Kupnja Bitcoins iz bankomata | Croatian.lamareschale.org

Kupnja Bitcoins iz bankomata

Kupnja Bitcoins iz bankomata

Bitcoin bankomata (bankomata) niču diljem svijeta. Oni su praktičan način za kupnju bitcoins s gotovinom, bez odlaska na internetu ili u interakciji s drugim ljudskim bićem. No, postoji nekoliko važnih stvari koje treba znati o Bitcoin bankomata prije donošenja kupnje:

 • Mnogi Bitcoin Bankomati su jedan pravac: što znači da možete kupiti bitcoins, ali ih ne mogu (ili obratno) prodati.
 • Pronalaženje Bitcoin bankomat blizu vas može biti izazov. Mnoge vlade imaju stroge financijske propise koji određuju gdje i pod kojim uvjetima bankomat može biti instaliran.
 • Od Bitcoin bankomata može biti predmetom propisa, vi svibanj biti potrebno dokazati svoj identitet tako što svoje otiske prstiju, dlanove, i / ili vlada iskaznica skenirao bankomata. To sve ovisi o modelu ATM i nadležnosti na kojem je instalirana.

Kako Bitcoin ATM radovi

Bitcoin bankomata dijeliti bitcoins za nacionalne valute (gotovine), a ako je stroj dvosmjerno, to može dodatno dijeliti novac za bitcoins.

Bitcoins izdaju ili za kupca vlastite Bitcoin novčanik (preko skenirane QR koda na kupca mobilnog uređaja ili papira novčanik), ili na papir novčanik generira i tiskanom bankomat u trenutku kupnje. Cijena kupnje ovisi o trenutnom Bitcoin tečaja, koje je bankomat dohvaća s interneta u realnom vremenu. Također, dodatni postotak naknada se naplaćuje od strane bankomata za usluge i uračunata u cijenu.

ATM ili ima određenu količinu Bitcoins za prodaju u namjenski novčanik ili se spaja na online zamjenu za kupnju bitcoins u realnom vremenu na ime kupca. Metoda koja se koristi se temelji na tome kako je stroj konfiguriran vlasnik, i da li ili ne u stvarnom vremenu posredovanje u bitcoins dopušteno njezinu osobitu nadležnost. Na primjer, u državi Texas, Bitcoin bankomata može legalno koristiti bez dozvole prijenos novca ako je bankomat ne notmake stvarnom vremenu, na zahtjev kupi od 3rd razmjene stranke na ime kupca.

Proces Nabava

Proces nabave Bitcoin bankomat obično ide otprilike ovako:

  Hodate do bankomata i skenirati QR kod jedne adrese vašeg Bitcoin novčanik (tj koja se nalazi na mobilnom uređaju ili papira novčanik) sa bankomata skener. Ovo je adresa Vaše kupljene bitcoins će biti poslana. Ako nemate Bitcoin novčanik, u mnogim slučajevima, uređaj će se ponuditi mogućnost za generiranje i ispis papir novčanik za vas nakon što je kupnja izvršena.

  Ovisno o bankomatu, kako je konfiguriran i nadležnosti financijskim propisima, vi svibanj biti zatraženo da skenirati svoje strane, otiske prstiju ili vaša vlada iskaznicu. Ovo je način kako svoj identitet vezan za transakcije i protiv pranja novca za kupnju / prodaju ograničenja provode. U nekim slučajevima nećete biti pitani za svaku identifikaciju, što znači da možete kupiti bitcoins 100% anonimno.

  Ulaz u iznosu od bitcoins želite kupiti, odnosno u iznosu od nacionalne valute koju želite potrošiti. Iznos koji možete kupiti može biti ograničena na temelju financijskih propisa i iznosa bitcoins dostupan u novčaniku stroja.

  Umetnite svoj novac, i pričekajte nekoliko sekundi kako su kupljeni bitcoins poslati na adresu vašeg Bitcoin novčanika. Ako ste se odlučili za papir novčanik biti generiran, to će biti tiskan i kupljeni bitcoins će učitati na svom obraćanju javnosti.

Pronalaženje Bitcoin ATM

Najviše up-to-date resurs za pronalaženje Bitcoin ATM je Bitcoin bankomat Mapwebsite. Ima kartu svjetska poznatih Bitcoin ATM mjestima, bankomat honorara i korisničkih recenzija za svaku lokaciju.

Stranice novac bankomat Radarand Bitcoin bankomat promatrač također su karte Bitcoin ATM mjesta, ali njihovi oglasi ne čini da se kao nedavno.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

EXCLUSIVE Hack: kupite jeftine Bitcoine (25% popusta na tržišnu cijenu)

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Canabis Road Hacked, Korbit podiže 3 milijuna dolara, bitcoin potrošnje PAC, i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Brazil kaže da je previše rano za Bitcoin propis, Charlie Shrem osuđen na 2 godine zatvora

Post Bitcoin

Mt. Gox prodaje trgovački znak Bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoin trgovačke usluge, i novac usluge poslovanja, se springing up

Post Bitcoin

Učinci Bitcoina na sustav D - Sjena ekonomija

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 26. listopada 2014. - 1. studenog 2014

Post Bitcoin

Argentinska središnja banka se boji bitcoina

Post Bitcoin

Dobitnik dražbe bitke za svilenu cestu najavio je američki maršalski ured! Tko je to?

Post Bitcoin

Oh hai, Bit Bit!

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin s bankovnim računom. Žični prijenos

Post Bitcoin

Razvijanje priče: Glasine USMS i FTC Raid na Butterfly Labs