5 načina kupnje Bitcoin s Paypal - prevare i legit načina | Croatian.lamareschale.org

5 načina kupnje Bitcoin s Paypal - prevare i legit načina

5 načina kupnje Bitcoin s Paypal - prevare i legit načina

Nema vijesti na činjenicu da je paypal je uskraćivanje ljudima mogućnost da kupi Bitcoins sa svojim uslugama. To je napisano jasno i glasno u PayPal-a TOSthat oni ne pokrivaju digitalnih dobara i to dovodi do pitanja storniranja. Dakle netko pokušava prodati Bitcoin sa Paypal će vjerojatno biti suspendiran iz Paypal.

load...

Nakon što je rekao da, ima još nekoliko opcija da bi mogli kupiti Bitcoins kroz korištenje PayPal račun. Većina od njih su daleko od savršenog, ali ako vam je potrebna kako bi stekli malu količinu i to je jedno vrijeme stvar koju svibanj želite razmislite o njima.

Opcija 1 - Kupi Bitcoins sa Paypal kroz Virwox

To je vjerojatno najstariji i najveći isprobali sustav u knjizi. Mi smo pisali o ovoj methodmany puta, a čini se da radi prilično dobro. Glavni kontra kupnje putem Virwoxis da su naknade su izuzetno visoka (može iznositi oko% 15), a ponekad jednostavno ne bi odobrio. Pro je da je pokušao i testirani, što znači nisku mogućnost muljaža.

load...

Opcija 2 - Kupi Bitcoins sa Paypal kroz lokalne Bitcoins

Je tržište mjesto kupaca i prodavača Bitcoin Lokalno Bitcoins. Koristeći svoje sučelje svibanj biti u mogućnosti naći nekoga tko prodaje Bitcoins putem PayPal. Kontra ove metode je u tome što ne znate s kim imate posla sa i većina prodavatelja tamo nude sumnjive upute kako ne dobiti je uhvaćen od strane PayPal. Profesionalci su da ćete dobiti svoj Bitcoin obično brže nego Virwox i naknade su znatno niže. Za sve pojedinosti pročitajte naše udžbenik.

load...

Opcija 3 - Kupi Bitcoins sa Paypal putem Bitcoin Insanity

Možda ste čuli za Bitcoin Insanity. Tvrde da vam prodati Bitcoin sa Paypal na premium. Međutim, nakon što sam učinio neki istraživanje na internetu nisam mogao pronaći online aktivnosti za tvrtku nakon listopada 2014. Godine nisam testirani iz Metoda sebe, ali iz općih izgledu na Bitcointalk tvrtka počeo dobro, a onda samo žalili su nestali. Facebookand Twitterprofile nisu ažurirani u gotovo godinu dana, kao dobro. Zaključak - ja bih ostati daleko za sada...

Opcija 4 - Kupi Bitcoins sa Paypal kroz Brawker

Brawker ima drugačiji pristup na cijeli problem uplate. Umjesto da kupite Bitcoins direktno sa Paypal, to vam podudara s nekim tko želi kupiti nešto online. Kupite stavku za njih sa Paypal i oni vam poslati Bitcoins u povratku. Cijeli proces izgleda prilično komplicirano za mene kao što je prikazano u ovom kratkom videu.

Opcija 5 - kupiti Bitcoin CFD kroz Plus500or Avatrade

Ako ste samo zainteresirani za kupnju Bitcoins kako bi se nagađati o cijeni i stvaranje profita možete samo kupiti Bitcoin CFD kroz Avatrade ili Plus500. Ja sam prije pisao o Bitcoin CFDsand osnovi to znači da se pokušava predvidjeti Bitcoin budućeg cijenu. To neće dobiti stvarne Bitcoins, ali budući da ne izvrši kupnju Bitcoins možete koristiti PayPal za ovu metodu. Zapamtite da kada je trgovanje CFD svoj kapital u opasnosti i to je uglavnom prikladna za iskusne trgovce.

Još uvijek ne postoji jednostavan način za kupnju Bitcoins sa Paypal u 2015. Godini

Ukratko stvari, iako su skoro 2 godine zalijepiti jer sam napisao moj prvi tutorial o ovom pitanju još uvijek postoji jednostavan način da to učinite. Paypal je pokazao veliko zanimanje za Bitcoin, pa čak i neke partnershipsbut jednostavno rješenje za ovaj problem je još da se vidi. Nakon što je rekao da je pitanje kupnje Bitcoins s kreditnim cardhas značajno, ali o tome u sljedećem postu poboljšana.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

BTCRobot - Automatski Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Zbogom na frakcijske rezerve

Post Bitcoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStampa - Najbolje mjesto za kupnju bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoin prihvaća: eBay za integraciju Bitcoina s Paypalom!

Post Bitcoin

Bitcoin novinari: Etika posjedovanja Bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoin objasnio je u 3:30 minuta

Post Bitcoin

Bitcoin je beskoristan - Hernaes

Post Bitcoin

Profesionalni Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Rudarstvo bez gnjavaže

Post Bitcoin

Bitcoinovo sve veće prihvaćanje: 6 načina korištenja BTC-a

Post Bitcoin

Kako iskoristiti dobit vašeg Bitcoin pipa s jednim korakom

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin vijesti danas - Najtoplijeg BTC okrugli!