Biti iskren | Croatian.lamareschale.org

Biti iskren

Biti iskren

Jedna stvar koju sam želio govoriti o ovom novom blogu je činjenica da ja ne uključuju affiliate linkove u mojim mišljenja, a ja bih se obratiti zašto činim to, što to znači za vas kao čitatelja i što to znači kad sam navode da dajem iskrenu i poštenu recenziju.

load...

Ja ove stranice, jer sam bio u potrazi na kakve stranice sam pregledom za posljednjih nekoliko mjeseci i vidjeli nekoliko drugih ljudi početi vodiče kao što je ovaj jedan. Bio sam zapanjen razinom reklama, prevare i samo upitnih mišljenja sam čitajući.

Odlučio sam da ću napraviti vodič sorti, kao i da ću podijeliti najbolje od najboljih mjesta koje sam nalaz na internetu i zadržati ga do datuma s najnovijim informacijama o tome koje stranice još uvijek biti iskren, još uvijek plaćaju i one koji mijenjaju način na koji se stvari rade.

load...

Dodam affiliate linkove na moje recenzije jer mi pomoći platiti za svoje operativne troškove ove stranice. Oni također daju mi ​​blagi malo naknadu za moje vrijeme dijeljenja ovaj vodič s drugima. Oni međutim nemaju utjecaj na moje recenzije. Vi nikada ne morate da se prijave s vezom, ali u tome to mi daje manji zahvaljujući i pomaže mi nastaviti raditi ono što ja radim.

Ako sam došao preko stranice i početi ga pregleda i to je smeće ću vam reći da je smeće. Već sam pisanje nekoliko mišljenja odmah da nisu jako ljubazni i jasno ukazati na probleme od stranica, programa ili softvera koji sam preuzeti i težak za vas čitatelje.

Vi kao korisnik ne moraju koristiti svoje affiliate linkove. Ohrabrujem vas da se prijave koristeći ih, jer iako su me jedva nadoknaditi moje vrijeme provedeno za pisanje ove recenzije. Ja vas uvjeravam da ponekad ću objavljivati ​​recenzije koje se ne užaren o raznim stvarima sam nalaz na Internetu.

load...

Nadam se da će se zadržati me ulaskom na tom putu kao što sam proširiti ovaj site da sadrže čak i više recenzije i testiranja. Ja sam također nadaju u skoroj budućnosti kako bi se omogućilo korisniku glasovanje na mjestima, tako da možete vidjeti što vaši vršnjaci vjeruju, kao dobro.

Hvala!

Mikrofon

PS
Ako imate bilo kakve povratne informacije molimo ne ustručavajte se komentirati ili koristite kontakt obrazac na moje stranice da biste dobili u kontaktu! Volio bih čuti od vas.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

27. travnja 2015

Post Bitcoin

Dnevno izvješće o novčiću o kovanici: Blockstream, udobne igre, Bitcoin Regulation i Florida tužbe

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 31. kolovoza - 6. rujna 2014

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi Bitcoin biti novac

Post Bitcoin

Ashley Madison ne propušta: Što učiniti kad se suoči s Bitcoinovim ucjenama

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: ABCs of BTC

Post Bitcoin

Bitcoin u 2014.: Ups and Downs of a Year

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Time Inc. prihvaća Bitcoin, Overstock Falls Kratki o Bitcoin prodaje, i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin novinari # 2: Učinak namjere na etiku bitcoin vlasništva

Post Bitcoin

10. travnja 2015

Post Bitcoin

Bitcoin Naknade objašnjene - Jesu li Bitcoin transakcija zapravo besplatne?

Post Bitcoin

5 načina kupnje Bitcoin s Paypal - prevare i legit načina