Bitcoin službeno pravni u Kaliforniji! Gov Jerry Brown potpisao AB129! | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin službeno pravni u Kaliforniji! Gov Jerry Brown potpisao AB129!

Bitcoin službeno pravni u Kaliforniji! Gov Jerry Brown potpisao AB129!

Bitcoin Službeno Pravni u Kaliforniji! Mi smo izvijestili prije nekoliko tjedana da se izmjene i dopune za legalizaciju Bitcoin prošao Senat u saveznoj državi Californiawas poslan guverner Jerry Brown bi potpisao. Pa, mi smo sretni da sada prijaviti Bitcoin zajednice od danas 30. Lipnja 2014. Bitcoin i druge virtualne valute su službeno pravni u državi Kaliforniji! Novi zakon poništava stari zakon je pisalo „ništa osim zakonitog novca u SAD-u.” Pristaše zakona s oznakom stari zakon pisani prije mnogo stoljeća kao „stagnira” i „vodeći iza” u „rastućoj i inovativne plaćanja na tržištu.”

load...

Bitcoin Službeno Pravni u Kaliforniji!

„Ovaj zakon daje pojašnjenje promjene u trenutnom zakonu bi se osiguralo da različite oblike alternativne valute, kao što je digitalna valuta, bodova, kupone, ili drugih objekata novčanu vrijednost ne krši zakon kada se koriste te metode za kupovinu roba i usluga ili prijenos plaćanja „, odjeljak navedeno u dokumentu na račun pročitati. Iako je prijedlog zakona razmatra sve cryptocurrencies ili virtualne valute, Bitcoin je bio glavni pogon iza njega. Marc Andreessen Lowell, američki poduzetnik, investitor i software inženjer koji je stvorio prvi svjetski web preglednik - Netscape - uzeo na twitter pljeskati guverner Jerry Brown za njegove odluke da potpiše zakon u zakon.

load...

Hvala vam što ste gov Brown & CA zakonodavac! „AB 129 omogućuje Bitcoin i ostali digitalni valuta na pravno koriste u transakcijama u Kaliforniji.”

- Marc Andreessen (@pmarca) 29. Lipnja 2014

„U doba razvija metode plaćanja, iz Amazon kovanice Starbucks zvijezdama, to je nepraktično ignorirati rastuću korištenje novčanih alternative”, Demokratska član skupštine Roger Dickinson, koji je uveo zakon, navodi se u priopćenju za vrijeme svađe mjenice u Senat je kat.

Bitcoin Cijena

Mi ćemo morati pričekati da vidi da li će ti vijesti imaju veliki utjecaj na cijenu bitcoin. Jedan Bitcoin cijena porasla na $ 634,653 tijekom vikenda i se čvrsto drži u ponedjeljak. Prerano je reći je li to vijest i izvještaj koji MasterCard je podnio patent sa SAD za patente i žigove (USPTO), koji će omogućiti globalni procesor za plaćanje integrirati Bitcoin i druge virtualne valute u nadolazeće globalne kupca online košarica.

load...

Izvor: rt 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

10. travnja 2015

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoran za Bitcoinov pad!

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: pogreške u Bitcoin Businessu

Post Bitcoin

Bitcoin proces plaćanja BitPay Da li $ 1 milijun u transakcijama dnevno!

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 31. kolovoza - 6. rujna 2014

Post Bitcoin

Najbolji hardver Ethereum Mining (2018 Ažurirano)

Post Bitcoin

Studija: Put svile bio je pomak paradigme u trgovini drogama

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi Bitcoin biti novac

Post Bitcoin

Bitcoinova budućnost ovisi o vama

Post Bitcoin

Bitcoin kao roba: Licenca za porez?

Post Bitcoin

Bitcoin naziv domene BTC.com prodan za 1 milijun dolara USD!

Post Bitcoin

Fleksibilna ponuda Bitcoina neće stabilizirati cijenu Bitcoina