Kako prihvatiti Bitcoin Sa Coinbase | Croatian.lamareschale.org

Kako prihvatiti Bitcoin Sa Coinbase

Kako prihvatiti Bitcoin Sa Coinbase

Coinbaseis jedan od najvećih američkih temelji Bitcoin platnih procesora. Oni obrađuju Bitcoin isplate za više od 35.000 tvrtki, uključujući Dell, Expedia, i Dish Satelitska TV. Trenutno, oni ne tereti niti naknade na prvi milijun $ u prodaji da se uvede. Nakon milijun dolara u prodaji, oni će naplatiti% 1 naknada po uplati.

Prijavite se i krenite

Da biste započeli, morat ćete se prijaviti za račun. Nakon što ste se prijavili i potvrdili svoju adresu e-pošte, morat ćete povezati bankovni račun i potvrditi telefonski broj.

Potvrditi telefonski broj, idite na Postavke> Telefon Numberson Coinbase sučelje i kliknite Potvrdi telefon. Vi ćete biti zatraženo da unesete broj telefona. Ako je mobilni telefon, vi ćete biti poslao SMS poruku ohrabrujući vas da instalirati i registrirati Authy mobilnu aplikaciju, koja će zauzvrat generirati 7-znamenkasti kod koji zatim možete unijeti potvrditi svoj telefonski broj. Ako nemate pametni telefon, ili jednostavno ne žele instalirati neku drugu aplikaciju, možete se odlučiti za primanje SMS poruka ili telefonski poziv s 7 znamenkastim kodom umjesto. Da biste to učinili, kliknite jednu od veza u „Također možete zatražiti tekstualnu poruku ili telefonski poziv, ako nemate pametni telefon.” Rečenice. Nakon što primite kod, upišite ga u okvir i kliknite Potvrdi telefonski broj.

Kako bi dobili Bitcoin plaćanja pretvaraju u gotovini, također ćete morati povezati bankovni račun. Idi na Kupi / Prodaj> Plaćanje Methodsand kliknite Dodaj bankovni račun. Vi ćete biti zatraženo da odaberete vrstu računa banke i unesite svoju usmjeravanje i brojevi bankovnih računa. Nakon toga, morate odabrati kako želite potvrditi svoj bankovni račun:

Uz Instant račun Verificationmethod, morat ćete dati svoj online bankovni korisničko ime i lozinku tako da Coinbase možete prijaviti na svoj račun i provjerite svoje podatke o računu. Ovaj proces traje samo nekoliko minuta, a Coinbase obećava da će zaštititi svoje vjerodajnice trajno brisanje korisničkog imena i lozinke od svojih dnevnika nakon dovršetka potvrde.

Alternativno, možete koristiti polaganja Verificationmethod. To je slično načinu potvrde banke PayPal-a: 2 mala depoziti su u vas račun u sljedećih nekoliko dana. Zatim se vratite na Verificationpage na web stranici Coinbase kliknite Verifybutton uz podatke o bankovnom računu, a zatim unesite depozita iznosi:

Osobno, ja bih ići s depozita Verificationmethod jer je to loša sigurnosna praksa da dijelite svoje korisničko ime i lozinku s drugima. Ako se odlučite za korištenje Instant račun Verificationmethod, ja bih preporučiti promjenu online bankarstva lozinku nakon što je proces provjere Coinbase je završena.

Početak Prihvaćanje Bitcoin

Nakon što ste potvrdili svoj bankovni račun i broj telefona, spremni ste prihvatiti Bitcoin plaćanja - do 3000 $ u prodaji na dan, što može povećati podnošenjem više informacija provjere. Naplata Uvod u Merchant Toolspage za pomoć u postavljanju Bitcoin metode plaćanja. Dostupni načini plaćanja Bitcoin uključuju:

  • Plaćen sa Bitcoin osobno koristite Android mobilni uređaj i Coinbase Trgovački aplikaciju
  • Poslati zahtjev Bitcoin plaćanje putem e-pošte
  • Dodati Bitcoin plaćanje buttonto svoju web stranicu ili blog
  • Instalirajte Coinbase pluginfor Vaše web softver košaricu (tj ZenCart, WooCommerce, Magento, itd)

Automatski pretvoriti Bitcoin na nacionalne valute

Vi svibanj također žele štipanje postavke Coinbase tako da svi Bitcoin isplate dobiti automatski na isplatu vrijednosti američkog dolara i prebačen na Vaš bankovni račun na dnevnoj bazi. To se može učiniti na trgovce> Merchant Postavki. Prema zadanim postavkama, ovaj Instant Exchangefeature je onemogućen:

Provjerite Instant Exchangecheckbox, uklonite oznaku održavati minimalni saldo u BTC kad exchangingcheckbox, a zatim kliknite Spremi promjene. Instant Exchangesetting ne može biti omogućeno sve dok je vaš bankovni račun potvrđen.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoinova dnevna izvješća: Američke banke predlažu Bitcoinovu regulaciju, TorrentLocker žrtve neće platiti otkupninu i još mnogo toga

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatski Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Prva polovica 2014. donosi četiri Bitcoin konferencije u Sjedinjenim Državama

Post Bitcoin

Federalni rezervat vidi sjajnu budućnost za Bitcoin

Post Bitcoin

Bitstampova Bitcoin revizija pokazuje rezervu pokriva sve depozite

Post Bitcoin

Uspon i uspon Bitcoina objavljen diljem svijeta, ali treba glavne gledatelje

Post Bitcoin

Ekonomska veličina blokova bitova: objašnjenje i revidiranje argumenata

Post Bitcoin

Bitcoin trgovačke usluge, i novac usluge poslovanja, se springing up

Post Bitcoin

Mt. Goxov Bitcoin stečaj

Post Bitcoin

Podrška za Segwit2x, New York sporazum i predstojeće objašnjenje Bitcoin Fork

Post Bitcoin

Što će budućnost zadržati? Bitcoinova predviđanja cijena za 2016. godinu

Post Bitcoin

Bitcoin kao roba: Licenca za porez?