Bitcoin 2.0 napredak dovodi do decentralizacije stvarnosti | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin 2.0 napredak dovodi do decentralizacije stvarnosti

Bitcoin 2.0 napredak dovodi do decentralizacije stvarnosti

Povjerenje se gradi uz dosljednost. Bitcoin je presuditi nedostatak dosljednosti je mnogo toga što drži one još uvijek u potpunosti ukorijenjena u konvencionalnoj financije sumnjičav usvajanje tehnologija temelji Bitcoinor blok lanca.

load...

Žutokljunac cryptocurrency ima svoj sajam udio od Growing Pains. Među njima, zbrka u dolazi do jasnog Bitcoin cijena vrednovanja, nedostatak likvidnosti, te nekoliko high-profile BTC zamjenu propada. Nekoliko članova financijske elite jasno je njihova nedruželjubiv osjećaj kada je pitao da podijele svoje misli na Bitcoin tijekom novca 20/20 konferenciji jesenskog.

Više nego često ne, volatilnost cijena je ukazao kao izvor brige za skeptike. Ipak, na tržištu koje se često uspoređuje s Bitcoin, SAD burze, je plijen volatilnosti vlastite.

load...

Ruši iz sjene Srednje povjerenja

 

24. Listopada 1929. Od desetljeća duge spekulativni bum ljuljačke na poprsje. Više od 12 milijuna dionica kojima se trguje u jednom danu kao javno čini izvoditi na banke i burze, slanje Traka i investitori vrtjelo.

19. Listopada 1987. Fed pokušava držati na uzdi pregrijavanja gospodarstva povećanjem kamatnih stopa, što je izazvalo lavinu prodavati naloga na ročno tržište. Kao rezultat $ 500 milijardi je uništile iz Dow Jones Industrial indeks u visini od 5 godina na tržištu bika.

29. Rujna 2008. Lehman Brothers, Merrill Lynch i Fannie Mae i Freddie Mac trpe veliku financijsku traumu od pretjeranog izlaganja subprime hipoteka na tržištu. Dow kapi rekordnih 774 bodova nakon vlada planira bailout staje u Kongresu.

load...

Jedna točka neuspjeha leži u tome što podupire konvencionalnog financijskog sustava; centralizirana povjerenje.

Povjerenje u brokera koji posudio investitori 65% nominalne vrijednosti dionica na marginu.

Vjerujte u donošenju odluka središnje banke.

Povjerenje u solventnost skrivenu mrežu derivata u vrijednosti trilijunima.

Prema Paul Volcker, bivši predsjednik US Federal Reserve, transparentnost konvencionalne financijama čini se da je sve više zamagljeno kako vrijeme prolazi. „Mi smo se preselili iz komercijalnih-banke-centered, vrlo uređenom financijskom sustavu, na enormno više komplicirana i vrlo projektirana sustava. Danas, veći dio financijskog posredovanja odvija na tržištima izvan učinkovite službene nadzora i nadzora, sve umotan u nepoznatim bilijuna derivativnih instrumenata „.

Bitcoin: Guranje financije u svjetlost decentralizacije

Nošen iz kaosa decentralizirano financiranje. Jednostavno rečeno u Satoshi je Bitcoin bijelom papiru: „Mi smo predložili sustav elektroničke transakcije bez oslanjanja na povjerenju„. Kompleks zagonetka financijskog posredovanja je donesena unnecessarywith Bitcoin je blok lanca.

Ironično, „tajnoviti” blok lanac javni ledgeris mnogo lakše shvatiti nego zamršen do mreže konvencionalnog tržišta vrijednosnih papira. No, dok Bitcoin mreža može biti lakše razumjeti nego što je ostavština financijski sustav ne bi Bitcoin bilo lakše koristiti nego dolar, jer je jednostavna činjenica da je dolar je još uvijek najčešće prihvaćena sredstvo razmjene (barem u sad). Dakle, ako je netko plaćen plaće u BTCfor pružanje rad ili dobar, oni će morati prvih razmjene dolara za Bitcoin.

Međusobno spajanje Fiata i BTC

Ovdje se postavlja točku suprotnosti. One moraju koristiti valutu uz potporu središnje povjerenja za obavljanje transakcije na decentralizirane mreže BTC. Navelo BTC korisnicima da pohraniti bogatstvo (barem nakratko) u samom valuti koji su pokušali zaštititi svoje bogatstvo od. Čime razmjene BTC / USD odgovoran za održavanje dovoljno pričuva kako bi se osigurala interoperabilnost između USD i BTC i poklopac brojač strana rizik od opcija / derivata ugovora.

Komplikacije sukoba interesa između centraliziranog prirode u BTC / zamjenu USD i želje svojih klijenata za obavljanje poslova na decentraliziranoj mreži su vidljivi. Prijevara i manipulacija doveli do kolapsa burze (od kojih su najpoznatiji Mt. Gox). Osjetljivi podaci potpomognuti razmjene iskorištena je za krađu (nedavno Bitstamp je vruće novčanik hack). Takve komplikacije su kolateralna šteta ekološkog sustava koji raste svojih usponu fazama i kreće put bliže decentralizacije.

Gdje idealna vizija decentralizirane gospodarskog sustava blok lanac sa sjedištem u susret stvarnost gospodarstva koje je još uvijek ovisna o fiat valutu? CoinBrief pisac Evan Faggart nedavno istaknuo implikacije udaje Bitcoin bankarstva i središnjeg bankarstva „, Bitcoin bankarstvo će imati ozbiljan potencijal da se umanji sposobnost bankovnog sustava za proizvodnju poslovnih ciklusa (ili volatilnosti). Međutim (uz pretpostavku fiat valuta je potrebno za plaćanje poreza), središnje banke će i dalje predstavljati veliku opasnost za ekonomsku stabilnost bez obzira na Bitcoin pozitivnih učinaka, kao što će i dalje zadržati moć stvaranja fiat novac i daje bankama višak rezervi.”Za Bitcoin držati dovoljno utjecaja na smanjenje volatilnosti i oslanjanje na fiat valutu, on prvo mora biti široko usvojen. Inovacije kasno u Bitcoin ecosystemindicate da napredak je postignut u širem širenja usvajanje.

Bitcoin 2.0

2014 je bila godina Bitcoin 2.0

Programeri pohrlili u Bitcoin, s Bitcoin trenutno bude 31stmost odvojen repozitorij na GitHub, a temelji se tehnologija blok lanac. Protok rizičnog kapitala uskoro slijedi iza podržati pupi ideje ove zajednice. 2014 vidio postojanje 582 Bitcoin start-up prema AngelList. Gore od 193 u 2013. I 13 u 2012. Godini.

Izašavši iz Bitcoin 2.0 tržištu kao vođe suprotnih strana, platforma koja iskorištava protokol blok lanca Bitcoin-a kako bi se omogućilo ravnopravnih financijske interakcije bez protu-party rizik, Blockstream, koji se razvija ideju poznatu kao „strani lanci”, a Ethereum, A platforma koja omogućuje istu peer to peer financijsku interakciju s uporabom alternativnog bloka lanca. Osnivači druge ugovorne strane nedavno podijelio pozitivan outlook za 2015 u sljedećem blogu. „(Mi) su uzbuđeni zbog ogromnog rasta i promjena koje 2015 može donijeti za blockchain usvajanja tehnologije”.

Usvajanje blockchain tehnologije ne treba biti sputan nedostatkom razumijevanja potencijalnih korisnika. Jedan ne treba znati ins i outs ove tehnologije uživati ​​u njegovim blagodatima. Sentiment reagirao i venture partnerom Adam Ludwin od RRE Ventures: „To (Bitcoin) ima kvalitetu ranog Interneta. Ljudi zapravo ne znaju ništa o tome kako se to radi, ali oni ne moraju znati, i briga. Oni samo znaju da se njihova računalo i provjeriti e-poštu „priliku za stvaranje aplikacije koja popularizira prednosti Bitcoin je decentralizirana tehnologije.. Slobodu plaćanja, blizu nula naknade i uklanjanje posrednika, čeka možemo vidjeti platforma iskoriste ovu priliku prije nego kasnije.

load...

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin analiza cijena: Sideways akcija nastavlja

Post Bitcoin

Armory Technologies objavljuje ažuriranu verziju svojeg Bitcoin novčanika nakon što je osigurao ulaganje od 600 tisuća dolara

Post Bitcoin

Bitcoin Naknade objašnjene - Jesu li Bitcoin transakcija zapravo besplatne?

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: IJKs od BTC

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 7.-13. Rujna 2014

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Osvojite USB Miner 100% besplatan - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od kuće!

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Mogućnosti trgovanja za početnike

Post Bitcoin

Pravilna analiza cijene Bitcoina 1. dio: Metodologija

Post Bitcoin

Jeste li ikoji od ovih 8 Bitcoinovih trgovinskih osobnosti?

Post Bitcoin

Bitcoin naziv domene BTC.com prodan za 1 milijun dolara USD!

Post Bitcoin

Kako Bitcoin pokreće scenu u Africi?