Bitcoin Naknade objašnjene - Jesu li Bitcoin transakcija zapravo besplatne? | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Naknade objašnjene - Jesu li Bitcoin transakcija zapravo besplatne?

Bitcoin Naknade objašnjene - Jesu li Bitcoin transakcija zapravo besplatne?

Ovaj video sadrži napredne koncepte koje su objašnjene u prethodnim videa. Ako ste novi u Bitcoin je najbolje gledati na prethodnu tutorialsbefore gledajući ovo.

load...

Jedna od glavnih prednosti Bitcoin je da navodno može poslati novac između bilo koje dvije točke na zemlji besplatno. Ali, ako ste poslali Bitcoins jednom ili dva puta prije nego što ste vjerojatno primjetili da postoje naknade za transakcije stvari - pa što se ovdje događa točno?

Prije nego što sam objasniti kako se izračunava naknada želim objasniti što Bitcoin naknade. Kad rudari naručiti transakcija u blocksinside na Blockchain su plaćeni dva puta - Prva isplata je za ono što bih nazvao „sustav” - što im omogućuje nagrada za uspjeh u ulaze u svoju blok transakcija. Druga isplata naknada korisnicima u prilogu transakcije koji je dobio uključeni u taj blok.

load...

Ali ne uvijek morati platiti ove naknade, postoje određena pravila koja diktiraju ako i kada ih trebate platiti. Naravno, možete odabrati da zanemari pravila i ne pridaju naknadu za uplatu, ali je onda moguće da je vaš posao će potrajati dugo vremena za obradu.

Pravilo # 1 - Manje količine platiti naknadu

Ako je broj Bitcoins šaljete je manji od 0,01 Bitcoins će biti dužan platiti naknadu rudara. Ova naknada je potrebno kako bi se spriječilo korisnike od spam mrežu s mikro transakcija.

Čak i ako je cijela transakcija iznosi više od 0,01 Bitcoins ali promjena se vratite s yourinputsis više od 0.01Bitcoins ćete morati platiti naknadu.

Evo kratki primjer:

load...

Recimo da želite kupiti sat za 1.999 Bitcoins. Koristite ulaz 2 Bitcoins i dobiti natrag unos od 0,001 Bitcoins kao promjena. Budući da je promjena tako mali iznos koji će zahtijevati da plati dodatni Rudarska naknadu za to kao dobro.

Pravilo # 2 - Stariji kovanice imaju manje naknade

Ako su inputi šaljete na svom transakcije su stariji onda postoji veća šansa da neće zahtijevati naknadu. Stare kovanice znači novčiće koji nisu preselili za dugo vremena.

Pravilo # 3 - Manji poslovi zahtijevaju manje naknade

Svaka transakcija je napravljena od ulaza. Što manje ulaza koji se koriste za prikupljanje transakciju, manje naknade će biti potrebno. Dakle, ako ste poslati 1 Bitcoin i koristiti 4 ulaza od 0,25 Bitcoins vjerojatnije je da će to zahtijevati naknadu onda ako su poslati samo jedan ulaz 1 Bitcoin.

Imajte na umu da većinu vremena nećete imati toliku kontrolu nad li vaš posao zahtijeva pristojbe ili ne. Vaš Bitcoin walletwill obično čine optimizaciju ulaza za vas tako da ćete izbjeći naknade kada je to moguće. Današnji rudar iznosi 0,0001 Bitcoin što je oko 0.06 $, a vjerojatno vrijedi plaćati kako bi dobili svoj posao brzo obrađen.

Informacije u ovom postu je izgrađen korištenjem znanja AlefBit (hebrejski web) i BitcoinFees- obje iznenađujuće izvori za Bitcoin informacija.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin kao roba: Licenca za porez?

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 17. kolovoza - 24. kolovoza

Post Bitcoin

Kako Bitcoin pokreće scenu u Africi?

Post Bitcoin

Bitcoinovi kupci trebaju biti spremni izgubiti svoj novac, upozorava glavni UK regulator - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: MNOs of BTC

Post Bitcoin

Bitcoinovo dnevno izvješće: Rumunjska Bitcoin fondacija, dominikanska populacija koja prima bitcoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin objasnio je u 3:30 minuta

Post Bitcoin

Bitcoin muljaža upozorenje! Popis tekućih Bitcoin prijevara i prevarivača

Post Bitcoin

Bez presedana: Bitcoin Mining Network prelazi 100 PH

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Opasnosti Fractional Reserve Bankinga

Post Bitcoin

Bitcoin je žrtva dezinflacije - The New York Times

Post Bitcoin

Bitcoin analiza cijena: Sideways akcija nastavlja