Bitcoin dnevno izvješće: Time Inc. prihvaća Bitcoin, Overstock Falls Kratki o Bitcoin prodaje, i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin dnevno izvješće: Time Inc. prihvaća Bitcoin, Overstock Falls Kratki o Bitcoin prodaje, i još mnogo toga

Bitcoin dnevno izvješće: Time Inc. prihvaća Bitcoin, Overstock Falls Kratki o Bitcoin prodaje, i još mnogo toga

u 9:30 sati, Vrijeme dd izdao cvrkut povezuje na najavu da će tvrtka partner s Coinbase prihvatiti Bitcoinfor pretplate na Fortune Magazine, dobro zdravlje, putovanja i slobodno vrijeme, i to starog doma. Coinbase također najavio svoje partnerstvo s Time Inc na svom službenom blogu.

load...

Od vremena Inc. Objave:

Vrijeme Inc (NYSE: TIME) se udružio s Coinbase, najpopularniji Bitcoin novčanik, postati prvi veliki časopis izdavača prihvatiti Bitcoin plaćanja. Inicijativa pokrenuta danas sreće, zdravlja, ova stara kuća i Travel + Leisure, sada prihvaća Bitcoin među raznim opcijama plaćanja za pretplate.

Izvori: Coindesk, vrijeme Inc., a Coinbase

Zaliha zaostaje svojih 2014 projekcijama za Bitcoin prodaju

load...

Overstockbecame prvi veliki trgovac prihvatiti Bitcoin kao plaćanje za svoju robu početkom ove godine. Tvrtka je objavila da će prihvatiti Bitcoin je u prosincu 2013. Godine, a službeno je započela prihvaćanjem Bitcoin isplate početkom siječnja 2014. Patrick Byrne, glavni izvršni direktor zaliha, izjavio je da je njegova tvrtka očekuje oko 5 milijuna $ u Bitcoin prodaje tijekom 2014. Međutim, kako je godina približava kraju, tvrtka je sada kaže da im Bitcoin prodaje za godinu vjerojatno će biti oko 3 milijuna dolara dolara, što je je $ 2 milijuna do njihove prethodne projekcije.

Izvor: NewsBTC

MIT za ponuditi kripto-valuta modula u jesen semestru 2015

load...

MIT je vrlo prestižno sveučilište, poznat po svojim matematike i inženjering programa, te je dobio mnogo pažnje u Bitcoin zajednice zbog svojih različitih Bitcoin projekata. Sada, škola širi svoj interes za digitalne valute, te će ponuditi tečajeve koji sadrže module u vezi kripto-valute u jesen semestru 2015.

Novi tečaj koji će MIT biti ponuda je „Computer Systems Security 6,858”, a ima i modul o TorCoin:

„U ovom radu ćemo predstaviti TorCoin, distribuirani konsenzus protokol na temelju Bitcoin blok lanca. Ovaj protokol se koristi za uspostavljanje novih čvorova na mreži, a kako bi se utvrdilo valjanost čvora i propusnost. TorCoin će se izvoditi u suradnji s TorFlow, postojeći koda, kako bi se utvrdilo propusnost i pratiti ponašanje čvora, pomoću RPC sučelje. Za rukovanje računalne troškove rudarstva, predlažemo da se djelomično outsource tih troškova na Bitcoin mreži koristeći postojeći protokol za dijeljenje rad. Mi smo razgovarali implementacije te pružiti analizu sigurnosnih razloga. Na kraju, dajemo dokaz koncepta, zajedno s potencijalnim upute za daljnji rad.”

Izvor: CoinTelegraph

Dnevni boravak od Satoshi ponovno otvara

dnevnoj sobi Satoshi je Australia-temeljen tvrtka koja omogućuje svojim korisnicima da plati različite račune s Bitcoin. Tvrtka zatvorila svoja vrata u listopadu prošle godine kao odgovor na Australian poreza na promet zakonima. Međutim, tvrtka je objavila da će se ponovno otvaranje, a ljudi će uskoro moći početi plaćati račune s Bitcoin opet.

Daniel Alexiuc od dnevnog boravka od Satoshi na australskom poreza roba i usluga:

„Mi i dalje čvrsto vjerujem da je dvostruko GST treba ukinuti Bitcoin da se u konačnici koristan kao valutu u Australiji... Kao tvrtka, ja sam razočaran što ne možemo podržati većina australskih razmjene u ovom trenutku, jer postoje neke vrlo talentirani i profesionalne odjeće s radom ovdje. Međutim, mi smo u mogućnosti prodavati naše novca u inozemstvo, a australski razmjene koje su u skladu s GST rješenja za poslovne korisnike.”

Izvor: NewsBTC

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin podučava libertarijima sve što ne znaju o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Vodič za početnike

Post Bitcoin

Bitcoinov dnevni izvještaj: Bitmainov P2pool razvoj, KnCMinerov arktički ciklus Cloud Mining i još mnogo toga

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 14. - 20. rujna 2014

Post Bitcoin

Bitcoin 2.0 napredak dovodi do decentralizacije stvarnosti

Post Bitcoin

Učinci Bitcoina na sustav D - Sjena ekonomija

Post Bitcoin

Biti iskren

Post Bitcoin

Bitcoin proces plaćanja BitPay Da li $ 1 milijun u transakcijama dnevno!

Post Bitcoin

Bitcoin se ne može regulirati kao Internet

Post Bitcoin

Bitcoin zemlja! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Bitcoin je sada na Bloombergu i Yelpu!

Post Bitcoin

OP-ED: Trebamo više profesionalizma na tržištu Bitcoinova cijena analiza