Bitcoin muljaža upozorenje! Popis tekućih Bitcoin prijevara i prevarivača | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin muljaža upozorenje! Popis tekućih Bitcoin prijevara i prevarivača

Bitcoin muljaža upozorenje! Popis tekućih Bitcoin prijevara i prevarivača

Nakon pada za najnovije Bitcoin scamout tamo sam primoran pisati o broju Bitcoin prevare događa vani i prevarante iza njih. Moja priča je počela u četvrtak poslije podne (srijeda 13. Kolovoza 2014.), kada sam bio kontaktiran od strane osobe koja se lažno predstavljala kao predstavnik cryptocoinsnews.com prodaje sponzorirani postovi na web-mjestu s bitcoins. Pojedinac pitao for.40 vrijedan bitcoins za sponzorirani post, ali sam bio u mogućnosti da ga uvjeriti da accept.02 bitcoins. Pogledajte kopiju prve Bitcoin muljaža emailI primio u nastavku.

load...

Kliknite da biste pročitali

Evo prvi problem nisam uspio uočiti. Bacite pogled na e-mail adresu Bitcoin scamwas poslani. Ona čita David Parker je pravi suvlasnik web stranice CryptoCoinsNews.com i naveden je na mjestu kao da. David Parkeris čitljiv. Međutim, ono što nije čitljiv je to David Parker iz ove e-mail adresu. Netko umnožavati CryptoCoinsNews.com da CryptoCoinzNews.com. Možete li uočiti razliku? Na web stranici Bitcoin prijevara / e je CryptoCoinzNews.comwith „Z” i čitljiv Bitcoin portala je CryptoCoinsNews.com sa „S”. No, kad je Bitcoin muljaža emailis poslao, ispravan stranica naveden u tijelu e-pošte s lažne adrese e-pošte!

load...

Nekoliko sati kasnije, nakon pregovara nižu stopu za sponzorirani post, ja sent.20 bitcoins na prijevaru Bitcoin adresu 1NzpPpSKJyFbpUruMkxF8FVm6huoUwhrLc. Malo sam znati to Bitcoin adresa je adresa koja će nestati s mojim bitcoins na „nikada oporaviti” zemlje.

Kliknite da biste pročitali

Proslijediti 9 dana kasnije. Nakon bezbroj e-pošte na lažnim David Parker traže status sponzorirani post koji je trebao biti objavljen u roku od 24 sata, otišao sam na web stranice s vijestima Bitcoin CryptoCoinsNews.com i kontaktirati sve naveden na kontakt stranici s razočaravajućeg poruke. Tada je poslan sam prije jedan post napisan tjedna o Bitcoin muljaža umjetnika lažno predstavlja pravi David Parker. Pročitala sam post i saznao da nisam bio jedini koji je žrtvom tog Bitcoin muljaža.

load...

Ista vrsta prijevare čini se da je trčanje okolo Coindesk kao dobro. Netko lažno se Shakil Khan (Coindesk vlasnik) je slanje e-pošte u vezi lažnih reklamnih spotova.

Kao rezultat, odlučio sam reći svoju priču i stvoriti popis Bitcoin prevare i prevarante pomoći Bitcoin zajednica prepoznati i neutralizirati ih! Molimo pala slobodno dodati na ovaj popis (na stranici za komentare, a mi ćemo ih premjestiti na popis) bilo koje poznate Bitcoin muljaža umjetnika ili Bitcoin prevare!

Popis Bitcoin muljaža umjetnika / Prevaranti / Web stranice / e-mail adresa / Bitcoin Adresa

Hahar: David Parker (pravi David Parker je suvlasnik CryptoCoinsNews.com sa 'S' na kovanice (e))
Prijevara Bitcoin Adresa: 1NzpPpSKJyFbpUruMkxF8FVm6huoUwhrLc

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin cijena i dalje traži novi kat nakon EBA izvješća

Post Bitcoin

7 Online Tvrtke Trenutno prihvaćaju Bitcoin

Post Bitcoin

9. travnja 2015

Post Bitcoin

12 strašan Bitcoin memes

Post Bitcoin

Bitcoinova budućnost je sjajna: pad cijena i evolucija

Post Bitcoin

Što je 51% Napad - Pojednostavljeni Bitcoin Tutorial

Post Bitcoin

Bitcoin službeno pravni u Kaliforniji! Gov Jerry Brown potpisao AB129!

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: ABCs of BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown Trajno!

Post Bitcoin

Bitcoin podučava libertarijima sve što ne znaju o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Armory Technologies objavljuje ažuriranu verziju svojeg Bitcoin novčanika nakon što je osigurao ulaganje od 600 tisuća dolara

Post Bitcoin

Coin Brief dnevno izvješće: Bitcoin VeriCoins, IBM Internet stvari, Syscoin protiv Moolah, Bitlendingclub i Bitcon