Osigurajte moj wallet za Bitcoin: Bitcoin sigurnosni savjeti | Croatian.lamareschale.org

Osigurajte moj wallet za Bitcoin: Bitcoin sigurnosni savjeti

Osigurajte moj wallet za Bitcoin: Bitcoin sigurnosni savjeti

Uz nedavne kompromise visokog profila i hack u Bitcoin ekosustava, Bitcoin walletsecurity postala pitanje od najveće važnosti. Moramo biti sigurni da su naši novčanici nisu sigurnosno-doored, i nisu osjetljive na hakera.

load...

Osim toga, većina vas zna da, kada se bitcoins poslao, oni se ne mogu dohvatiti. To čini razumijevanje Bitcoin sigurnost prioritet. Budući da je Bitcoin networkallows za pojedinca da bude barem donekle anonimni hakeri čini da se osjećaju sigurnije, i stoga, sve više i više hakeri su pribjegavanja krađa bitcoins.

5 koraka kako bi osigurali svoje Bitcoin novčanik

Evo nekoliko jednostavnih savjeta koji možete implementirati kako bi vaš Bitcoinwallet siguran, i poboljšati svoje Bitcoin sigurnosne navike:

load...

Šifrirati svoje Bitcoin novčanik

Šifriranje tvoj novčanik je vrlo korisna. U Bitcoin jezgre klijenta, idite na postavke, a zatim kliknite na šifriranje novčanik. Unesite lozinku i pobrinite se da je vrlo jaka. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se s sigurne lozinke:

  • Koristite generator lozinku, ovaj proces će biti potpuno slučajan i vaši bitcoins neće pasti na plijen brute pokušaja sile.
  • Ne uključuje nikakve osobne podatke u lozinkom; na primjer vaš datum rođenja, ime i sl
  • Pokušajte napraviti lozinka mješavina velika slova, mala slova, brojeva i simbola.
  • Pokušajte napraviti lozinka što je duže moguće.
  • Napravite nekoliko fizičkih kopija svoje Bitcoin novčanik lozinke, te ih staviti na sigurna mjesta. Na primjer, zapisati, i sakrij ga negdje da će biti sigurno, vi ćete ga se sjetiti, ali drugi neće tražiti. Također, možete koristiti računalo koji nije spojen na internet za stvaranje tekstualne datoteke koje sadrže lozinku, a zatim šifriranje tu tekstualnu datoteku s različitim lozinku koju možete zapamtiti lakše, i pohraniti ga na bljesak voziti / spali ga na CD ili DVD.
  • load...

Za dodatni Bitcoin sigurnosti, odaberite Multi potpis Bitcoin novčanik

To se može dokazati da bude vrlo korisno za tvrtke s vodstvom podijeljenih među različitim ljudima. Čak i ako haker dobiva pristup novčanik, to još uvijek nije moguće ukrasti Bitcoins. U jednostavnim uvjetima, multi potpis wallethas fiksni mrk ključeva, kažu „M” i zahtijevaju „n” broj ključeva koji se zaključuje na povlačenje koja će se izvršiti. Ovo je također poznat kao „m” na „n” potpisivanja. Na taj način, stvoriti drugu prepreku za haker da prevlada, čime se povećava razinu sigurnosti vaš novčanik.

Sigurnosna kopija Bitcoin novčanik Redovito

To je potrebno, bez obzira što se događa. Kao dodatnu mjeru sigurnosti, trebali biste pokušati rasporediti svoje sigurnosne kopije na različitim mjestima. Koristeći sigurno svod je također preporučeno. Održavanje sigurnosne kopije online ne preporuča, jer su skloni raznim prijetnjama. Ako se odlučite da ih pohraniti na internetu, pokušajte koristiti online novčanik koji pruža multi-sigwallets i pravilno šifrira novčanike.

Za maksimalnu Bitcoin sigurnosti, koristite Izvanmrežno novčanik ili novčanik Bitcoin Hladna pohrana

Neki od vas svibanj koristiti bitcoins puno, što znači da ste vjerojatno da se uključe u prometu na dnevnoj bazi. Ako nositi veliku količinu bitcoins, onda Bitcoin sigurnost je još važnije za vas, a to je savjetovao da bi trebao napraviti barem dva odvojena novčanike. Jedan novčanik će se koristiti za obavljanje svoj dan na dan transakcije, a drugi novčanik će biti odsutan novčanik koji bi se trebao koristiti kao hladno skladištenje novčanik ili štedni novčanik, tako da sredstva su sigurno od online prijetnji. Možete stvoriti sigurne offline novčanik slijedeći thistutorial od Najbolja Bitcoin novčanik.

Pokušajte novčanik Bitcoin papira

Novčanici Papirnate su najviše jeftin i jednostavan, načini skladištenja bitcoins. Korištenjem papira novčanike, vi ste sigurni od sve većeg učestalost zlonamjernih programa, virusa i keyloggers, i na taj način vaš Bitcoin novčanik je sigurno od njih. Osim toga, to ne uzeti puno vremena za stvaranje papir novčanik. Možete napraviti Bitcoin papir novčanik kroz bitaddress.orgwhich je vrlo brz, jednostavan i siguran. Za dodatnu sigurnost, čak možete skinuti izvorni kod iz njihove GitHub, koji je naveden na početnoj stranici, a zatim prevesti ga na računalo koje nije spojeno na internet, i koristiti da za stvaranje papir novčanik.

Sve u svemu, s tim divan malo savjeta, od vas će biti puno manje osjetljivi od hakera i zlonamjernih programa.

load...

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 28. rujna 2014. - 4. listopada 2014

Post Bitcoin

Osvojite USB Miner 100% besplatan - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od kuće!

Post Bitcoin

Koji je najbolji Bitcoin platni procesor? Coinkite ili BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin zemlja! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Bitcoin analiza cijena: Sideways akcija nastavlja

Post Bitcoin

Pravilna analiza cijene Bitcoina 1. dio: Metodologija

Post Bitcoin

AsiaCoin prelazi na dokaz o ulozi

Post Bitcoin

Bitcoinova vrijednost: priroda i podrijetlo novca

Post Bitcoin

7 Online Tvrtke Trenutno prihvaćaju Bitcoin

Post Bitcoin

Bez presedana: Bitcoin Mining Network prelazi 100 PH

Post Bitcoin

Bitcoin Mining u 2015. godini: ASIC, Cloud Mining i Poteškoća

Post Bitcoin

Bitcoin se ne može regulirati kao Internet