Analiza: Bitcoin cijena prekida 600 dolara | Croatian.lamareschale.org

Analiza: Bitcoin cijena prekida 600 dolara

Analiza: Bitcoin cijena prekida 600 dolara

Uspon Bitcoinprices nastavlja jaka. Negdje tijekom jutra 30. Svibnja 2014., cijena Bitcoin razbio 600 $ dollarsafter nekoliko dana stagnacije između $ 565 570 $. Moguće je da je ovaj skok cijena je zbog nedavne objave da dish mreža će prihvatiti Bitcoin kao plaćanje za svoje usluge. Međutim, dok je ovaj veliki najava vjerojatno je odgovoran za brzu, $ 30 skoka cijena, čini se da je ovaj porast je jednostavno nastavak uzlaznog trenda osnovana prošlog tjedna kao rezultat stalan inovacija i konstantan tok pozitivnih najava u Bitcoin zajednica.

Nedavni „Analize” koji je označavao kraj povećanja Bitcoin cijene

Ranije ovog tjedna, nekoliko objavljena su izvješća tvrdeći da je trend rasta u Bitcoin cijena bila gotova, ukazujući na nekoliko dana mirovanja i blagim umacima cijena. Držeći se tipičnom Bitcoin „analizu” klišej, izvješća je ovih nekoliko dana mutan trgovanja i izjavio da je „balon” bila gotova i da je, sudeći prema analizi najnovijih trendova, mogli bismo očekivati ​​da se vrate na 450 430- $ $ najniže cijene koja je osnovana u travnju. Ove pogrešne analize samo istaknuti nezgodno, i općenito zanemariti, istinu koja vodi trend analiza temelji se isključivo na empirijskim podacima i matematičkim jednadžbama nikada ne može biti legitimno točne. Ponekad ovi analitičari dobiti sretan i njihove empirijske predviđanja podudaraju sa stvarnošću. Međutim, zaista točne, autoritativni predviđanja o budućnosti bilo kojem tržištu je nemoguće. Tržišta su nužno nesigurna, dakle bilo predviđanje o budućnosti tržišta je spekulativna i neće ni na koji način biti 100% siguran. Dakle, gledajući podatke iz posljednjih nekoliko dana i tvrde da je Bitcoin cijena bijeg je više bolno pogrešan. To je savršen primjer kako analitičara koji vjeruju da oni mogu zaposliti statističke jednadžbe i proizvesti apoditic predviđanje budućih kretanja uvijek će završiti se neugodno tako što se divlje netočnih predviđanja, kao što je tvrdio da je tržište je zbog ispravak na temelju tri dani sporo trgovanja.

Uzročnost

Ovi analitičari ne uzeti činjenicu kauzalnosti u obzir pri izradi ove linije trenda i nerealno ih širi u budućnosti. Uzročnost je konkretna stvarnost ljudskog djelovanja, a time i svaka gospodarska djelatnost. Sve je učinjeno s razlogom; ljudi vjeruju da je angažiranjem akcije mogu proizvesti željeni rezultat. To provedba akcije je srž kauzaliteta i stvarnost ljudskog djelovanja čini uzročnost neizbježna. Ako samo ti „analitičari” uzeo kauzalnost u obzir, razlog sporog trgovinu i naknadne stagnacije cijena početkom tjedna bi bila jasna. To je dobro poznata činjenica u trgovinskom svijetu koji Dan sjećanja vikend obilježava neslužbeni početak ljeta, a da sljedeći tjedan je obično spor tjedan na tržištu. Ovaj jednostavan uzročna veza između ljudske želje za slobodno vrijeme i nacionalni praznik čini očito da je trgovina u bilo kojem tržištu će biti spor neposredno prije ili nakon velikog odmora. Ignorirati stvari poput ljudskog djelovanja i uzročnosti je da se ignorira temelj ekonomske znanosti. Jednadžbe i regresije i bezbroj matematički modeli mogu proizvesti niz zaključaka koji se mogu više puta recreated u ravnomjerno rotirajući gospodarstvu, ali to ne znači da su zaključci iz tih modela će nositi značajnu težinu u stvarnom svijetu. Jednostavno se pozitivistička ne čini nešto znanstveno. Znanstveni metodologija moraju biti relevantni za okoliš koja se proučava. Ne možete studirati ekonomiju bez proučavanja ljudsko djelovanje, baš kao što se ne može studirati na ocean bez gledanja u vodi. Bitcoin zajednica i znanost ekonomije u cjelini, mogu skupljati mnogo uvida na tržištu prihvaćanjem istine o kauzalnosti i ljudskog djelovanja

Zašto cijene su se diže

Kao što je gore spomenuto, nagli skok u Bitcoin cijena od $ 570 do $ od 600 vjerojatno se može pripisati objave Dish Network. Međutim, ovaj 30 $ porast ne treba smatrati cijena bijeg neovisno o uspostavi prošlotjednog uzlaznom trendu. Iako je to jedan porast cijena Bitcoin može doći iz dish najave, opći trend rasta dolazi od brojnih najava i inovacija u Bitcoin zajednici. Većina njih dolazi kao inovacija u strukturi plaćanja Bitcoin. Coinbase nedavno je najavio da planiraju postati „MasterCard” u Bitcoin i Xapo, pružatelj lisnice je predstavio izlazak svog Bitcoin zaduženja cardthat će omogućiti ljudima platiti za stvari s bitcoins u trgovinama koje uopće ne prihvaćaju Bitcoin. Xapo kartica može se koristiti u trgovinama koje ne prihvaćaju Bitcoin jer djeluje na postojeću infrastrukturu MasterCard; Dakle, ovo Bitcoin debitna kartica se može koristiti bilo gdje da se prihvaća MasterCard. Ovi događaji su samo neke u moru novih inovacija u Bitcoin zajednici. Uz konstantan napredak u Bitcoin tehnologiji, nije iznenađenje vidjeti trend u cijeni Bitcoin. Ako su ove inovacije i dalje biti namotan vanjska strana tijekom ljeta, možemo očekivati ​​taj trend nastaviti; sve se jednake, naravno.

Ali zapamtite: i dalje postoje rani Bitcoin investitori koji su sjedili na ostave bitcoins na negdje oko gubitka od 50% s obzirom na cijenu pada krajem 2013. Cijena može vrlo dobro se izdižu iznad $ 1000 ponovno, ali da će svakako poticanje rane ulagače na deponij svoje holdinge u bitcoin konačno zaraditi na svojim ulaganjima i da se izbjegne još jedan Bitcoin roller-coaster. Ako se to dogodi, vidjet ćemo još jedan oštar pad cijena i povratak na najniže cijene. Koliko nisko će ta cijena kat biti? To se ne može utvrditi sa sigurnošću, bilo bi nužno ovisiti o opsegu prodati.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Je li bitcoin rudarstvo profitabilan 2018. godine?

Post Bitcoin

Bitcoin grafikoni - Koji su oni, Kako koristiti BTC grafikone

Post Bitcoin

Učinci Bitcoina na sustav D - Sjena ekonomija

Post Bitcoin

Arbitražni Bitcoin - Kako sam dosegla ROI od 12,12% za 1 sat

Post Bitcoin

Bitcoin: Analogno Gold Fools Goldu - traži alfa

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitivan, ali riskantan za vlade

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: pogreške u Bitcoin Businessu

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Canabis Road Hacked, Korbit podiže 3 milijuna dolara, bitcoin potrošnje PAC, i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin Naknade objašnjene - Jesu li Bitcoin transakcija zapravo besplatne?

Post Bitcoin

Bitcoin u mainstream dijelu 1: Swiss Bitcoin Research Paper

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Time Inc. prihvaća Bitcoin, Overstock Falls Kratki o Bitcoin prodaje, i još mnogo toga