Bitcoin naziv domene BTC.com prodan za 1 milijun dolara USD! | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin naziv domene BTC.com prodan za 1 milijun dolara USD!

Bitcoin naziv domene BTC.com prodan za 1 milijun dolara USD!

Josh Garza od GAWMiners je sada potpuno novi vlasnik Bitcoin domene nameBTC.com! Gospodin Josh kupili Bitcoin ime domene za magareći $ 1 milijuna dolara USD. Nitko ne zna tko je prethodno registriran ili u vlasništvu ime Bitcoin domene, ali to je bio na popisu za prodaju oko tjedan dana. Tvrtka zastupa ime Bitcoin domene kontaktirao neke od velikih igrača cryptocurrency na tržištu, ali je Josh bio sretnik da hoda s BTC.com. Ime Bitcoin domene nije aukciju.

load...

Bitcoin Domain Name Prodano!

U namewas Bitcoin domena navedena kao „uzimajući ponude” i „Kupi odmah” imovine. Nismo sigurni da li je Josh početna ponuda je za 1.000.000 $ ili ako je dogovarao cijenu dolje. Stavljanje BTC.com na višu gorak uzmi sve aukciju bi bio jako zainteresiran i ne bi privukao neke od najvećih Bitcoin investitora u svijetu. Sada je prekasno, osim ako je Josh planira okretanja Bitcoin naziv domene. Josh saznao je podnio najveću ponudu za Bitcoin ime domene, kada se probudio na e-mail koji glase:

load...

Josh Garza
Dakle, htjeli neke vijesti?

Upravo sam kupio btc.com za 1,1 milijuna :)

Josh sa svojim tvrtke GAWMiners je jedan od glavnih Bitcoin miningplayers u Bitcoin zajednici i njegovog ulaganja u BTC.com pokazuje koliko je on spreman ići za promicanje Bitcoin i njegove uzroke. Nadamo se drugi Bitcoin i potencijalni Bitcoin investitori uzeo u obzir. Ovo je još jedan znak da Bitcoin kao cryptocurrency je ovdje da ostane i dužan je preuzeti svijet deviznom tržištu oluja. S tvrtkama kao što su Bitfury podizanje tereta novca i više bitcoin i Bitcoin povezanih tvrtki koje dolaze s IPO, to će biti glupo ako ne i izravno neugodno za velike financijske igrača vremena da se ostavi iza Bitcoin bandwagon.

load...

Cryptocoinsnewsreached na Josha, a on je to rekao:

Kako je Bitcoin promijenio svoj život i način na koji se prilazi novac?

Bitcoin je novac. To svakako daje novu perspektivu na univerzalnu valutu i vrijednost svih vjeruje u istoj valuti. To je veliki razlog zašto sam ušao u to za početak. Ja bih rekao, za mene osobno, to mi je pomogao shvatiti; Nisam taj tip koji samo vjeruje moja tvrtka treba rasti, osjećam industriji kao cjelini treba rasti. Za mene, to je da je potrebno ulagati u ono u što vjerujemo. Ne postoji bolji način da se pokazati da vjerujemo u nešto nego ulaže svoj novac i vrijeme. Kopiju sa vašeg čekovna knjižica. Za mene, vjerujem da u ovoj industriji, a ja sam spreman uložiti moj novac sam napravio u mojim drugim tvrtkama kako bi ga podržati i pomoći da raste. Tako je to promijenio moj pogled.

Tim BitcoinValues.netwould želio iskoristiti ovo vrijeme da čestitam Josha na njegovom velikom Bitcoin domeni nameBTC.com kupnje i želimo mu sreću. Mi smo povlačenjem za vas Josha!

Izvor: cryptocoinsnews

Povezane vijesti


Post Bitcoin

6 Novi Bitcoin bankomati i gdje ih pronaći

Post Bitcoin

Što je Bitcoin privatni ključ, kako ga koristiti, čuvajte ga sigurno!

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Bitcoin isplate za Newegg.ca, Apriva Partneri s GoCoin i više

Post Bitcoin

Deflacija dio 2: Je li bitcoin deflacija cijena dobar ili loš?

Post Bitcoin

Bitcoin prihvaća: eBay za integraciju Bitcoina s Paypalom!

Post Bitcoin

Bitcoinov proboj potiče nemoguće buduće platforme 1. dio

Post Bitcoin

Prvi set Bitcoinovih bankomata u Los Angelesu ovog tjedna

Post Bitcoin

Bitcoinovo dnevno izvješće: Rumunjska Bitcoin fondacija, dominikanska populacija koja prima bitcoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

19 milijuna dolara vrijedan BTC-a ide na aukciju u Australiji - Reakcije tržišta bitcoina!

Post Bitcoin

Dnevno izvješće o novčiću o kovanici: Blockstream, udobne igre, Bitcoin Regulation i Florida tužbe

Post Bitcoin

5 načina kupnje Bitcoin s Paypal - prevare i legit načina

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cijena: Tim Draper osvojio aukciju na Silk Road