put da DONAHOE komentirao interesa tvrtke na bitcoin, prethodnu godinu DONAHOE naveo da Bitcoin opciju plaćanja će biti dodan u PayPal.

load...

Od DONAHOE nije mogao zamisliti kako točno Bitcoin će biti mainstream tehnologije, on je sugerirao da bi ebay obzir izravnu povezanost s digitalnim valuti. DONAHOE nije jedina osoba za podršku Bitcoin. Predsjednik David Marcus je citiran rekavši da je bio ljubitelj digitalne valute.

Unatoč Bitcoin nije integriran kao oblik plaćanja ebay je vidio neke od digitalne valute na svojoj stranici. Vitual kategorija valuta je upisan u travnju online tržištu. Dionica omogućava korisnicima da prodaju i kupuju digitalne valute, rudarstvo hardver i također rudarskih ugovore. Ebay preselio stvoriti plaćanje digitalne valute koja će uključivati ​​Bitcoin kao jedna od nekoliko mogućnosti, koji je prema prijave patenta ispunjen od strane tvrtke prosinca 2011. Budući da paypal suočava s oštrom konkurencijom ebay ne prihvaća Bitcoin ili druge digitalne valute kao oblik plaćanja.

load...

Punjenje s američkog Komisiji za vrijednosne papire (SEC), eBay smatra Bitcoin kao potencijalni konkurent PayPal. Dok su troškovi za PayPal u rasponu od 2-3% za obradu transakcija koriste Bitcoin plaćanja će se s neznatnim naknadama kao i njihovi prijenosi će biti čak i bez odlaska u banku ili klirinške kuće.

Paypal je dobio mogućnost da bude pouzdana Bitcoin novčanik u kojem su kupci će biti spremni platiti dobar Bitcoin novca za takvu uslugu. Korisnici bitcoin ne bi trebalo držati cijeli svoj Bitcoin uštede na internetu baš kao i način na koji oni ne bi zadržali svoju životnu ušteđevinu u novčaniku. Cijena bitcoin je preuzeo hit nedavno nakon što je japanska MtGox staviti moratorij na isplate kupca. No kupci se nagađa da je valuta su oversold.

Izvor: coindesk 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Dio 2: Akademska i laici

Post Bitcoin

Bitcoin proces plaćanja BitPay Da li $ 1 milijun u transakcijama dnevno!

Post Bitcoin

Bitcoinov dnevni izvještaj: Lawsky opisuje revidirane BitLicense, GAW pokreće Paycoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

Fleksibilna ponuda Bitcoina neće stabilizirati cijenu Bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoin podučava libertarijima sve što ne znaju o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Kako izraditi sigurnosnu kopiju vašeg Bitcoin novčanika (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatski Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Bitcoin zemlja! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako to Pretvoriti Bitcoin u USD

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih Bitcoina

Post Bitcoin

Što je Bitcoin privatni ključ, kako ga koristiti, čuvajte ga sigurno!

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: IJKs od BTC