Je li bitcoin rudarstvo profitabilan 2018. godine? | Croatian.lamareschale.org

Je li bitcoin rudarstvo profitabilan 2018. godine?

Je li bitcoin rudarstvo profitabilan 2018. godine?

Prije nego što počnemo, ako ste novi u Bitcoin mining i ne znam što je to, pogledajte ovaj kratki i jednostavno objašnjenje:

"Je li Bitcoin Mining profitabilan u 2017?"

Kratak odgovor bi bio: „To ovisi o tome koliko ste spremni potrošiti”. Svaka osoba pita se ovaj će dobiti malo drugačiji odgovor jer Bitcoin Mining profitabilnost ovisi o mnogo različitih čimbenika. Kako bi saznali Bitcoin mining profitabilnost različitih faktora „rudarstvo profitabilnosti računala” su izmislili.

Ovi kalkulatori uzeti u obzir različite parameterssuch kao trošak električne energije, troškove hardvera i drugih varijabli i dati vam procjenu vaše projicirane zarade. Prije nego što sam vam dati kratak primjer kako se to izračunava neka bi bili sigurni da su upoznati s različitim varijablama:

Bitcoin rudarstva smislu trebali upoznati

Hash Rate -a Hashis matematički problema rudarske računalo treba riješiti. Hash stopa je stopa po kojoj se rješavaju ovi problemi. Više rudari koji se pridruže Bitcoin mreži, to je veća mreža Hash stopa je.

Hash stopa također može odnositi na izvedbu Vaše rudarsku. Danas Bitcoin rudari (oni super snažnim računalima govorilo u spotu) dolaze s različitim hash cijenama. Izvedba rudarska se mjeri u MH / s (Mega hash sekundi), GH / s (Giga hash sekundi), TH / s (Terra hash sekundi), a čak i pH / s (Peta hash sekundi).

Bitcoins po blok

# 8211; Svaki put matematički problem je riješen, stalna količina Bitcoins su stvorili. Broj Bitcoins generira po bloku počinje u 50 i prepolovi svakih 210.000 blokova (oko četiri godine). Trenutni broj Bitcoins dodjeljuju po bloku iznosi 12,5. Posljednji blok halvingoccurred srpnja 2016., a sljedeći će biti u 2020.

Bitcoin Teškoća -Budući na Bitcoin mreži je osmišljen kako bi se dobila konstantna količina Bitcoins svakih 10 minuta, težina rješavanja matematičkih problema mora povećati kako bi se prilagodila na povećanje Hash Rate mreže. U osnovi to znači da je više rudari da se pridruže, teže dobiva zapravo mina Bitcoins.

Ocijeni Struja - Operativni Bitcoin rudar troši puno električne energije. Morat ćete saznati stopu električne energije kako bi se izračunati profitabilnost. To se obično može naći na mjesečni račun za struju.

Potrošnja energije

# 8211; Svaki rudar troši različite količine energije. Pobrinite se da saznati točan potrošnju energije rudar prije izračunavanja profitabilnost. To se može naći lako s brzo pretraživanje na Internetu ili putem ovog popisa. Potrošnja energije se mjeri u vatima.

Bazen naknada

# 8211; Kako bi se rudnik morate pridružiti rudarski bazen. Rudarski bazen je grupa rudara da se pridruže zajedno kako bi moje učinkovitije. Platforma koja ih povezuje se zove rudarska bazen i oduzima nekakvu naknadu kako bi održali svoje poslovanje. Nakon što je bazen uspijeva moje Bitcoins dobit dijele se između članova bazen, ovisno o tome koliko rade svaki rudar je učinio (tj stopu hash svoje rudarske).

Vremenski okvir

# 8211; Kod izračuna ako Bitcoin mining je isplativo imat ćete definirati vremenski okvir za poistovjetiti. Budući da je više vremena si moja, više Bitcoins ćete zaraditi.

Profitabilnost Pad godišnje

# 8211; Ovo je vjerojatno najvažniji i nedostižan varijabla od svih njih. Ideja je da budući da nitko zapravo ne može predvidjeti stopu rudara pristupanja mreži nitko ne može predvidjeti kako teško će to biti mina u 6 tjedana, 6 mjeseci ili 6 godina od sada. To je jedan od dva razloga nitko nikada neće moći odgovoriti jednom zauvijek „je Bitcoin rudarstvo isplativo?”. Drugi razlog je stopa pretvorbe. U slučaju niže, možete umetnuti godišnji faktor profitabilnosti odbiti koji će vam pomoći procijeniti rastuće poteškoće.

Stopa pretvorbe - Budući da nitko ne zna što je BTC / USD tečaj će biti u budućnosti teško je predvidjeti, ako Bitcoin mining će biti isplativo. Ako ste u rudarstvu kako bi se akumulirati Bitcoins tek onda to ne treba smetati. No, ako se planira pretvoriti ove Bitcoins u budućnosti bilo kojoj drugoj valuti taj faktor će imati veliki utjecaj tečaja.

Dobiti rudarsku kalkulator

Međutim, sada ćemo pogledati složenije primjer gdje su više čimbenika:

Danas je jedan od najnaprednijih rudara vani je Antminer S9. To je ono što je poznato kao ASIC rudarstva rig. Ima rudarska stopu 14. / s. Ako koristimo jednostavnu Bitcoin mining kalkulator (prikazano gore) vidjet ćete da je na današnjem poteškoće ćete zaraditi oko 0,11 Bitcoins mjesečno.

Ali, naravno, to ne uzima u obzir trošak hardver, troškovi električne energije, bazen pristojbe, itd Pokušajmo izračunati sve to zajedno.

Ovaj podatak je preuzet iz naprednog Bitcoin mining kalkulator pomoću sljedećih statistika: 2% rudarski bazen naknade, 12.5 Bitcoins kao blok nagradu, 14. / s brzina mljeveno meso, 1375W potrošnja energije i 0,12 dolara po KW. Datum obračuna - kolovoz 2017

Tako je nakon 12 mjeseci smo trebali biti stvaranje oko 4032 $. No nismo oduzeli troškove hardvera još, pa to je više kao 2032 $. Međutim, to vrijedi i za Bitcoin trenutnog tečaja (oko 4000 $). Ako ste izračunali ovo s tečajem od 1 mjeseca prije ćete biti samo razbijanje čak.

Ovaj rezultat može mijenjati ovisno o svom vlastitom trošku električne energije, promjene u rudarstvu težine i najvažnije promjene u cijeni Bitcoin.

Dakle, iako je dom rudarstva je skup poslovnog još uvijek postoje druge opcije koje mogu biti relevantne za vas da biste dobili u rudarstvu igru ​​po nižoj cijeni.

Kako mina Bitcoins s oblaka rudarstvo

Postoji novi koncept pod nazivom „oblak rudarstvo”. To znači da ne kupuju fizičku rudarski opremiti nego iznajmiti računalnu snagu od druge tvrtke i biti plaćen prema tome koliko energije imate. Isprva to zvuči kao jako dobra ideja, jer nemate sve gnjavaža kupnje skupe opreme, pohranjivanje te hlađenje, itd

Međutim, kada učine mathit čini se da nijedan od tih oblak rudarskih mjesta su profitabilne na duge staze. Oni koji to čini isplativo obično prevare da uopće ne posjeduju nikakvu rudarske opreme, oni su samo razraditi Ponzi sheme.

Ako želite pogledati oblaka rudarstva ja predlažem koristeći Genesis Mining- jedini oblak rudarska tvrtka koja je bila dovoljno dugo da dokaže da nije muljaža. No, budite sigurni da učiniti math prije stavljanja svoj novac u bilo koju od tih planova.

Rudarstvo Altcoins kao alternativa Bitcoin

Da bi se razumjelo što Altcoins su profitabilne možete pronaći web indeksi poput CoinChoosethat vam potpunu Altcoin slom. Na CoinChoose možete vidjeti poteškoće za svaku Altocoin, gdje im možete razmjenjivati ​​i koje su šanse da zarađuju Bitcoins rudarstvo svaku specifičnu Altcoin. 

Tako je Bitcoin Mining isplativo?

Moje mišljenje je da na duge staze mogli bi dobit od Bitcoin mining, ali samo ako se ulagati znatnu količinu novca u dobrom rudarstvu rig (npr Antminer S9). Ako nemate vremena ili novca - ostati daleko od rudarstva i samo ulagati u kupnju Bitcoins za dugoročno.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoinova budućnost je sjajna: pad cijena i evolucija

Post Bitcoin

Bitcoin je sada na Bloombergu i Yelpu!

Post Bitcoin

Cijena Bitcoina okrenuta prema europskom bankovnom negativnom interesu

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 7.-13. Rujna 2014

Post Bitcoin

Bitcoin kao roba: Licenca za porez?

Post Bitcoin

Izbor izbora za Bitcoin Foundation: Jim Harper, Olivier Janssens, ili li to čak i važnije?

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Lost Bank računi

Post Bitcoin

Bitcoin dnevno izvješće: Canabis Road Hacked, Korbit podiže 3 milijuna dolara, bitcoin potrošnje PAC, i još mnogo toga

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Pucanj Apokalipsa

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Zbogom na frakcijske rezerve

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoran za Bitcoinov pad!

Post Bitcoin

Kako Bitcoin pokreće scenu u Africi?