Bitcoin kao roba: Licenca za porez? | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin kao roba: Licenca za porez?

Bitcoin kao roba: Licenca za porez?

Američka Robnih futures trading komisija (CFTC) službeno je priznat Bitcoin ima roba, nudeći još dodatno priznanje za nastajanju digitalne valute. Da li ili ne to priznanje će ispasti da bude dobra stvar, međutim, ostaje da se vidi.

Zanimljivo CFTC-a priznanje je malo prigovaranje ton na njega, s CFTC tvrdeći da ista pravila su „odnosi se na sve sudionike na tržištima roba derivate.”

Drugim riječima, samo zato što Bitcoin je još uvijek relativno nova, a vlade nisu u potpunosti shvatili kako ga nositi, valuta (sada se zove roba) jednostavno ne može zaobići pravila.

[Tweet_box dizajn = "box_02"] da li ili ne Bitcoin je priznanje kao roba će ispasti da se dobra stvar, ostaje da se vidi. [/ Tweet_box]

Važno je CFTC prepoznao Bitcoin kao roba, tako da bi to moglo imati vlast nad regulira Bitcoin derivata. Zbunjeni? Derivat je svojevrstan ugovor koji dobiva svoju vrijednost iz nešto drugo. Na primjer, futures ugovor je ugovor za kupnju određenu količinu robe u budućnosti trenutku. U osnovi, kupac i prodavatelj tih ugovora bit i pokušava pogoditi koji način tržišta će se pomaknuti u budućnosti.

Dok većina Bitcoin trgovci fokusirati na trgovanje sama cryptocurrency, sve veći broj tvrtki su počeli ponuditi Bitcoin derivata. To znači da umjesto prodaje BTC sami, oni se prodaju financijskih vozila čija se vrijednost od Bitcoin je vrijednost. S razvojem takvih složenih financijskih instrumenata, regulatorna tijela će gotovo sigurno biti uzimanje porast interesa za Bitcoin, za bolje ili lošije.

Važno je CFTC samo preselio klasificirati Bitcoin kao roba nakon Coinflip, a sada pokojne tvrtke ranije sa sjedištem u San Franciscu, ne ide kroz normalan proces registracije s federalnim vlastima za prodaju derivata. Coinflip vjeruje da otkad su derivati ​​na temelju Bitcoin, nisu imali obavezu da ide kroz normalne vlada. Vlada je mislio drugačije.

Priznanje je dvosjekli mač

Općenito govoreći, povećana priznanje je pregledan kao dobra stvar većina korisnika Bitcoin. Više legitimna valuta, više pravna zaštita je to određeno.

CFTC-a priznanje, međutim, ne mora ispasti da se takva dobra stvar. Za jednu, Komisija je prepoznavanje Bitcoin assomething da bi ga mnogi korisnici tvrde nije: roba. Ovo nije borba preko čistih semantike, bilo. Dobit od valutnih transakcija u pravilu se ne oporezuju, dok je dobit iz robnih obrta. Uz CFTC priznavanja kao roba, to će biti lakše raspravljati za kroj svakoga profita ostvarenog izvan Bitcoin.

Priznanje kao roba će također olakšati CFTC i druge savezne vlasti regulirati Bitcoin. Prije toga, cryptocurrency je pao u neku vrstu sivoj zoni i regulatorna tijela su ga prilazi s oprezom, pitajući se tko, ako itko, treba ga regulirati. Sada je CFTC se iskoraku i tvrdi da oni imaju pravo urediti Bitcoin, a od sada to izgleda malo vjerojatno da će ih netko izazov.

Što sve to znači?

Bitcoin svijet brzo se razvija i dalje je u velikoj mjeri sivo područje. U tom smislu, puni učinak ovog razvoja je još uvijek nešto nepoznato. Prvo se, CFTC vladajuća nije vjerojatno da će utjecati na državnoj razini zakona i drugih regulatora. CFTC tvrdnje ne čini se da dolazi na štetu drugih, a čini se da se bavi isključivo s Bitcoin derivata.

Službena „roba” oznaka ovom važnom savezne agencije ne pružaju dodatne razloge za Bitcoin se tretira kao roba. Kao što je već navedeno, to može olakšati Vlada pokušati prikupiti poreze. Povećana priznanje mogao priuštiti Bitcoin porastao zaštitu u američkom pravnom sustavu. Bitcoin već prepoznat kao nešto od vrijednosti po američkim sudovima, ali službeno roba oznaka trebala bi provedba zakona o različitim pitanjima lakše u budućnosti.

CFTC teoretski mogao početi regulirati Bitcoin više closelyas svojim širokim otvorenim vlasti ne daju mu pravo da reguliraju i nadziru imovinu na kojima se temelje derivati. Do sada, međutim, savezna agencija je navela da neće ići taj put.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson ulaže u Bitcoin platni procesor BitPay

Post Bitcoin

Cijena Bitcoina okrenuta prema europskom bankovnom negativnom interesu

Post Bitcoin

Bitcoin je beskoristan - Hernaes

Post Bitcoin

Deflacija dio 2: Je li bitcoin deflacija cijena dobar ili loš?

Post Bitcoin

Bitcoin naziv domene BTC.com prodan za 1 milijun dolara USD!

Post Bitcoin

Bez presedana: Bitcoin Mining Network prelazi 100 PH

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin milijunaša

Post Bitcoin

Dnevno izvješće o novčiću o kovanici: Blockstream, udobne igre, Bitcoin Regulation i Florida tužbe

Post Bitcoin

Osvojite USB Miner 100% besplatan - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od kuće!

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatski Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Bitcoinov dnevni izvještaj: Bitmainov P2pool razvoj, KnCMinerov arktički ciklus Cloud Mining i još mnogo toga