Bitcoinov dnevni izvještaj: Bitmainov P2pool razvoj, KnCMinerov arktički ciklus Cloud Mining i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

Bitcoinov dnevni izvještaj: Bitmainov P2pool razvoj, KnCMinerov arktički ciklus Cloud Mining i još mnogo toga

Bitcoinov dnevni izvještaj: Bitmainov P2pool razvoj, KnCMinerov arktički ciklus Cloud Mining i još mnogo toga

Bitmainhas najavio cloud based rudarska uslugu pod nazivom HashNest

Za nekoliko mjeseci, zajednica je nagađao o tome da li Bitmain gradio uslugu oblak temelji, i kao Bitmain i uvijek, odlučili su zadržati svoje podatke do sada.

load...

Bitmain je sada glavni konkurent u utrci oblak rudarski oružjem. Hashnest je Bitcoin oblak miningplatform za kupnju i trgovanje hashes, osnovana je pokrenut 1. Lipnja 2014. Godine akvizicijom od Bitmain je annunced 1. Rujna. Prema njima, hashrate unosi na platformu u ovom trenutku je oko 4 PH / s

Osim toga, to je spomenuto u svojoj najavi da Bitmain radi na povećanju protokol p2pool. Oni tvrde da su u završnoj fazi testiranja i implementacije njihovih zbivanja. Zanimljivo je da kod za ANTPOOL, Bitmain je razvoj protokola p2pool, je najavio da će se to izvor pušten. Bitmain planira voziti svoje Bitcoin mininghashrate još veći pomoću decentraliziranog miniranje p2pool.

load...

Izvor

Sveučilište u Zürichu testiranje NFC Bitcoin plaćanja Rješenje

 

Massachusetts Institute of Technology (MIT) nije institucija samo visoko obrazovanje će se igrati oko s bitcoin. Sveučilište u Zürichu u Švicarskoj je testiramo novu NFC-based Bitcoin rješenje za plaćanje u jednom od školskih kafeterije za oko dva tjedna (predvodio grupu od devet ljudi - studenata i nastavnika).

NFC, kratica za Near Field Communication, znači da je transakcija će biti završena postavljanjem nečiji uređaj u blizini mjesta primatelja. Ovaj proces se također može odvijati izvan mreže. Ovaj razvoj je zahvaljujući aplikaciji koja se zove CoinBlesk.

load...

Studenti će ili morati učitati svoju Bitcoin walletsonline ili jednostavno koristiti Bitcoin ATMthat će biti instaliran na sveučilištu. Osim škole Bitcoinclub radi na projektu vlastitu koja će dati $ 100 u vrijednosti od slobodnog bitcoin za sve studente dodiplomskog u školi.

KnCMiner je predstavio novi oblak rudarske usluge, nudeći šest mjeseci duge ugovore iz svoje Arktika Bitcoin mina.

KnC oblak

Pokrenuta je 2. Rujna, iskorištava tvrtke postojeći podatkovni centar mjesta u sjevernoj Švedskoj. Takozvani Clear Sky moja ima više od 7 petahashes sekundi u predviđenom rudarstva moći.

Prema KnCMiner, oni će biti u mogućnosti pružiti kupaca s povoljnim cijenama zbog jeftinog hlađenja i energije njihov Datacenter pruža. To je vrijedno spomena da su svi naknada održavanja rudarskih paketa oblaka će biti pokriveni troškovi nabavke svakog reda. Prednosti hosting Bitcoin miningfacility unutar Arktičkog kruga čini se da je stvaranje uvjeta primamljive za velike tvrtke poput KnC. Nažalost, s cijenom od $ 1995 za 6 mjeseci 1 TH / s rudarskom snage, malo je vjerojatno da su ti strojevi nikada neće okrenuti na dobit. To je $ 332,5 mjesečno, a čak i ako je Bitcoin difficultywere prestati raste, i ostati upravo na to je trenutna brzina, naš Bitcoin mining calculatorshows da jedna TH / s samo bi zaraditi ~ 270 $ mjesečno.

Huobi je prodao sve dostupne pretplate na novi 60-dnevnog određeno vrijeme financijski proizvod za Bitcoin investitora.

Najnoviji proizvod iz Peking-based burzi, koja je zapravo „potvrda o depozitu” a Bitcoin, zove se „Dig-VC” i nudi zajamčena kamatna stopa za investitore. Naime, vraća se potpomognuti Digcoin - novi Bitcoin mining platforma za usluge izgradili Huobi.

Dig-VC će biti dio Huboi je Bitcoin investmentplatform bitVC koja je pokrenuta još u lipnju. Zanimljivo je da je toliko zanimanje za dionice koje su svi oni koji se prodaju unutar prvog sata nakon otvaranja. Kao što je navedeno od strane tvrtke represenative: Izgleda 70% investitori su iz Kine a ostatak dolazi iz SAD-a, Kanade, Australije, Japana, Singapura i Tajlanda. 

Digcoin trenutno radi oko 1,3 PH / s od mreže rudarstva snage i ima planove za proširenje na 4 PH / s.

Za digitalne valute korisnike koji žele osigurati svoju e-bogatstvo, jedan projekt nudi novi način za pohranu privatnih ključeva: na vinilu.

Zvuk novčanik obećava spremanje privatnih ključeva korisnika kao šifrirane audio datoteka preko asortiman proizvoda - uključujući CD-a i 7-inčni vinil diskove

Zvuk novčanik nudi a jedinstven način za pohranu vaše privatne ključeve. Okuplja Bitcoin hladnjača i audio inženjering, omogućujući vam da sigurno pohraniti svoje privatne ključeve u audio obliku. Audio može biti od 30 do 60 sekundi i to će zvučati kao buke na ljudsko uho. Međutim, uz korištenje spektra, kao AndroSpectro, privatni ključ u zvučne datoteke mogu vizualizirati kako će se pristupiti.

load...

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Deflacija Dio 1: Deflacijska priroda cijene Bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoinovi kupci trebaju biti spremni izgubiti svoj novac, upozorava glavni UK regulator - CNBC

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 17. kolovoza - 24. kolovoza

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve iznosi 104%

Post Bitcoin

6 Novi Bitcoin bankomati i gdje ih pronaći

Post Bitcoin

Ekonomska veličina blokova bitova: objašnjenje i revidiranje argumenata

Post Bitcoin

Bitcoin je žrtva dezinflacije - The New York Times

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin 2.0 napredak dovodi do decentralizacije stvarnosti

Post Bitcoin

Kako Bitcoin pokreće scenu u Africi?

Post Bitcoin

Kako bi Bitcoin mogao ubrzati ili ograničiti Fiat inflaciju

Post Bitcoin

Bitcoin Mining u 2015. godini: ASIC, Cloud Mining i Poteškoća