10. travnja 2015 | Croatian.lamareschale.org

10. travnja 2015

10. travnja 2015

(Poduzetnik) Moj ulaganje filozofija je vrlo dugo termsays Reid Hoffman o bitcoin.

(LiveJournal) LiveJournal sada prihvaća plaćanje u Bitcoin.

(New York Times) Hakeri ciljane SendGrid, masovni e-mail servis koristi 180.000 tvrtki, uključujući Uber, Pinterest, Spotify i Foursquare, infiltrirati Coinbase, jedan od najpopularnijih Bitcoin razmjene.

load...

(CoinDesk) Tajnoviti Bitcoin startup 21 Inc je najavio da će biti glavni sponsorfor nadolazeće Bitcoin Job Fair, koje se odvijaju u Sunnyvale, Kalifornija, 18. Travnja.

(Kovanica od požara) Mississippi elektroprivrede (MPC) podnio tužbu protiv GAW rudari, LLC, buntovnih cryptocurrency tvrtke, u Okružnom sudu u južnoj za Southern District of Mississippi.13. Travnja 2015

load...Posljednje ažuriranje: 13:57 EDT

(TechnInAsia) Filipinski Bitcoin krovna tvrtka Satoshi Citadela Industries (SCI) je danas objavila da je stekla Bitcoin razmjenu BuyBitcoin za neobjavljen iznos.

(Business Standard) Tim izvijestila da se studira blockchain vidjeti ako se može integrirati s jezgrom bankarskog rješenje.

(American Banker) Za tvrtke u cryptocurrency i pravne marihuane poduzeća - dva sektora da regulatori sada razmatrati najuže - uzimajući pristup banci accountcan koštati tisuća u mjesečne naknade, ako to može biti učinjeno na sve.

(Wall Street Journal) Dobrotvorne često su otvoreni za sve vrste donacija, bilo u novcu ili u naravi. Sada oni okreću novi izvor: donacije bitcoin.

load...

16. Travnja 2015Posljednje ažuriranje: 17:39 EDT

(CoinDesk) New York State Department financijskih usluga (NYDFS) sugerira da se kreće ravnomjerno prema releaseof finalizirani BitLicense pod kojima digitalna valuta tvrtke će biti regulirana u državi.

(CNBC) Digitalni Valuta Group, New York-based osoba osnovana od strane Bitcoin zastupnik Barry Silbert, preimenovan svoje Broker-dealerdivision od SecondMarket Inc specijalizirana za trgovanje virtualnim valutama, uključujući bitcoin, navodi se u priopćenju u četvrtak.

(Kovanica Fire) Brawer.com isključio. Tvrtka insajder ispričao kovanicu od požara osoblju da programeri preuzeo vodstvo na mjestu i nisu plaćeni za dulje vrijeme. Također je ponovio da stranica nije bila profitabilna i ne može platiti osoblje


2. Travnja 2015Posljednje ažuriranje: 14:28 EDT

(The CoinTelegraph) Prijedlog zakona o zabrani Bitcoin u Rusiji se očekuje da će biti donesen u Augustof ove godine, kao kripto-pravni stručnjak preporuča tvrtke „izaći iz ruskog nadležnosti.”

(CoinDesk) Coinbase je usklađenost ured u potrazi za stjecanje operativnih informacija iz Bitcoin mining companiesin procesa koji su neke od tvrtki u ovom sektoru uramljivanje kao povrede na njihove poslovne tajne.

(Na matičnoj Front) Unatoč činjenici da je Bitcoin Bowl donio dobre ocjene, BitPay i ESPN postigli su međusobni dogovor da se okonča što bi bio trogodišnji sponzorski događaja.

(CNBC) investitori uskoro bi mogao početi trgovanje dionicama prvog ulaganja vozila vezan za Bitcoin.


22. Travnja 2015Posljednje ažuriranje: 14:51 EDT

(Great Wall of Numbers) Nakon savjetovanja s nizom stručnjaka industrije, konstruirao sam grubu, ali precizniji protok fundsbased stvarnog ponašanja korisnika.

(Inside Bitcoins) mreškanje plaćanje mreža suočava kritike ovaj tjedan preko otkrića o likvidnosti neke od svojih sredstava. To je došlo na vidjelo da talasanje gateway - u onramps i offramps iz mreže - imaju mogućnost da „zamrzne” Korisnik sredstava po volji. Nadalje, Ripple Labs već koristi svoj utjecaj da uvjeri Bitstamp, istaknuti gateway i razmjene, zamrznuti 1 milijuna dolara vrijedan fundsbelonging na Ripple je preminulog osnivača Jed McCaleb.

(TechCrunch) Obavijest izdao je danas upućuje klijente za prijavu-u u svojoj Mt. Gox računa na claims.mtgox.com, odakle oni mogu napraviti svoj pokušaj obnavljanja. (Tu je offline izbor za one koji vole planine papirologije.)

(Razgovarajmo Bitcoin) Stephanie, Andreas i Adam razgovarati s početkom poduzetnik Charlie Shrem.

(The CoinTelegraph) Tether, prvi blockchain omogućen platforma kako bi se omogućilo fiat valuta koja se koristi kao bitcoin, službeno je objavljena na ovom razmjenu kripto, ShapeShift. Ova integracija će sada učiniti bezbolno lako volatilnosti Dodge Bitcoin-a pomoću kripto kovanice verziju USD.

(Kovanica od požara) Bitmain je raditi na rješenju za ublažavanje DDoS attackson AntPool i AntMiners. Umjesto pokušaja da ugasite vatru s vatrom, učinkovitiji način kako bi se smanjili učinci DDoS napada su da izbjegne napad, nego uzvratiti.

(Traders Magazin) Postanak Trading, u potpunosti u vlasništvu podružnica digitalna valuta Grupe, kao i podjela broker-dealer SecondMarket, samo je otvorio svoja vrata i launcheditself kao prvi američki broker-dealer specijalizirati u trgovanju digitalnih valuta, uključujući bitcoin,

(CoinDesk) New York Odjel za financijske usluge nadzornik Benjamin M. Lawsky anticipira konačnu verziju BitLicense regulatornog okvira će biti izdan negdje prije kraja svibnja.

load...

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: ABCs of BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Canabis Road Hacked, Korbit podiže 3 milijuna dolara, bitcoin potrošnje PAC, i još mnogo toga

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Lost Bank računi

Post Bitcoin

Bitcoin vijesti danas - Najtoplijeg BTC okrugli!

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoran za Bitcoinov pad!

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 14. - 20. rujna 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Mining u 2015. godini: ASIC, Cloud Mining i Poteškoća

Post Bitcoin

Bitcoinova analiza cijena: GHash.io, Irak i FBI aukcija

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitivan, ali riskantan za vlade

Post Bitcoin

Bitcoin objasnio je u 3:30 minuta

Post Bitcoin

OP-ED: Trebamo više profesionalizma na tržištu Bitcoinova cijena analiza

Post Bitcoin

27. travnja 2015