Bitcoin zemlja! Top 10 naroda koji vole BTC | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin zemlja! Top 10 naroda koji vole BTC

Bitcoin zemlja! Top 10 naroda koji vole BTC

To je Bitcoin preuzimanje, a ako niste na ovom popisu prvih deset zemalja koje prihvaćaju ovaj trgovački fenomen, onda nisi dio Bitcoin zemlje. Bitcoinhas puno potencijala. U mogućnosti su beskrajne, ali je još važnije biti da je citiran kao prvi pravi globalne valute, možda će ujediniti i dopuna globalni e-commerce. Svatko može koristiti ovu novu internetsku valutu, ali samo ti deset narodi koji će biti navedeni u ovom članku imaju najviše pomirljiv lokacije pa stoga ovi narodi su objavljene Bitcoin Država.

load...

Popis koji će se pojaviti u ovom članku potječe iz izvora podataka coinmap.org koji prati globalne prodajnim mjestima BTC. Postoji 5.400 trgovaca na popisu u svijetu i prostorima se ažuriraju svaki sat. Stanovništvo u odnosu na broj lokacija na kojima potrošači mogu koristiti bitcoins je formula koristi da bi dobili perspektivu koja doista pripada u Bitcoin zemlji. Ispod su top 10 Bitcoin prijateljskih zemalja nazvan Bitcoin zemlji!

load...

Bitcoin Država - Top 10 Bitcoin prijateljskih zemalja

Ovi narodi su navedeni od najmanje prihvatni do najviše pomirljiv mjestima. Top 10 zemalja za datum adoptionto BTC trgovaca koji čine Bitcoin Zemlja su kao što slijedi: Italija, Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, Finska, Australija, Singapur, Nizozemska, Kanada, Slovenija, a većina prilagodljiv mjesto Bitcoin zemlja Otok Čovjek. Kao bonus, broj Bitcoin ATMsis također uključen, iako oni nisu uzeti u obzir prema poretku zemlje.

Također pročitajte: Popis zemalja koje su zabranile Bitcoin!

Kao drugi note broj Bitcoin čvorova nisu uzeti u obzir kao na slici ne bi točno odražavati BTC infrastrukture u određenoj zemlji ili regiji. To bi jako omiljen u Sjedinjenim Državama (39.80%), dok svaka druga zemlja je daleko iza sa pratilje (Njemačka) koji je u jednu brojki stvarajući ovaj popis Bitcoin zemlje.

load...

Bitcoin je decentralizirana, pa je anonimni elektronskih valuta koja prvi put nastao je u 2009. To je još uvijek nije jasno koliko daleko Bitcoin može ići u se postavio u mainstream ekonomiji, ali narodi navedene u ovom članku su prihvatili Bitcoin kao sredstvo za kupnju robe i usluga na internetu više progresivno što ih istinski članovi Bitcoin zemlje.

Popis Bitcoin dobavljači (koji prihvaća Bitcoins) raste svaki dan tako da mnoge zemlje moraju da se zapitaju. Da li oni žele ostati izvan kruga, a ne biti dio tog kruga koji je stvorio novi klub pod nazivom Bitcoin Država? U pisanja ovog članka, ja definitivno znam da bi bilo pogrešno, jer ako sve procjene i predviđanja su istinite, bit će Bitcoin CountryTakeover.

Bitcoin Država: Trgovci primanje Bitcoin po kontinentima

Foto kredit: cointelegraph 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Zašto se Bitcoinovi stručnjaci ne bore od 51% napada

Post Bitcoin

Koji je najbolji Bitcoin platni procesor? Coinkite ili BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: EFGs od BTC

Post Bitcoin

Deflacija dio 2: Je li bitcoin deflacija cijena dobar ili loš?

Post Bitcoin

Kako prihvatiti Bitcoinove donacije na svojem blogu

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage mogućnosti: kratki vodič

Post Bitcoin

Bitcoin grafikoni - Koji su oni, Kako koristiti BTC grafikone

Post Bitcoin

6 Novi Bitcoin bankomati i gdje ih pronaći

Post Bitcoin

Bitcoinovo sve veće prihvaćanje: 6 načina korištenja BTC-a

Post Bitcoin

2018 Prognoza: Bitcoin Will Crash - CTech

Post Bitcoin

Je li Bitcoin rudarstvo vrijedno?

Post Bitcoin

Bitcoin u 2014.: Ups and Downs of a Year