Konačno jednostavan način za slanje Bitcoina na Facebooku | Croatian.lamareschale.org

Konačno jednostavan način za slanje Bitcoina na Facebooku

Konačno jednostavan način za slanje Bitcoina na Facebooku

Bitcoinjust dobio malo cozier s društvenim medijima, a sada je lakše nego ikad poslati digitalnu valutu prijateljima i obitelji koji nemaju prethodno znanje o cryptocurrency.

San Francisco-based QuickCoin je razvio jednostavan web appthat korisnicima omogućuje povezivanje s Facebook i poslati Bitcoin svima na njihovom popisu prijatelja. Aplikacija je glatka, optimiziran za mobilne uređaje i posebno prilagođen za osobe upoznati s društvenom mrežom.

load...

Bilo je prethodni pokušaji integriranja Bitcoin plaćanja Facebook, ali QuickCoin je proizvod je prvi kako bi se proces izravno jednostavno, bez potrebe da znate kako QR kodovi ili javnih ključeva raditi. To je kao jednostavan za slanje Bitcoin kao što je post na nečijem zidu ili njima poruci.

Kako radi

Postavljanje QuickCoin novčanik je brzo, jednostavno zahtijevaju Facebook login i dopuštenje za pristup popisu prijatelja. Web-aplikacija onda dovodi do pretraživati ​​popis prijatelja sa zelenim „Pošalji” ikonu pored svakog imena.

load...

Novčanik je označen u oba dolara i ekvivalent količina „bitova” - jedinica računa stvorio QuickCoin, u kojoj je jedna bitna = 0,000001 BTC = $ 0,00058 po trenutnom tečaju. Koristeći ovu shemu, 1000 bita - koji sam bio slanje na nekoliko mojih Facebook prijatelja - je vrijedan oko 58 centi.

Nakon što je transakcija izvršena, pošiljatelj može poslati na zidu prijatelja ili pošaljite osobnu poruku s obavijesti da su dobili Bitcoins. Oni tada mogu prijaviti na QuickCoin novčanik sebe i povući sredstva ili poslati novac nekome drugome na Facebooku. Polog i povlačenje sustav je vrlo brzo i ne zahtijeva čekaju potvrde.

load...

Trenutno QuickCoin brije 0.0001 BTC (100 bita, ili 5 centi) Off vrhu svake transakcije s Facebook prijateljima, kako bi se platiti standardne Miner naknade koje Bitcoin korisnici su upoznati s. Sve transakcije su na blockchain, što znači da QuickCoin napravio mudru odluku ne udruživanju sredstava u unutarnji sustav koji može biti ugrožena. Socijalna novčanik je izgrađena kao tanki sloj na vrhu već robustan Bitcoin plaćanja protokola.

Razvija ekosustava

QuickCoin je jednostavna Facebook lisnica je znak Bitcoin raste zrelosti i integracija s postojećim sustavima. Umjesto čekanja za tvrtke kao što su Facebook integrirati digitalni valutu u svojoj društvenoj mreži, ambiciozni poduzetnici grade cross-platforma kompatibilnosti na svoje vlastite.

Prije toga, Bitcoin je integriran s ostalim društvenim mrežama putem alata poput Bitcoin Tip Bot o Reddit, a TipperCoin račun na Twitter. Međutim, do sada nije bio dobar alat za slanje novca preko Facebooka, najpopularnije društvene mreže.

Kao što je Bitcoin ekosustava i dalje razvijati, bit će bez sumnje biti daljnjih pokušaja da se integriraju digitalni valute s društvenim mrežama i čine iskustvo kao moderniji moguće. Možda u nekom trenutku to će biti tako lako „vrh” Facebook prijatelja s Bitcoin kao što je kliknuti „Like” na njihov status.

QuickCoin je obećao da će Facebook društvene novčanik je samo njihov prvi proizvod, i više mogućnosti i partnerstva dolaze uskoro.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin Cijena: Kada je vijest i nije važno

Post Bitcoin

Cijena Bitcoina okrenuta prema europskom bankovnom negativnom interesu

Post Bitcoin

Bitcoin je žrtva dezinflacije - The New York Times

Post Bitcoin

Bitcoinova vrijednost: priroda i podrijetlo novca

Post Bitcoin

Bitcoinov dnevni izvještaj: Bitmainov P2pool razvoj, KnCMinerov arktički ciklus Cloud Mining i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Time Inc. prihvaća Bitcoin, Overstock Falls Kratki o Bitcoin prodaje, i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin analiza cijena: Sideways akcija nastavlja

Post Bitcoin

Bitcoin proces plaćanja BitPay Da li $ 1 milijun u transakcijama dnevno!

Post Bitcoin

Bitcoin novinari: Etika posjedovanja Bitcoina

Post Bitcoin

Arbitražni Bitcoin - Kako sam dosegla ROI od 12,12% za 1 sat

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Mogućnosti trgovanja za početnike