6 Restorani koji prihvaćaju Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

6 Restorani koji prihvaćaju Bitcoin

6 Restorani koji prihvaćaju Bitcoin

Bitcoinis bude prihvaćen od strane sve većeg broja malih poduzeća, uključujući i restorana koji će pretvoriti vaše digitalne valutu u ukusna jela. Ovdje je popis 6 restorana koji su počeli uzimati Bitcoin kao plaćanje za hranu.

load...

1. Whiffies Fried Pies- Portland, OR - Prihvaćanje Bitcoin Od veljače 2013. Godine

Ovaj kamion hrane, iako nije tradicionalni restoran, čini prženu ruke pite punjene sa slanim sastojcima poput roštilja brisket i piletine, ili zdravim voćem kao što su bobičasto voće, jabuke i breskve. Whiffies počeli prihvaćanja Bitcoin je u veljači 2013. Godine, a vlasnik je Gregg Abbott tvrdi da je naišao puno problema od tada. U stvari, jedan od njegovih omiljenih prednosti prihvaćanja Bitcoin je u interakciji s ljudima koji ga koriste. Abbott kaže da uživa u susret „stvarno pametne ljude koji su ispred krivulje.”

load...

2. Thelonious Monkfish - Cambridge, MA - Bitcoin pobornik Od veljače 2013. Godine

Posluživanje Greater Boston područje s jedinstvenim odvesti na sushi i drugim azijskim specijalitetima, Thelonious Monkfish postao prvi restoran u New England prihvatiti Bitcoin u veljači 2013. Skupina studenata iz MIT-a uvjeren da je vlasnik, Jamme Chantler, da je došlo do velika neiskorišteno tržište za Bitcoin entuzijasta koji su u potrazi za fizičke lokacije potrošiti svoj novac na. „Smatrali smo da ako postoji grupa od čak samo nekoliko Bitcoiners željan da razmjenjuju svoje digitalne novca za sushi i slanine slabljenja tajlandski,” Chantler kaže, „onda smo oduševljeni da ih smjestiti!”

load...

3. Caffe Berlin- Las Vegas, NV - Njemački Hrana za Bitcoins Od svibnja 2013

Netko umorni od duge noći kockanja, s novčanik pun bitcoins i žudnja za autentičnim njemački hranu, mogli učiniti mnogo gore nego Cafe Berlinu. Ovaj mali restoran u južnom Vegasu služi razne usta zalijevanje jela, uključujući različita preparata bratwurst i mnoge vrste odrezak. Nakon što je početkom prihvaćanje Bitcoin je u svibnju 2013. Godine, Caffe Berlin je vidio mali porast od kupaca i samo jednom imao problema s procesiranjem Bitcoin transakcija.

4. Flyte Svijet Blagovaona i Wine- Nashville, TN - Bitcoin za fino blagovaonom Od studenog 2013. Godine

Naplata se kao „casual, ali elegantan fino blagovaonom iskustvo” Flyte želi biti jedan od najvažnijih društveno svjestan restorana u Tennesseeju korištenjem održivih izvora mesa i lokalno uzgojeno kad god je to moguće. Ovaj otvoreni stav proteže na njihov sustav plaćanja, koji je započeo prihvaćanjem Bitcoin je u studenom 2013. Od tada, restoran je imao 23 kupaca platiti Bitcoin, a prema suvlasnik Scott Sears, BTC korisnici obično troše 15% više od prosječni kupac. Bio jednom jedan tehnički problem gdje Coinbase aplikaciju nije moguće spojiti na servere, ali to je popraviti pomoću BitPay umjesto. Sears kaže da je to znak Bitcoin je snage: „Takva fleksibilnost nije dostupan obradu kreditnih kartica”

5. FlameStone Američki Grill- Oldsmar, FL - Bitcoin Prihvaćeno Od veljače 2014. Godine

Nalazi se u malom mjestu na kraju Tampa, FlameStone koristi prirodne tehnike kuhanja kao što su grijanje na otvoreni plamen i korištenjem lava kamen napraviti guacamole. Restoran je počeo prihvaćanja Bitcoin za svoje poklon kartice u veljači 2014., i od tada je vidio pregršt klijenata koji plaćaju s digitalnim valuti. Vlasnik Nick Pappas kaže da je tisku je puno zabave, a on uživa u „osjećaj pozdravili i prihvatili sve veći Bitcoin sljedeće.” Lokalno Bitcoin grupa Tampa Bay Bitcoineersare također očekuje da će početi tjednih okupljanja na FlameStone u narednim tjednima.

6. Bandera Pizza- Reno, NV - Jedinstveno Styled talijanski za Bitcoin Od travnja 2014

Tvrdi da je prvi restoran u Reno prihvatiti Bitcoin, bandera počeo uzimati digitalni valutu u travnju 2014. U zamjenu za veliki izbor pizza, tjestenina i sendviča. Namjenski ponuda uključuje taco pizzu, duhovit Thai piletina pizza i Chicago Pas pizza. Prema vlasnik Jay Watson, većina kupaca plaćati s Bitcoin su od lokalnih okupljanja entuzijasta Bitcoin, ali u praksi je također potaknula razgovore s klijentima koji su znatiželjni o digitalnoj valuti i žele saznati više.

To su samo nekoliko restorana koji se Bitcoin i više sigurno će se pojaviti u budućnosti. Tu je gotovo bez kraja na razne ukusne hrane koje se mogu kupiti u cryptocurrency.

load...

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin trgovačke usluge, i novac usluge poslovanja, se springing up

Post Bitcoin

Bitcoinova vrijednost: priroda i podrijetlo novca

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoinova analiza cijena: Uvod u USD do BTC procjene

Post Bitcoin

Sofisticirani Bitcoin Ransomware razvija, Critroni i TOR

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: ABCs of BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih Bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Time Inc. prihvaća Bitcoin, Overstock Falls Kratki o Bitcoin prodaje, i još mnogo toga

Post Bitcoin

Deflacija dio 2: Je li bitcoin deflacija cijena dobar ili loš?

Post Bitcoin

Bitcoinova budućnost je sjajna: pad cijena i evolucija

Post Bitcoin

19 milijuna dolara vrijedan BTC-a ide na aukciju u Australiji - Reakcije tržišta bitcoina!

Post Bitcoin

Bitcoin je sada na Bloombergu i Yelpu!

Post Bitcoin

Bitcoin Naknade objašnjene - Jesu li Bitcoin transakcija zapravo besplatne?