Bitstampova Bitcoin revizija pokazuje rezervu pokriva sve depozite | Croatian.lamareschale.org

Bitstampova Bitcoin revizija pokazuje rezervu pokriva sve depozite

Bitstampova Bitcoin revizija pokazuje rezervu pokriva sve depozite

26. Svibnja 2014. A reportwas objavio Bitstampshowing da je razmjena je uspješno prošao reviziju obavlja Mike Hearn od Vinumeris, koji je također poznat Bitcoindeveloper i Richard Muirhead od Firestartr.

Koliko Bitcoin Se Bitstamp imati?

Prema izvješću, Bitstamp trenutno ima 183,497.40310794 Bitcoin u hladno spremište. Kad je ukupno u skladištenju u kombinaciji s ukupno oni drže u svojim vrućim novčanike, razmjena ima ~ 45 Bitcoin više od zbroja svih korisnika depozita. To je nevjerojatna vijest za Bitcoin zajednice, kao što je uzgoj nemir i nepovjerenje razmjene, afterthe Mt. Gox debacledecimated mnogih pojedinca Bitcoin udjele. Bitstamp odavno smatra da se najviše legitimne i stabilna, od preostalih razmjene, i to revizija potvrđuje tu tvrdnju.

Što to znači za prosječnog korisnika?

Ova revizija postavlja presedan za razmjene, i može uzrokovati Bitstamp snimiti veći dio tržišta ako su ostali veliki igrači ne slijede. To će povećati sigurnost i sigurnost, od cijele zajednice, kao i razmjene će biti odgovorni za njihovo upravljanje fondovima korisnika. Uz ovu vrstu transparentnosti, Bitcoin kao cjelina će postati mnogo atraktivniji za poduzeća i investitora, što bi moglo potaknuti prihvaćanje i rast na način da Bitcoin nije prije doživio.

Prosječan korisnik može očekivati ​​da će vidjeti vrijednost njihovog rasta gospodarstava i osjećaju manje oprezni o korištenju razmjenu. Naravno, to ne znači da razmjena treba koristiti kao bankovni račun, niti to znači da ne postoji rizik s Bitstamp. Uvijek postoji neki stupanj rizika kada prijenos bitcoins na drugu osobu, bilo da se online novčanik ili zamjena. Međutim, kada se zna da je razmjena ima dovoljno velik bazen sredstava za pokriće je depozite korisnika, te razmjenu obrađuje velike količine obrta, tako zarađivati ​​veliku količinu prihoda iz nje je naknada, rizik je znatno smanjen.

Je li to dovoljno?

Vrsta revizije u izvedbi gospodina Hearn i g Muirhead je vrlo učinkovit u pružanju dokaza da razmjena solventan, a njihov rad je za svaku pohvalu. To se, rekao je, više temeljita revizija će biti potrebna kako Bitcoin i dalje raste, a razmjena sustavi će trebati biti ažurirana pružiti apsolutnu transparentnost, zadržavajući visoku razinu sigurnosti. Razvoj ove vrste sustava bit će dugotrajan i skup, ali to je apsolutna nužnost.

Nakon ovog prikaza po Bitstamp, vjerujem da će se vjerojatno kretati u tom smjeru. Čini se da je barem jedan tečaj razumije što će biti potrebno da opstane Bitcoin potez u mainstream.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin zemlja! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Bitcoin muljaža upozorenje! Popis tekućih Bitcoin prijevara i prevarivača

Post Bitcoin

O Bitcoinovim slavinama

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 7.-13. Rujna 2014

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih Bitcoina

Post Bitcoin

Uskoro: Prva Bitcoin debitna kartica

Post Bitcoin

Bitcoin trgovačke usluge, i novac usluge poslovanja, se springing up

Post Bitcoin

Bitcoinovo sve veće prihvaćanje: 6 načina korištenja BTC-a

Post Bitcoin

Bitcoin naziv domene BTC.com prodan za 1 milijun dolara USD!

Post Bitcoin

Deflacija dio 2: Je li bitcoin deflacija cijena dobar ili loš?

Post Bitcoin

Bitcoin protiv USD (Dollar) protiv zlata: Koja je bolja investicija?

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: ABCs of BTC