Kupite Bitcoine izravno od osobe | Croatian.lamareschale.org

Kupite Bitcoine izravno od osobe

Kupite Bitcoine izravno od osobe

Kupnja bitcoins izravno od druge osobe može biti jedan od najbrže i najviše anonimnih načina da se bitcoins. U većini slučajeva, neće biti potrebno osigurati dokumentaciju koja dokazuje svoj identitet ili čekati da se potvrdi. A ako plaćanje gotovinom licem u lice s drugom osobom, nema potrebe da otkrije svoje ime, adresu ili osobne podatke.

Izazov je pronaći drugu pouzdanu osobu spremni prodati količinu bitcoins želite po cijeni koju ste spremni platiti dogovoren način plaćanja. Internet trgovine postoje da bi se kupci i prodavači pronaći jedni druge, dopuštajući im da postavljati oglase za iznos od bitcoins su kupnji ili prodaji, te željenu cijenu. Osim toga, neke od tih stranica, kao što su localbitcoins.com, nude escrow usluga koji štiti Bitcoin kupce iz lažnih ponuda i bilo 0-potvrde dvostruke pokušaja potrošnje. Osim toga, usluga je ugrađena u sustav povratnih informacija korisnik može vam pomoći identificirati provjerene ljude da trguju s, kao i uspostaviti svoj vlastiti ugled.

Osoba na osobu Bitcoin tržnicama

Prednosti

  • Osoba-na-jedan obrta su obično brže nego pomoću razmjene.
  • Kupnja bitcoins s gotovinom od druge osobe je najviše anoniman način za kupnju bitcoins.

Nedostaci

  • Prodavatelji obilježavati svoju cijenu, tako da oni mogu napraviti mali profit za svoje vrijeme i usluge - obično ćete završiti plaćati nešto veću cijenu po bitcoin nego što bi na burzi.

Neki savjet

  • Trgovina s korisnicima koji imaju visoku ocjenu rezultat i veliki broj trades.Most tržnica pratiti ugled trgovaca putem povratnih informacija. Ugled trader je važno da njihov nastavak poslovanja jer uspostavlja povjerenje. Dakle, ti trgovci su se dokazali biti osoba od povjerenja s drugima će imati visoku povratne rezultat (oko 100%) i obično veliki broj trgovina. Tu je daleko manje rizika koji su uključeni u poslovanju s utvrđenom trgovac.
  • Nemojte držati veliku količinu nacionalne valute ili bitcoins stavljen na marketplace.There uvijek postoji rizik da se usluga može naglo zatvoriti, te se sredstva više neće biti dostupne za vas (vidi MtGox debakl). Pokušajte samo uplatiti potreban iznos, a zatim povući svoje bitcoins nakon trgovine ili kupovina je završena.
  • Koristite PGP / GPG šifrirane poruke za dodatni sloj anonimnosti (naprednom).Messages koje šaljete na druge trgovce na tim tržnicama su pohranjeni u običan tekst o usluzi poslužiteljima. Korištenje PGP / GPG za šifriranje ove poruke pomoći će ograničiti vidljivost osobne identifikacijske podatke (tj Meetup adresu, vaše pravo ime, adresu za dostavu, itd) samo osobi koju trgovanje s. Treće strane, kao što je na tržištu usluge ili provedbu zakona, neće biti u stanju dešifrirati kriptirani tekst. Dakle, prilikom pokretanja obrta, prvi ček ako je prodavatelj ima javni PGP / GPG ključ i zamolite ih da ga poslati na vas. Nakon toga možete ga koristiti za šifriranje osjetljivih tekst o sebi i trgovine; kodiran tekst će biti čitljiva prodavatelju samo. To je, naravno, osim ako se odluče podijeliti s drugima.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Zbogom na frakcijske rezerve

Post Bitcoin

Tri načina kupnje bitcoina u Velikoj Britaniji i nove britanske razmjene

Post Bitcoin

Besplatno Ross William Ulbricht

Post Bitcoin

Bitcoinova budućnost, i to je uspjeh, ovisi o decentralizaciji

Post Bitcoin

Osvojite USB Miner 100% besplatan - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od kuće!

Post Bitcoin

Kako kupiti Ethereum - Vodič za početak brzog početka

Post Bitcoin

Armory Technologies objavljuje ažuriranu verziju svojeg Bitcoin novčanika nakon što je osigurao ulaganje od 600 tisuća dolara

Post Bitcoin

Biti iskren

Post Bitcoin

Tko podržava Bitcoin Cash (cijeli popis)

Post Bitcoin

Sada možete pomoći Wikimedijinoj zakladi s donacijama Bitcoina

Post Bitcoin

Mystery Hotel Brand - činjenice

Post Bitcoin

Bitcoin podučava libertarijima sve što ne znaju o ekonomiji - The Washington Post