Bitcoin dnevno izvješće: Canabis Road Hacked, Korbit podiže 3 milijuna dolara, bitcoin potrošnje PAC, i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin dnevno izvješće: Canabis Road Hacked, Korbit podiže 3 milijuna dolara, bitcoin potrošnje PAC, i još mnogo toga

Bitcoin dnevno izvješće: Canabis Road Hacked, Korbit podiže 3 milijuna dolara, bitcoin potrošnje PAC, i još mnogo toga

Bitcoinindustry je formirao odbor za političke akcije da bi to moglo koristiti za tuširanje zastupnike i stranačke odbore s donacijama.

Komora Digital Commerce, mjesec dana stara trgovine skupini za digitalne valute i imovine kao što su bitcoin, registriran politički trošenje skupinu s Savezne izborne komisije ovog mjeseca, prema nedavno objavljenim dokumentima.

load...

Nova politička akcija odbor je izrađen od strane komore Digital komore. Iako je Odbor nema izravne planove za skoru budućnost je sigurno prvi to je vrsta. To sigurno prvi PAC pogodovati kandidate koji podržavaju Bitcoin i digitalne valute u cjelini. Prema CEO Digital Komore, Perianne dosadno, formiranje PAC je znak za ubrzanje zrelosti za bitcoin i simptom da političari mogu suočiti politički pritisak za podršku virtualne valute. Mogli bismo se približava vrijeme da će Bitcoin imati to je glas u politiku.

load...

Kanabis cesta tržište - tržište koje je osnovano samo kanabisa distributera, dobio sjeckan i sada je odsutan do daljnjeg.

Ovo nije prvi put da vidimo deepweb tržište bitak sjeckan, ali ovaj put je vijest više ističe jer kanabis cesti je bio jedan od trgovine koje su imale multisig tehnologije u uporabi kako bi se dodatno zaštitio korisničke sredstava. Korisnici koji su pokušali prijavom na mjestu ranije danas će dobiti poruku potpisanu od strane administratora web stranica. Između ostalog, on je javno ispriča za gotovo sva sredstva za web stranice krađe iz web stranici, a također je dao adresu ukradeni se sredstva pohranjuju u. I dok je neizvjesno hoće li Kanabis cesta i dalje postojati, kripto, administrator web obećao da će istražiti incident dalje kako bi saznali kako su hakeri uspjeli ukrasti novac kako bi druge deepweb tržnice znaju kako se zaštititi od takvih napada,

load...

Ranije danas, micelija je Dmitrij Murashchik, poznat kao „Rassah” objavljena na Bitcoin subreddit zahvaliti zajednice za njihovo uključivanje u uspješno grupno financiranje prvi ikada Bitcoin papira USB novčanik uređaja. Tijekom fundraiser, Myceliumraised ukupno 31.271 $ USDfor svom cilju: jednostavan način za stvaranje Bitcoin papira novčanike u sigurnom i kontroliranom prostoru.

Micelija Entropyis je u osnovi mali USB stick koji se može koristiti za sigurno izraditi papirnate novčanike. Uređaj generira brojeve nasumce koji se zatim pretvorio u Bitcoin privatnim ključem i adresu, a zatim se dodaje QR kod na adresu kao na slici. USB se može spojiti na bilo koji pisač s USB priključkom i ispisati kopiju papira novčanik kreirana s uređajem. Uređaj također podržava 2-od-3 Split privatnih ključeva, stvarajući neku adresu od kojih je privatni ključ je podijeljen u tri papirnate dionice pa trebalo bi imati sva tri dijela tiskanom novčanik kako bi se pristup sredstvima šalju u tiskanom adresu, Na taj način također biti odličan alat za stvaranje novčanik značilo da se dati kao nasljeđe na pretka kao što je također reklamirao entropije u promotivne animiranom videu. 

Korejski Bitcoin razmjena Korbit je podigao 3 milijuna $ u seriji A financiranje čelu SoftBank Ventures Koreje i Pantera kapitala, uz sudjelovanje Ventures KM, a vraćaju investitori Bitcoin prilika Corp, Tim Draper, Pietro Dova i Jake Ventures.

Osim da bude vodeća razmjenu u Koreji Korbit također natječe s Coinbase i Bitpay. Oni pružaju vlastitu rješenje za trgovce za početak prihvaćanja Bitcoin isplate, ali njihove usluge je specijalizirana za korejskom tržištu. To je vrijedno spomena kako su gostoljubivi lokalne vlasti su za takve inovacije. U nedavnom priopćenju izvršni direktor tvrtke spominje da je i bankarski temelj ulaže u Korbit. Iako ovo nije prvi put da Korbit je dobila sredstva, prethodne investicije je ukupno 600.000 $ izradu najnoviju financiranje okrugli najveći. 

BitGive Foundationannounced je danas da je postao prvi neprofitna Bitcoin organizacija kako bi se postigla 501 (c) (3), što znači da Internal Revenue Service (IRS) službeno priznaje kao dobrotvorna organizacija u SAD-u.

Bitgive posvećuje to je rad na poboljšanju zdravlja ljudi i okoliša diljem svijeta. Događaj o dobrotvornoj organizaciji koja prima samo što se donacije za bitcoin dobivanje statusa neprofitna je još jedna prekretnica za Bitcoin kao valutu. Osim toga, to je korak koji bi mogao imati veliku priliku za pozitivan publicitet kako ulazimo najaktivniji tromjesečju ove godine za dobrotvorne donacije. Zaklada je oslobođena od plaćanja poreza stoji da je 1. Dane na jedan Bitcoin vezane dobrotvorne organizacije, ključni presedan s pozitivnim posljedicama za digitalne valute financijske pomoći.

load...

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Zbogom na frakcijske rezerve

Post Bitcoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStampa - Najbolje mjesto za kupnju bitcoina

Post Bitcoin

Izbor izbora za Bitcoin Foundation: Jim Harper, Olivier Janssens, ili li to čak i važnije?

Post Bitcoin

Biti iskren

Post Bitcoin

19 milijuna dolara vrijedan BTC-a ide na aukciju u Australiji - Reakcije tržišta bitcoina!

Post Bitcoin

Učinci Bitcoina na sustav D - Sjena ekonomija

Post Bitcoin

Bitcoin je beskoristan - Hernaes

Post Bitcoin

Konačno jednostavan način za slanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Tutorial za Bitcoin Paper Wallet - Izrada novčanika na mreži

Post Bitcoin

5 načina kupnje Bitcoin s Paypal - prevare i legit načina

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Pucanj Apokalipsa

Post Bitcoin

Što je Bitcoin privatni ključ, kako ga koristiti, čuvajte ga sigurno!