Bitcoin je sada na Bloombergu i Yelpu! | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin je sada na Bloombergu i Yelpu!

Bitcoin je sada na Bloombergu i Yelpu!

Uz sve što je nedavno događa u Bitcoinworld, posebno u Kini, to je lako previdjeti napredak koji je načinjen, a pozitivni pomaci koji su izdali. Međutim, dva nedavna zbivanja ne može ignorirati.

load...

Yelp Utvrđuje Bitcoin Prihvaćanje biznisa

Yelp, najaktivniji i najveći, online poslovanje tražilice i pregledavanje web stranica, sada identificira tvrtkama koje prihvaćaju Bitcoin. To je ogromna blagodat za tim tvrtkama, kao i prihvaćanje Bitcoin je već povezan s znatno povećao prodaju, a još veće zarade. Korisnici Bitcoin sada će imati mogućnost da jednostavno razvrstavanje kroz lokalne tvrtke koji će prihvatiti njihove novca, a to će pomoći da se pokazati svijetu pravu snagu Bitcoin. Ako drugi Bitcoin korisnici su poput mene, i znam da su mnogi, oni će biti namjerno branje Bitcoin prihvaća posao u svom području za podršku.

load...

Ovaj potez Yelp vjerojatno će povećati bazu korisnika samog Yelp, kao i, kao pojedinci u Bitcoin zajednice koja je ranije imao nikakvog razloga za korištenje njihove usluge su sada postali zainteresirani za to. Zatim, sa svim tim točkama u kombinaciji, prednost koja Bitcoin nudi tvrtkama približava točku igra-mijenjanje konkurentske prednosti. Ograničavanjem gubitak dobiti zbog uplata i obrade plaćanja naknada, tvrtke koje posluju u industrijama temelji na visokoj glasnoći, ali vrlo male zarade, može steći sposobnost da smanje cijene do točke koja će uzrokovati gubitke za natjecatelje koji ne prihvaća Bitcoin. Nakon što počne, treba signalizirati ekspanziju u prihvaćanju Bitcoin po stopi iznad svega doživjeli prije.

load...

Bloomberg pokriva Bitcoin

Dana 30. Travnja, Bloomberg je najavio da će „Bloomberg Professional usluga” sada imaju Bitcoin cijena podatke i grafikone, što je super za dan trgovaca, a također nudi mogućnost praćenja najnovijih vijesti i socijalne medija postove. Iako Bloomberg je izjavio da je „nije odobravanje ili jamči Bitcoin”, to je još uvijek veliki povjerenja u ideju digitalne valute. Bloomberg je nevjerojatno važan aspekt financijske i trgovinu, svijetu. Ovaj potez je, zapravo, navodeći da je dovoljno velik dio njihove korisničke baze, što uključuje gotovo svaki investitor, stock brokera, profesionalni u financijskoj industriji, a većina poslovnom svijetu kao cjelini, je zainteresiran za Bitcoin, te bi kao što je to integrirati u Bloomberg usluga.

Legitimitet to dovodi do Bitcoin ne može izraziti riječima. Nevjerojatno broj investitora su na ogradu oko Bitcoin za jako dugo vremena, a Bloomberg svibanj dobro biti pritisak potreban da bi tih pojedinaca na tržištu, zajedno s ogromnim injekcije sredstava proširiti tržište. Bloomberg je prihvaćanje također može imati pozitivan učinak na izabrani dužnosnici, regulatorima i druge vladine zaposlenika koji mogu utjecati na pravila koja se staviti na mjesto kako bi s obzirom na regulaciju digitalne valute. Posljedice ovog poteza ne može biti odmah očito, ali dugoročni utjecaj na slici Bitcoin treba pažljivo promatrati.

Što je sljedeće za Bitcoin?

Nakon ove dvije objave u tako kratkom vremenskom razdoblju, postoji dobra šansa da vidimo više velikih tvrtki skakanje na brodu uskoro. Koliko brzo je nepoznat, ali i jamči da su mnogi vlasnici poslovnih, Andor rukovoditelji, sada rade iz matematike, a uskoro će se vidjeti da su potencijalni dobici, od prihvaćanja Bitcoin, toliko nevjerojatno da se ne može ignorirati.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoinov dnevni izvještaj: Bitmainov P2pool razvoj, KnCMinerov arktički ciklus Cloud Mining i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin Centralizacija rudarstva: Tržište se sama popravlja

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoinova analiza cijena: Uvod u USD do BTC procjene

Post Bitcoin

Bitcoin grafikoni - Koji su oni, Kako koristiti BTC grafikone

Post Bitcoin

Prvi set Bitcoinovih bankomata u Los Angelesu ovog tjedna

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Time Inc. prihvaća Bitcoin, Overstock Falls Kratki o Bitcoin prodaje, i još mnogo toga

Post Bitcoin

Coin Brief dnevno izvješće: Bitcoin VeriCoins, IBM Internet stvari, Syscoin protiv Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: MNOs of BTC

Post Bitcoin

Kako bi Bitcoin mogao ubrzati ili ograničiti Fiat inflaciju

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Bitcoin isplate za Newegg.ca, Apriva Partneri s GoCoin i više

Post Bitcoin

Deflacija dio 2: Je li bitcoin deflacija cijena dobar ili loš?