Prihvatite Bitcoin na svoju vlastitu | Croatian.lamareschale.org

Prihvatite Bitcoin na svoju vlastitu

Prihvatite Bitcoin na svoju vlastitu

Mnogo poštovanje ide k vama s obzirom da prihvati Bitcoin za Vaše poslovanje bez korištenja plaćanja procesor ili posrednik. Izravna plaćanja između dvoje ljudi je suština Bitcoin. I ovdje je neke od pogodnosti koje ćete dobiti kada to učiniti sami:

 • Vi ne plaćaju pristojbe transakcije. Kupac po želji plaća malom rudarskom naknadu za brže vrijeme potvrde (minimalna naknada na mnogim novčanike trenutno postavljen at.001 BTC, oko $ 0.06 USD).
 • Ne bankovni račun potrebno.
 • Pravila: bez 3rd party (tj Bitcoin plaćanja procesor) je olakšavanje ili prijavom transakcije sa svojim identitetom. To je korisno ako želite imati više privatnosti sa svojim poslovima.

No, postoje i nedostaci na rukovanje Bitcoin uplate na svoju vlastitu, uključujući:

 • Morat ćete imati osnovno razumijevanje Bitcoin, kako se to radi, i kako bi se bitcoins sigurno i siguran.
 • Vi ćete biti podvrgnuti Bitcoin promjenljivoj tečaja. Možda cijena nalog na 10 $, dobit Bitcoin plaćanje za jednak iznos, a onda sutra, da Bitcoin iznos vrijedi samo 7 $. Ili 5 $. Ili 20 $. Ili $ 50. Bitcoin tečaj kreće brzo.
 • Možda ćete morati čekati potvrda o isplatama (6 potvrde preporuča, koji traje oko sat vremena). To je opcija, ali preporučuje najbolje prakse, posebno ako prodajete fizički predmet, za razliku od usluga koje se mogu lako biti opozvan (poput pretplate ili članstva). Nakon što je transakcija potvrđena i „trajna”, to je sigurno da preda robu preko kupcu.

Prihvaćanje Bitcoin In Person

Morat ćete Android telefon ili tablet. To će raditi kao svoj point-of-sale (POS) uređaj: da ćete ući kupca cijena narudžbe u nju, a aplikacija će prikazati QR kod za oba Bitcoin iznos i svom Bitcoin plaćanja adresu. Kupac skenira QR kod s vlastitom Bitcoin mobilnoj aplikaciji, udari gumb, i šalje vam bitcoins za ukupan iznos narudžbe.

Vaš iPhone / iPad / iPod neće raditi jer je Apple zabranio Bitcoin vezane aplikacija koje imaju mogućnost slanja i primanja bitcoins.

Prije nego što započnete, morate odlučiti želite li zadržati svoje Bitcoin novčanik na uređaju sa sustavom Android (zgodnije provesti i bitcoins povrat sredstava, ali manje siguran) ili ako želite zadržati svoj novčanik na drugom mjestu (sigurnije). Postoje Bitcoin point-of-prodaju aplikacije koje će raditi s bilo opcija.

Želim zadržati svoj novčanik Off My Device

Ovo je dobar izbor za čuvanje bitcoins koje primate sigurna - vaš Bitcoin novčanik ne mora biti na uređaju prihvatiti Bitcoin. Možete jednostavno prikazati Bitcoin adresu koja pripada vaš novčanik, a imaju kupci poslati uplate.

Ako ne već imate Bitcoin novčanik, pogledajte u Getting Startedpage. Dobiti Bitcoin novčanik koji neće biti pohranjeni na uređaju sa sustavom Android.

Zatim skinuti i instalirati Coinbox aplikaciju na svom Android uređaju. Aplikacija će biti vaš point-of-sale (POS). Nakon što otvorite aplikaciju, trebali uvesti neku adresu od svog Bitcoin novčanik tako da odete na izbornik Coinbox i odabirom Bitcoin> Uvoz račun> Adresa uvoz:

Zatim hit Scanbutton. To će otvoriti fotoaparat uređaja za skeniranje QR koda. Usmjerite ga prema QR kodu Bitcoin adresu od svog Bitcoin novčanik. To će biti adresa kupci šalju svoje uplate.

Nakon što uvezete adresu, spremni ste početi uzimati narudžbe. Možete unijeti nove narudžbe na glavnom zaslonu. Za svaku stavku na red, možete unijeti u iznosu (po cijeni na svom nacionalnoj valuti) i dodatni bilješku. Hit gumb + za dodavanje stavke u redoslijedu:

Nakon što je ušla u red, pritisnite gumb $ u gornjem desnom kutu aplikacije. Vi ćete biti zatraženo da odaberete način plaćanja kupca. U tom slučaju, pogodio Bitcoinbutton. Zatim QR kod će biti prikazan da sadrži i svoju Bitcoin novčanik adresu i točan iznos bitcoins (na temelju trenutne Bitcoin tečaja). Prikazati ga na kupca, tako da mogu ga skenirati s vlastitom aplikacijom Bitcoin novčanik i poslati uplatu:

Nakon što je kupac poslao uplatu, aplikacija će prikazati da je kupnja je dovršena. Ako želite gledati za transakcije za potvrdu, idite na izbornik Coinbox i odaberite prodaju, a odabir prodaja ste zainteresirani će biti prikazane pojedinosti o prodaji, zajedno s transakcijom je računati za potvrdu.:

A to je kako ste prihvatili Bitcoin plaćati aplikacijom Coinbox. No, postoji nekoliko drugih stvari koje svibanj želite postaviti na aplikaciju Coinbox prije početka uzimanja Bitcoin naloga:

  Bitcoin Popust

 • Prema zadanim postavkama, Coinbox traje popust od 5% popusta na sve narudžbe plaćene s Bitcoin. Isključiti, idite na izbornik Coinbox i odaberite popust & porez. Dodirnite polje za 5% uz Bitcoin tipu Discountand 0 (imajte na umu da je jednostavno brisanje 5 na terenu nije dovoljno, morate upisati 0).
 • Postavite lozinku

 • Ako želite, možete postaviti lozinku na Coinbox aplikacije kako bi se spriječilo bilo tko drugi da mijenjaju svoje Bitcoin postavke adresa, valuta, i popust. Idite na izbornik Coinbox i odaberite Security. Odaberite i potvrdite jake lozinke.

Ako niste ljubitelj Coinbox point-of-prodaja aplikacije, ili koristeći isti Bitcoin adresu za svaku transakciju, druga opcija je Blockchain aplikaciju trgovca. Ova aplikacija ima više jednostavno sučelje i manje mogućnosti, ali stvara novu prima adresu Bitcoin za svakog kupca red. Međutim, to je napomenuti da je zahtjev za plaćanje QR kodovi koje aplikacija generira točke za Bitcoin adresa kontrolira Blockchain.info. To znači da sva plaćanja kupca prvo ići na novonastalog Blockchain.infoaddress, koji su na kraju proslijedila kao nove transakcije na svoju Bitcoin adresu. To pomaže u zaštiti vaše Bitcoin privatnost (tj otežava kupci znaju koliko bitcoins u Vašu adresu), ali također znači da će sva plaćanja prolaze kroz Blockchain.info prstiju.

Želim da moji novčanik na uređaju

Preuzmite micelija aplikaciju. Mnogi Bitcoiners se slažu da je to najbolji Bitcoin novčanik za Android jer ima tona značajke, uključujući osnovne point-of-sale (POS) funkcionalnost.

Sigurnosna kopija micele Privatni ključ

Prva stvar koju trebate učiniti je kopija privatni ključ kodiran PDF. Hit Backup Missingbutton, a zatim pritisnite Backupbutton:

Micelij će potom generirati i šifriranje PDF sigurnosnu kopiju privatnog ključa. Te bi trebao zapisati prikazanu lozinku za backup i pohraniti ga na sigurno mjesto. Nakon micele završi stvaranje sigurnosne kopije PDF-a, te bi trebao onda ga kopirati na drugi uređaj, računalo ili mrežnu pohranu za čuvanje. Hit Podijeli PDFbutton ga poslati sebi ili pohraniti u oblaku.

Ako biste radije ručno premjestiti backup PDF na svoj vanjsku SD karticu ili drugdje, backup PDF datoteke mogu se naći u ovaj direktorij na vašem Android uređaju:

Datoteka će tako zove micelija-Back-XX-XX-XX-X.XX.pdf, gdje su X će se datum i vrijeme kad je stvorena sigurnosna kopija.

To je također dobra ideja kako bi provjerili PDF backup nakon što je završen. Hit Provjerite Backupbutton i koristiti fotoaparat uređaja za skeniranje QR koda Kodiran Private Keyon PDF backup:

Vi ćete biti zatraženo da unesete lozinku na 15 znakova za backup. Micelij će tada dekriptiranje i provjeriti backup i prikazati poruku o uspjehu na završetku:

Svaki put kada stvorite novu prijemnu adresu u miceliju treba ponoviti ovaj backup proces za koji odgovara privatnom ključu. Svaki privatni ključ u miceliju treba imati svoj backup PDF.

Prihvaćanje plaćanja s micelijem

Na Balancetab aplikacije micele, hit Receivebutton. Ovo će prikazati svoju aktivnu Bitcoin adresu i svoj QR koda. Za generiranje određeni iznos plaćanja za kupca, pritisnite ikonu tipkovnice ispod Izborni iznos. U početku, vi ćete biti zatraženo da unesete količinu u mBTC (millibitcoins):

Za ulazak u iznos u lokalnoj valuti, dodirnite mBTC pravokutnik u gornjem desnom kutu. Ako imate mrežnu vezu, sada bi trebalo prikaz pretvoriti iznos u lokalnoj valuti. To se temelji na live Bitcoin tečaja:

Hit OKbutton kada ste gotovi i obnovljeno QR kod će biti prikazan da sadrži iznos koji ste unijeli. Pokazati da je to vaš klijent i mogu ga skenirati s vlastitom aplikacijom Bitcoin novčanik i poslati vam Bitcoin plaćanje:

Nakon što je kupac poslao uplatu Bitcoin, micele prikazat će se plaćanje na Transactionstab. Koristite kružne strelice na vrhu kartice za osvježavanje prikaza i broj potvrde.

Možete pogledati dodatne pojedinosti o transakciji dodirom i kuckanje Prikaži Detailsat vrh ekrana.

Prihvaćanje Bitcoin na web

Ručna metoda

Za ručno prodaju predmeta za Bitcoin na svojim web stranicama, dati korisnicima da Vas kontaktiramo kada žele kupiti nešto. To može biti ili slanje obrasca na svoje stranice ili jednostavno adresa e-pošte.

Nakon što se u dodir s novom poretku, vi ćete odgovoriti na njih s Bitcoin količinom i Bitcoin plaćanja adresu:

  Prvo, ići na bitcoinaverage.comand dobiti trenutnu Bitcoin tečaj u lokalnoj valuti. Vi ćete koristiti ovaj to pretvoriti narudžbe ukupnog iznosa od lokalnoj valuti bitcoins. Ova usluga pruža prosječnog tečaja Bitcoin stope u kombinaciji sa svim većim online razmjene. Mi ćemo koristiti tečaju od 1 BTC 620 = $ USD za ostatak ovog primjera.

  Odrediti ukupan iznos bitcoins oni koji dugujete dijeljenjem cijene narudžbe (u lokalnoj valuti) po Bitcoin tečaja, a krug na 8 decimala. Na primjer, ako je ukupni poredak je bio 135 $, tada je ukupni poredak u bitcoins bi 0,21774194 BTC (tj $ 135 ÷ $ 620 = 0,217741935 = ~ 0,21774194 BTC).

  Otvorite svoj Bitcoin novčanik i generirati novu adresu. Klijent će poslati svoje Bitcoin plaćanje na njega.

  Napišite im odgovor sa svojim novim Bitcoin adresu, u ukupnom iznosu u bitcoins i tečaja koji ste koristili za određivanje ukupnog iznosa. Na primjer:

  Nakon što primite uplatu Bitcoin od kupca, pričekajte transakcije do 6 potvrda prije slanja nalog. To će trajati oko sat vremena. To uvelike smanjuje mogućnost da kupac uspješno mogao skinuti pokušaj dvostrukog potrošiti (i muljaža vas iz plaćanja).

Povrati

Ako je potrebno pružiti klijentu povrat novca Bitcoin, kontaktirajte ih kako bi dobili adresu za plaćanje. To je loša ideja poslati povrat na adresu su poslane su vam from.This plaćanja je zato što je kupac mogao koristiti online novčanik, koji više ne mogu pružiti pristup kupaca prethodnog slanja adresu kupca, što znači da su Bitcoins mogao biti izgubljen,

Automatizirani postupci

Za automatizirani učiniti-to-sami Bitcoin plaćanja, morate biti spremni da biste dobili vaše ruke prljave. Srećom, besplatni open source dodaci su već stvorena za mnoge košaricu sučelja.

Woocommerce

 • Bitcoin Plaćanja za WooCommerce
  • Omogućuje vam da prihvatite Bitcoin plaćanja pružanjem svoga Electrumwallet javnog glavni ključ.
  • Ne zahtijeva svoj privatni ključ Electrum
  • Stvara nove adrese za svaki red.
  • Određuje razmjene pomoću bitcoinaverage.com, bitcoincharts.com ili bitpay.com
  • Github: https://github.com/gesman/bitcoin-payments-for-woocommerce

Magento

 • Bitcoin (JSON-RPC)
  • NAPOMENA: Ovaj dodatak ne može više biti funkcionalna ili uz potporu razvojnim
  • Stvara novu Bitcoin adresu za svaki red.
  • Oslanja na bitcoind izvodi na poslužitelju domaćina.
  • Koristi cron zadatak da potvrdi Bitcoin plaćanja
  • Dobiva tečaj od bitcoincharts.com
  • Github:

Reference

 • Kako prihvatiti Bitcoin, za male businesses- Bitcoin Wiki
 • Trgovac Howto- Bitcoin Wiki

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

EXCLUSIVE Hack: kupite jeftine Bitcoine (25% popusta na tržišnu cijenu)

Post Bitcoin

Bitcoinovo dnevno izvješće: Rumunjska Bitcoin fondacija, dominikanska populacija koja prima bitcoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

Predstavnik novčića: resursi i početak rada

Post Bitcoin

Bitcoin je žrtva dezinflacije - The New York Times

Post Bitcoin

Tjedna Bitcoinova analiza cijena i predviđanje 1

Post Bitcoin

19 milijuna dolara vrijedan BTC-a ide na aukciju u Australiji - Reakcije tržišta bitcoina!

Post Bitcoin

Kako bi Bitcoin mogao ubrzati ili ograničiti Fiat inflaciju

Post Bitcoin

Osvojite USB Miner 100% besplatan - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od kuće!

Post Bitcoin

Butterfly Labs Josh Zerlan nanosi sjajne svjetlosti

Post Bitcoin

Je li bitcoin rudarstvo profitabilan 2018. godine?

Post Bitcoin

Hakiranje Satoshi Nakamoto Drama je bio veliki gubitak vremena

Post Bitcoin

Ulaganje u Bitcoin, Je li upravo sada vrijeme?