Real Live primjer za Bitcoin Trading za vas koji želite kopirati | Croatian.lamareschale.org

Real Live primjer za Bitcoin Trading za vas koji želite kopirati

Real Live primjer za Bitcoin Trading za vas koji želite kopirati

Ovo nije specifična trgovačka preporuka već samo ilustrativan primjer.

Cilj

Cilj je da se ovdje naći obećavajuće srednjoročni trgovinu da se najbolje iskoristili naše CFD trgovanje metodom. Mi ćemo biti koristeći gore navedene postupke.

Pregled tržišta za 26thJanuary 2016

Srednjoročni mogućnosti najlakše naći na višim vremenskom okviru ljestvice. Dnevna dijagram ukazuje na moguću trokut uzorak formira kao u 26thof siječnja 2016..

Zumiranje, 4 sata vremenski okvir bolje otkriva strukturu uzorka, kao i druge značajne mogućnosti na tržištu:

Long-Term Support / Resistanceline u plavom je od primarne važnosti. Ova okvirna razina je osnovana travnja 2014, za vrijeme početne korekcije od divljih klasu iznad 1000 $. Nakon korekcije iz Bitcoin sve-vrijeme visoke, cijena okrenuo na ovoj razini na skupu za par mjeseci prije nego što nastavite svoj silazni trend. Tijekom krajem prosinca 2014., neuspjeh ove razine djelovati kao podrška dovelo do ona postaje otpora za 2015. Godinu, dok je probijen u studenom. Jer dokle god mi ostati iznad te razine, Bitcoin se može pretpostaviti da su bika.

Bullish faza je ograničena crvenom Downtrendline. Izbijanjem očito nije na 500 $. Cijena je borila za pristup ovom $ 500 razina otkad, koji se okrenuo sve niže od medvjeda. Razina 460 $ predstavlja prekretnicu u posljednja dva impulsa prema 500 $. Tržište je odskakanje između crte trenda u ovom trenutku; to je trenutno u modu rasponu.

S pozitivne strane, nastao je zelena poboljšanje linija kada je „Long-Term Support / Otpor” je testiran na minus. Ova linija je testiran na minus kada je Mike Hearn je njegov „whiny ragequit” andBitcoin proglašen deadfor o 90thtime, ovaj put od strane Washington Post. Kiselo grožđe i sumnjivo novinarstvo na stranu, zelena poboljšanje linije bio stabilan.

Identificiranje Patterns

Naopako pretek i negativni drama dosežu točku sporazuma, kao što je pokazano konvergentnih redand greentrendlines (uz isprike u boji slijepi). Čini se da je zona oko 400 $ trenutno predstavlja trenutnu točku ravnoteže između bikova i medvjeda. To potvrđuje formiranje drugog Simetrični trokut uzorak, također usmjeren na ovom 400 $ zoni. Dakle, imamo kratkoročni trokut formira u srednjoročnom trokut definiran od strane crte trenda; vrlo zanimljivo. Pogledajmo što časni Thomas Bulkowski ima za reći o theSymmetrical Triangle Pattern:

„Simetrični trokuti, ponekad se nazivaju zavojnice, su popularni shema uzorak, jer se pojavljuju često i obavljati relativno dobro u bull market. Ovo mišljenje se ne temelji na performansama čin, koji je osrednji, ali na iskustva trgovanja „.

U redu, tako da provjerava s pogledom da Bitcoin je u bull market. Međutim, oni nisu uzorak najviše vjerojatnosti. Idemo izbušiti dolje u statističke izvedbu obrascu, koja Bulkowski je sastavio iz svog dugogodišnjeg iskustva u američkim burzama:

­­­­­

Idemo analizirati našu trokut u odnosu na Smjernicama identifikacije. Cijena trendobviously odnosi, kao i čimbenike koji određuju oblik, crte trenda, prelazeći andTouches (najmanje dvije dotakne su vidjeli da naopako i tri do minus). Volumeis doista opada. Što se tiče bijeg: vrhunac se predviđa 24 dana od vrha na A. U vrijeme pisanja, trokut uzorak je trajao 19 dana. Trokut je stoga kašnjenja, na otprilike 79% od udaljenosti od vrha. Uzorak se stoga može očekivati ​​da će riješiti uskoro.

Zanimljivo, Bulkowski odlazi na to reći, aboutTriangle Apex a okretišta, koji trokuta obrasci cijena pokazuju sklonost za rješavanje oko svom vrhu, drugim riječima, u roku od nekoliko dana od kada su gore i dolje linije u susret...

Točka A pokazuje trokuta je vrh, točka B pokazuje uzorak ciljanu hit.

Bulkowski istraživanje staviti šanse rezoluciji pri vrhu između 60% i 75%. To bi stavili očekuje rješavanje trenutnog, manjeg trokuta oko kraja siječnja / početkom veljače, koji je, kada je klasična tim predviđa se da će objaviti svoj kod.

Doista, to nema smisla jer je tržište za praćenje Classic hardfork rizik prije donošenja odluke o svom budućem smjeru. Ako se čini da će rudari podržati Classic hardfork, Bitcoin cijena može se očekivati ​​da će strmoglavo padaju, ispitivanje uzlazni trend i vjerojatno razinu podrške 320 $. S druge strane, ako je hardfork odbijen u interesu održavanje kohezije onda sumnje će se raspršio. Tržišta mrze uncertaintyand svaki put kada hardfork je predložio - da li XT, Classic ili preko određenih BIPs - tržište je pao. Bez obzira što možda mislite prisiljavanja veći blocksize, ako je pokušaj hardfork ne uspije onda sentiment i cijena vjerojatno će lebdjeti. Restest od Downtrendline i $ 500 razina otpora je sasvim moguće.

To recap, gornji nivo je odabrana kao Upsideor minus Targetsfor bilo dugo ili kratko trgovine, ovisno o tome kako je trokut rješava:

Ciljevi uzorak

Nakon mjerenja pravila Bulkowski-a, dolazimo do sljedećih dodatnih, matematički izvedenih ciljeva:

Raspon između najvišeg vrha (A) i najniže doline (B) je 112 $. To sugerira gore prebacivanje meta + 73 $ za dugo trgovinu, i dolje prebacivanje cilj -% $ 53 za kratko trgovine. Međutim, dok se takav uzorak ciljevi su testirani u Bitcoin prostora, oni ne bi trebali oslanjati upon.As tu je i način znajući kada i na koji način uzorak će riješiti, ti ciljevi nisu ucrtana.

Tržišna Pogledaj

To trgovanje perspektiva waspublished u trgovinu Viewon na 26thof siječnja 2016 za komentar. Pritisnite ikonu „play” da vidi kako je trgovina razvija.

U to vrijeme, live chat pokazuje da su mnogi drugi gleda na sličnim trokutastih uzoraka, notablySajwho povezali sljedeći dnevni Bitcoin mudrost grafikon:

Ako drugi trgovci također promatrajući uzorak podiže vjerojatnost da će tržište reagirati na to.

Bijeli krug naglašava indikator MACD okreće prema gore, potencijalno signalizirajući bika potez.

Pokazatelji

Gore svakodnevno MACD sugerira gore pauza iako cijena akcija, koji se trenutno grli podržava trendline, sugerira dolje pauzu. Prednost uvijek treba dati cijena iznad pokazatelja. Međutim, nedostatak potvrde od pokazatelja čini ovaj nešto niža trgovine vjerojatnosti. Stoga ga treba trguje prilično lagano i sa uskim prateći prestaje. Iskusan trgovac mogao riskirati oko 2,5% od trgovanja kapitala na trgovinu kao što je ovaj, do maksimalno 3%.

Razvoj što je 28thof siječnja 2016: Kratki trgovina Otvorena

Uzorak čini se da se rješavanju u minus. Kako je trokut odlučno je probijen, dolje potez ubrzati. To pokazuje da je tržište doista prepoznaju i bio plaćati pozornost na formiranje trokuta uzorak.

Kratko je otvoren neposredno ispod pauze na 392 $. Uptrendline je downside Target 1. Obavijest da je dosadašnja značajna lowwould također napraviti pristojan cilj. Nakon „whiny-bijes prestati” incidenta, cijena nije mogla odlučno probiti razinu od 360 $ na 4 sata, pa se čini kao potencijalni razinu podrške.

Cijena će se pozorno pratiti oko poboljšanje, s obzirom na uzimanje profita, ako cijena oštro odbija od ove linije. Kao što je malo potvrda od pokazatelja ili većim vremenskim okvirima kao što su tjedni ili mjesečni, ima smisla da se većina zarade (recimo 75%) na minus Target 1.

U stoplosswas postavljeni na 403 $; malo iznad gdje cijena je trgovanje za neko vrijeme sada i iznad veliki okrugli broj 400 $ razini. Ova trgovina daje omjer rizik / nagrada od 2,22, što je dobro vrijedno rizika.

Daljnji razvoj što je 29thof siječnja 2016: Kratak djelomično zatvoren

Trokut uzorak je igrao prilično uspješno, a dobit je snimljena na razini 369 $ (ne zaboravite postaviti svoje ciljeve malo prije sljedeće očekivane točke S / R, u slučaju da cijena ne može ih doći). Iako više profita mogli su na ovoj trgovini podešavanjem široka nakon zaustavljanja, da 75% dobiti na ciljnoj liniji i dalje-mreže lijep dobitak.

Imajte na umu da, dok je svijeća fitilj dosegla do $ 360 na kojoj se razini nije bilo praćenje putem i cijena obrnuto brzo.

To može imati dodatno pasti, pa ako cijena ostaje ispod razine trokut kidanja to će biti zanimljivo vidjeti hoće li odozdo razvija oko šiljastog datuma.

Sljedeće pitanje je gdje se odavde... Čini se prilično vjerojatno da cijena će minus Target 2near 320 $. Blocksize drama čini se da je rješavanje i čini se malo vjerojatno da će klasična dobivaju više podrške. Stoga ima smisla da se presele ovaj cilj do oko 360 $ podršku levelinstead, i premjestiti stop-lossdown do iznad zadnje visoka, na 385,50 $. To osigurava da su trgovački eithers napraviti mali bonus dobit ili dobiva zatvoren bez gubitka. Ako je tržište i dalje u stranu, možda je najbolje zatvoriti trgovinu na manji nego gubiti daljnje vrijeme, energiju i kapital priliku.

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj trgovini ili bilo kojoj drugoj trgovini za taj tvar slobodno ostavite svoje komentare u odjeljku komentara u nastavku, a ja ću obaviti moj najbolji to odgovoriti. Sretno!

Povezane vijesti


Post Bitcoin

OP-ED: Trebamo više profesionalizma na tržištu Bitcoinova cijena analiza

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 21.-27. Rujna 2014

Post Bitcoin

Dan trgovine: kupiti i prodati Bitcoin

Post Bitcoin

9. travnja 2015

Post Bitcoin

Bitcoin grafikoni - Koji su oni, Kako koristiti BTC grafikone

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: MNOs of BTC

Post Bitcoin

Bitcoin proces plaćanja BitPay Da li $ 1 milijun u transakcijama dnevno!

Post Bitcoin

Bitcoin Cijena: Kada je vijest i nije važno

Post Bitcoin

7 Online Tvrtke Trenutno prihvaćaju Bitcoin

Post Bitcoin

Kako stvoriti 99,9% sigurnu lisnicu za papir Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin je beskoristan - Hernaes

Post Bitcoin

Bitcoinovi kupci trebaju biti spremni izgubiti svoj novac, upozorava glavni UK regulator - CNBC