Bitcoinovo dnevno izvješće: Rumunjska Bitcoin fondacija, dominikanska populacija koja prima bitcoin i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinovo dnevno izvješće: Rumunjska Bitcoin fondacija, dominikanska populacija koja prima bitcoin i još mnogo toga

Bitcoinovo dnevno izvješće: Rumunjska Bitcoin fondacija, dominikanska populacija koja prima bitcoin i još mnogo toga

Ovaj put, slučaj je bio ispunjen protiv osnivača Bitcoin štednje i povjerenje, optužujući ga za operativni Ponzi shemu koja koristi Bitcoin. Zanimljive dio ove priče je da je Filip Moustakis je represenative od DIP-a u predmetu bio aktivan u Bitcointalk.org, potičući članove zajednice da se uključe u postupcima slučaju je. Obrana odgojen da IRS smatra Bitcoin se imovina i „vlasništvo” nije dio postojećeg zakona o Ponzi sheme. Međutim, sudac ne slaže, navodeći da je „U dvadeset tri mjesta po IRS koda, novac se naziva imovine...”

Bitcoin Foundationannounced je u srijedu da je u savezu s prvom poglavlju podružnica u istočnoj Europi, Fundatia Bitcoin Rumunjskoj.

To čini četvrto poglavlje affiliate za Zakladu Bitcoin u kontinentalnoj Europi, nakon Njemačke, Nizozemske i Danske. U izjavi, temelj je rekao Fundatia Bitcoin Rumunjska će gurnuti obrazovne napore u zemlji od 21 milijuna i poticati potrošače, kao i trgovci usvojiti Bitcoin na lokalnoj razini.

Ranije ove godine je izvijestio da je Bitcoin je cvate u Rumunjskoj. Navodno nedavna vijest da Rumunjske Bitcoin Zaklada sada affilated s glavnim temeljima potvrđuje. Poglavlje podružnice dobiti podršku i vodstvo širom svijeta Bitcoin Zaklade, a njegovi članovi, kao i pristup drugim prednostima.

Bita Kap imenovao Dominika, naciju od preko 70.000 stanovnika, kao primatelji distribucije Bitcoin trebao pojaviti 14. Ožujka, 2015. Su u suradnji s dvije velike telekomunikacijske tvrtke na otoku da dostavi Bitcoin putem SMS-a preko Coinapult.

„Neka malo pad”, kaže da im je cilj stvoriti najveći i najviši svjetski gustoću Bitcoin zajednice na planeti. A oni planiraju to učiniti tako što Bitcoin na svakog stanovnika zemlje. Ali to nije sve! Iako suradnji s Vladom, oni namjeravaju distribuirati edukativne materijale obavijestiti mještane o Bitcoin i „Bit drop” događaj. Planovi također uključuju stvaranje informacijske centre, radi obrazovanja lokalnog stanovništva o Bitcoin, ali i pružiti informacije kao što su kako upotrebljavati njihove novčanike.

Haker skupina pokušava utjecati tijekom sukoba između Rusije i Ukrajine, jer distribuira zlonamjerni softver koji je sposoban za ciljanje Bitcoin novčanike. 

Izvješće Bitdefender Labs, cyber sigurnosti tvrtka koja se fokusira na digitalnom tržištu valuta, ističe kako je navodna haker skupina maskiran jedan oblik zlonamjernih programa kao drugi. Prema izvješću, počinitelji distribuira softver koji se opisuju kao sposobne narušavanja digitalne aktivnosti zapadnih vlada bori protiv Rusije.

Očito je da su hakeri pokušavaju iskoristiti ključne političke situacije između Rusije i Ukrajine, pokušavajući namamiti korisnike da instaliraju svoje zlonamjernih govoreći im da će im pomoći u borbi protiv zapadnih vlada. Što je program zapravo radi, je instalirati malware paket nazvan Kelihos. Od ostalih negativnih učinaka, zlonamjernih programa koji se ponovno pojavio ponovno nakon godina je također sposoban za krađu sadržaja Bitcoin novčanike.

San Francisco-based Coinbase je objavio zanimljiv blog post na srijedu, koja u suštini služi kao sredstvo za utjehu svojim korisnicima.

Ukratko: tvrtka je objavila da posjeduje osiguranje od obje krađe i gubitka Bitcointhey čekanje - od čega pripada svojih više od milijun korisnika.

Iako Coinbase je osiguran kod osiguravajuće div AON od studenog 2013. Odlučili su javno ga objaviti danas, kao i ostale usluge Bitcoin skladištenja su radili isto.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin vijesti danas - Najtoplijeg BTC okrugli!

Post Bitcoin

Bitcoin naziv domene BTC.com prodan za 1 milijun dolara USD!

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: MNOs of BTC

Post Bitcoin

Bitcoin je sada na Bloombergu i Yelpu!

Post Bitcoin

OP-ED: Trebamo više profesionalizma na tržištu Bitcoinova cijena analiza

Post Bitcoin

Izbor izbora za Bitcoin Foundation: Jim Harper, Olivier Janssens, ili li to čak i važnije?

Post Bitcoin

19 milijuna dolara vrijedan BTC-a ide na aukciju u Australiji - Reakcije tržišta bitcoina!

Post Bitcoin

Kako prihvatiti Bitcoinove donacije na svojem blogu

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitivan, ali riskantan za vlade

Post Bitcoin

Bitcoin i prijelaz na novac

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin milijunaša

Post Bitcoin

Twitch.tv je počeo prihvatiti Bitcoin za pretplate