Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 17. kolovoza - 24. kolovoza | Croatian.lamareschale.org

Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 17. kolovoza - 24. kolovoza

Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 17. kolovoza - 24. kolovoza

Ovaj članak je prvi obrok od novog, tjednom izvješću Bitcoinmarket na Coin kratak. U ovim tržišnim izvješćima, osigurati rekapitulacija na Bitcoin pricemovement u toku tjedna, koja će započeti u ponoć u nedjelju, a završava u ponoć na sljedeće nedjelje. Također ćemo pružiti analizu za bilo koje, glavne vijesti koje su imali jasan utjecaj na Bitcoin cijena ako to bude potrebno. Na kraju, mi ćemo osigurati ceteris paribus (sve preostale jednak) prognozu kretanja Bitcoin cijene za sljedeći tjedan. Imajte na umu, međutim, da je njegova prognoza se oslanja na sve prisutne čimbenika koji određuju kretanja cijena ostati jednak; vrlo je vjerojatno da su ti faktori nikada neće izdržati bilo koju duljinu vremena. Dakle, dok ćemo reći da je Bitcoin cijena će učiniti x, ceteris paribus, samo imajte na umu da su stvarni pokreti vjerojatno će se razlikovati od naše opće prognoze.

load...

To se, rekao je, pogledajmo svakodnevno, otvaranje cijene za tjedan dana na Bitstamp Bitcoin razmjene:

Napomena: Cijene u našem izvješću su zaokruženi na najbližu novčanog iznosa. Dakle, naš opis tjedna kretanja cijena neće biti savršeno točni.

Brzi pregled Daily Cijena Bitcoin

17. Kolovoz: 520 $

18. Kolovoz: $ 493 (-5,19%)

19. Kolovoz: $ 464 (-5,88%)

load...

20. Kolovoz: 475 $ (+ 2,37%)

21. Kolovoz: $ 526 (10,29)

22. Kolovoz: $ 511 (-2,66%)

23. Kolovoz: $ 507 (-0,78%)

24. Kolovoz: $ 502 (-0,98%)

Tjedna promjena: -3,46%

Sudeći po našim zapisima dnevnih, otvaranje cijenama za tjedan dana, možemo vidjeti da su tržišta imali medvjedast tjedan u ukupnom poretku, s Bitcoin cijenu pada po 3,46%. Međutim, kada smo ispitati djelovanje svakog dana malo pobliže, vidjet ćemo da je tjedan počeo medvjedast, ali onda je pozitivan prevrnuti, a onda upustio što bi moglo biti nastavak nedavnog trend medvjeda. Prema sredini tjedna, cijena počela oporavlja od stalan pad-prethodi prošlog tjedna koji je pogoršano flash-sudar na BTC-e u prvom dijelu tjedna.

load...

Tjedni Bitcoin Cijena rekapitulacija

Bitcoin Cijena - 17. Kolovoz

Tjedan je počeo s radom na relativno pozitivan note; 17. Kolovoz je započela u 520 $, velikodušno oporavlja od nekoliko tjedana nestabilnim i medvjedast tržišne aktivnosti. Međutim, nedugo nakon što je dan započeo je Bitcoin cijena nastavljen je pad. Po završetku 7 ujutro, cijena je pala na 491 $. Cijena je ostao u $ 490s za ostatak dana-osim kratkog boravka u niskim $ 500S-a zatvoreno na 493 $

Bitcoin Cijena - 18. Kolovoz

Ponedjeljak, 18., počela je sa 493 $, dolje 5,19% od početka prethodnog dana. Da bi dodali ovaj dolje zamah, došlo je do flash sudar na razmjeni BTC-eBitcoin oko 7 ili 8 sati ujutro. U ovoj nesreći, cijena po BTC-e pao na najnižu razinu od 309 $. Ovaj bljesak sudara imao utjecaj na ostatak razmjene, naravno, i Bitstamp cijena istodobno pala je na najnižu razinu od 442 $. Gotovo odmah nakon sudara, Bitstamp cijena vratila na $ 460s i ostao tamo za ostatak dana, zatvarajući na 464 $.

Bitcoin Cijena - 19. Kolovoz

Utorak otvorena u 464 $, dolje 5,88% od početka ponedjeljak. Ovaj dan se činilo da služi kao teren za potencijalnog oporavka od oba Bitfinex i novije BTC-e fleš nesreći, stalno kreće se tijekom cijelog dana, a izviru na 494 $. Međutim, u 11 sati prije nego što je tržište bio u mogućnosti da ponovo unese $ 500S teritorij je Bitcoin cijena pala natrag dolje do 475 $. 19ththen zaključio u ponoć, uz cijenu na 475 $.

Bitcoin Cijena - 20. Kolovoz

Ovaj dan je počeo na 475 $, što je 2,37% od početka prethodnog dana. Cijena upustio značajnog uzleta u ranim jutarnjim satima; s početkom u 470 $ u 2 ujutro je Bitcoin cijena dosegla 531 $ po završetku 10 sati, a svakih sat vrhuncu 534 $. Cijena je pala sa $ 530s do 525 $ na 11, a završio dan na 526 $.

Bitcoin Cijena - 21. Kolovoz

21stopened na 526 $, označavajući porast 10,73% od otvaranja 20.. Ovaj dan je bio prilično stan dan u smislu Bitcoin kretanja cijena; cijena lebdio u $ 520s za većinu dana, pada u niskim $ 510s na kraju dana. 21stclosed na 511 $.

Bitcoin Cijena - 22. Kolovoz

Petak počela na 511 $, dolje 2,66% od početka četvrtak, 21.. Tržišta proveo prvu polovicu dana u porastu, a cijena dostizanje 523 $ do podneva. Druga polovica dana proveo je u padu, međutim, pada u $ 500S u kasnijim sati u noć, a zatvaranje na 507 $.

Bitcoin Cijena - 23. Kolovoz

Subota, 23., otvorena je 507 $, dolje 0,78% od prethodnog dana. Većina današnjih dana bila prilično ravna; Bitcoin cijena ostala na $ 500S za cijeli dan, osim za dva sata ograničenje u $ 480s 90-ih godina. U ponoć je tjedan završio na 502 $, pad od 0,98% od početka 23., s ukupnim cijena pada od 3,46% za cijeli tjedan.

Gdje Hoće li cijena Bitcoin otići odavde?

Čini se kao da je Bitcoin cijena je proveo veći dio tjedna pokušava da se oporavi od općeg pada koji danas živi još nekoliko tjedana, pogoršan BTC-e fleš nesreći prošlog tjedna i flash-sudar na Bitfinex u prošli tjedan. Prema sredini tjedna, cijena dosegla vrhunac 534 $, a zatim umočen do sredine $ 520s. Zatim, cijena preselio u $ 510s i $ 500S.

U ovoj fazi, to je teško reći da li ili ne ova aktivnost je indikativno povratak na opće trenda smo okrenut u posljednjih nekoliko tjedana, ili ako je cijena je jednostavno pronaći mjesto za podmirenje u u $ 500S - $ 480s rasponu.

Dakle, za našu generala, ceteris paribus, Prognoza za sljedeći tjedan, moramo napredovati dvije mogućnosti:

Prvi je više pozitivnih prognoza; ako je cijena zaista nastanio se u rasponu od niskih $ 500S i $ 480s, onda možemo očekivati ​​da cijena bude prilično stranu. To jest, dok ne dođe do sljedećeg vrednovanje pomak i pokreće se drugi prema gore ili dolje trend.

Naš drugi prognoza za narednih tjedan dana drži da će cijena i dalje pada, kao što je bio događaj od kraja tjednog 534 $ vrhuncu, do nje bilo razine van ili se okreće prema gore. Ako ovaj potonji scenarij dokazuje da se slučaj, onda ne možemo reći koliko dugo će trajati pad, s obzirom da će to biti dio šireg opadanje koje je trajalo tjednima. Therfore, moguće je da je Bitcoin cijena mogla pasti za cjeline narednih tjedan dana, što je naš sljedeći izvještaj vrlo medvjedast jedan.

load...

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Dio 2: Akademska i laici

Post Bitcoin

Bitcoin proces plaćanja BitPay Da li $ 1 milijun u transakcijama dnevno!

Post Bitcoin

BetChain postaje prvi Bitcoin Casino koji nudi besplatne okretaje u najnovijim besplatnim okretajima u petak

Post Bitcoin

Bitcoin i prijelaz na novac

Post Bitcoin

Bitcoinovo sve veće prihvaćanje: 6 načina korištenja BTC-a

Post Bitcoin

Bitcoin u mainstream dijelu 1: Swiss Bitcoin Research Paper

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatski Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

O Bitcoinovim slavinama

Post Bitcoin

Bitcoin prihvaća: eBay za integraciju Bitcoina s Paypalom!

Post Bitcoin

Ekonomska veličina blokova bitova: objašnjenje i revidiranje argumenata

Post Bitcoin

Coin Brief dnevno izvješće: Bitcoin VeriCoins, IBM Internet stvari, Syscoin protiv Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve iznosi 104%