Tko podržava Bitcoin Cash (cijeli popis) | Croatian.lamareschale.org

Tko podržava Bitcoin Cash (cijeli popis)

Tko podržava Bitcoin Cash (cijeli popis)

U utorak, 1. Kolovoza u 4 h ujutro (UTC), što mnogi opisuju kao altcoin će odriješiti se od glavne Bitcoin mreži. 1. Kolovoz je i planirano aktiviranje BIP 148, također poznat kao korisnik Aktiviran Soft Vilica (UASF).

Novi, vilica kovanice, Bitcoin Novac će lansirati kao tzv Korisnik Aktivni Tvrdi Vilica (UAHF) - u stvarnosti; Rudar Aktivni Hard tanjura. Svi Bitcoin (BTC) nositelji će dobiti iznos u Bitcoin novčani ekvivalent njihove Bitcoin gospodarstava.

Napomena: Ako vam se zbunjeni svim ovim „vilica razgovor”, pogledajte ovaj članak o subjector Andreas Antonopolous' odličan ‘Forkology’ prezentacija).

Kratki vodič za Bitcoin Cash

Glavni kineski ASIC proizvođač i rudarstva bazen operater, Bitmain, plannedand kodiran odgovor na mogućnost tanjura UASF izazvane. Ovaj kod, izvorno nazvan Bitcoin ABC, a sada poznat kao Bitcoin Novac (oznaka BCCor BCH), vilica će na verziju Bitcoin bez SegWit ali s 8x veći blocksize.

Trenutno Bitcoin Novac je estimatedto imati podršku samo 0,26% od ukupnog Bitcoin mining hashrate i njegovu cijenu na ViaBTC futures marketis oko 12% od Bitcoin-a. Kako su ove brojke će se razvijati nakon što se dogodi vilica je vrlo spekulativno pitanje.

Dnevni grafikon Bitcoin Cash terminskih cijena na ViaBTC; trenutno jedini dostupan na tržištu. Ovaj tečaj CNY za USD je 0,14.

Konsenzus čini se da će Bitcoin Novac ne dobije smislene vlak. Bez masivne financijsku potporu, BHC vjerojatno će trgovina u rasponu od 3 (ili čak dva) znamenkastim ubrzo nakon lansiranja, kao nositelji Bitcoin će ga prodati u masama za Bitcoin ili dekretom.

Kako Razmjena će upravljati Bitcoin Cash Fork

Ako vaš bitcoins sigurno se održavaju u svoj osobni Bitcoin novčanik, vaš BTC ravnoteža će biti dodijeljen i uskladiti s BCH lancu. Cijepanje kovanice tada postaje vaša odgovornost, ako želite trgovati jednu ili drugu stranu.

Pobrinite se da vaše istraživanje temeljito prije nego što pokušate podijeliti svoje novčiće; to je prilično složen i tehnički proces. Nakon što se dogodi vilica, pratiti Bitcoin Novac cijena tako suditi potencijalni dobitak od mogućih rizika, plus vrijeme i trud potreban.

Upozorenje: Čuvajte se usluge nude za podijeliti svoje novčiće za vas! Osim ako je provjereno kao dio povjerenja razmjene, novčanik ili slično Bitcoin društvu, takve ponude bi moglo biti kovanice krađa prevare!

Ako su vam bitcoins pohranjene na burzi (koja se ne preporučuje zbog sigurnosnih razloga), relevantna skrbnik će odlučiti o sudbini svog BCH. U nekoliko slučajeva, nećete dobiti nikakvu BCH.

Sljedeća tablica izlaže navedene pozicije Bitcoin razmjene i novčanike u vezi ovog pitanja:

Kako Novčanici će upravljati Bitcoin Cash Fork

Pod uvjetom da vaš bitcoins sigurno drže u osobnom novčanik, ne možete izgubiti cashcoins. Međutim, postoji i mala mogućnost da se zloćudni rudari mogli ukrasti vaše cashcoins kada bi Bitcoin transakcija. Kako bi izbjegli ovu opasnost, vi svibanj želite podijeliti kovanice u određene Bitcoin i Bitcoin Novac novčanike.

Određene novčanici će ili su izdali posebne nadogradnje, usluge i tutoriali za cijepanje svoje novčiće. Ako vaš novčanik ne podržava tu značajku, možda ćete smatrati privremeno ili trajno pomicanjem novca na potpornu novčanik. Kao i uvijek, vježba veliku brigu kada se kreće značajne vrijednosti.

Kao Bitcoin Novac novčanici zahtijevaju pristup privatnim ključem i lozinku Vašeg Bitcoin Wallet-a kako bi se tvrditi cashcoins, trebali vježbe velikim oprezom prilikom preuzimanja bilo Cash novčanik. Bilo bi daleko sigurnije da se presele svoje bitcoins na novi novčanik s novim privkey i lozinke nakon što se dogodi vilica. Samo jednom vaši bitcoins su u novom novčanik treba unesete privkey / lozinku u bilo Bitcoin Cash novčanik. Time se izbjegava rizik od privkey / lozinka curi preko potencijalni malware.

Bitcoin jezgra (tzv Bitcoin QT)

Upozorenje: instalacija Novac na isti stroj kao Core je opasno. Korištenje opcije zadane instalacije, Novac će prebrisati i podatke koji Bitcoin jezgra - potencijalno obrisati svoj pravi Bitcoin ravnotežu! Saznajte više o podacima Bitcoin directoryand kopiju - pogotovo svoje wallet.dat datoteku! - prije instaliranja Cash.

Bitcoin Temeljni neće podržati Bitcoin Cash na bilo koji način.

Electrum

Iako je najnovija verzija Electrum, 2,9, sposoban razlikovati između konkurentskih lanaca, Electrum službeno ne podržava Bitcoin Cash. Zapravo, oni uzeti u obzir „Electrum Cash” vilicu njihovog softvera biti povreda žiga.

Odlazak

Kombinirani novčanik i razmjena usluga, Izlazak, neće podržati Bitcoin Cash, bilo kroz podjelu ili pružanje tržištu.

Trezor

Popularni Trezor hardver novčanik će podržati Bitcoin Cash. Trezor web sučelja će imati alat za sigurno razdvajanje svoje novčiće. Posavjetujte Trezor službeni statementfor dodatne informacije

Glavna knjiga

Popularna knjiga hardver novčanik će također podržati Bitcoin Cash. Njihova Chrome novčanik sučelje će također značajka Split uslužni i selektor za oba lanca. Savjetujte se njihove službene podatke statementfor.

Jaxx

Od Jaxx korisnici su uvijek u kontroli svojih privatnih ključeva, koji odgovaraju Bitcoin Cash (BCH) će biti siguran u svoj Jaxx novčanik. Međutim, imajte na umu da nećete moći pristupiti / poslati / primiti Bitcoin Cash (BCH) dok se integracija odvija.

Blockchain.info

Ako imate Blockchain novčanik, bitno je da zadrži svoj novčanik i odgovarajuću oporavka fraze, a ne ih izbrisati, čak i ako ispraznite BTC ravnotežu. Također, ako ste s obzirom na povlačenje sredstava iz razmjene da neće podržati BCC, to je sigurno povući na svoj Blockchain novčanik.

U slučaju dva odvojena blockchains nakon 1. Kolovoza 2017 Blockchain.info će podržati najduži lanac. Kao i danas, Blockahin.info nema neposredne plansto potpunosti podržava Bitcoin Cash vilicu unutar našeg glavnog proizvoda. Ali, ako BCC nastaje u stvarni lanac i tržište, bit ćete u mogućnosti koristiti svoj oporavak izraz za izvoz sredstva i koristiti ih na tom lancu, bez obzira na to jesu li ili ne Blockchain odluči da ga podržavaju.

Keepkey

KeepKey planira PodrškaSva vilice bitcoin kao jedinstvene valute, te će vam omogućiti da mijenjati između njih s ShapeShift.

Copay

Copay nema neposredne plansto podršku BCC. Budući da te aplikacije su istinite Bitcoin novčanike, korisnici drže privatne ključeve i imati potpuni, ekskluzivni pristup svojim sredstvima. Iako korisnici neće moći promatrati BCC ravnotežu ili stvoriti BCC transakcije u ovom trenutku, moguće je pristupiti BCC kasnije s dodatnim softverom.

BTC.com

Ako vilica je uspješno ćete automaticallyhave ekvivalentnu količinu BCC kao iznos BTC pohranjene u vašem BTC.com novčanik.

Kada su u nedoumici posjeta BitcoinCash.orgto li podržan vaš razmjena ili novčanik.

Imaju dodatne informacije za vas? Slobodno ga ostaviti u odjeljku komentara u nastavku.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Biti iskren

Post Bitcoin

Bitcoin trgovačke usluge, i novac usluge poslovanja, se springing up

Post Bitcoin

Bitcoinova analiza cijena: Citi izvješće i aukcija na Silk Road

Post Bitcoin

Na Bitcoinu i strahu

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins Odmah Uz kreditnu karticu, provjeru, gotovinu

Post Bitcoin

Učinci Bitcoina na sustav D - Sjena ekonomija

Post Bitcoin

Lokalni bitcoini: kupite Bitcoin u osobi!

Post Bitcoin

Pravilna analiza cijene Bitcoina 3. dio: Profesionalnost

Post Bitcoin

Kazna zatvora Charlieja Shrema, popularnost Bitcoina na Googleu i više

Post Bitcoin

Prijavite se za Mt.Gox

Post Bitcoin

Dvojica Florida ljudi optuženi su za pokretanje ilegalne razmjene Bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoin u 2014.: Ups and Downs of a Year