Kako kupiti Bitcoins - 100% siguran, besplatni besplatni Bitcoin vodič za kupnju | Croatian.lamareschale.org

Kako kupiti Bitcoins - 100% siguran, besplatni besplatni Bitcoin vodič za kupnju

Kako kupiti Bitcoins - 100% siguran, besplatni besplatni Bitcoin vodič za kupnju

Od Bitcoin je postao popularan u cijelom svijetu u 2013. Godini još uvijek čini se da je gotovo nemoguće saznati kako kupiti Bitcoins bez pretraživanja weba satima. Ja ću ići preko najpopularnijih metoda s kratkim pregledom svake od njih. Detaljne upute mogu se naći putem linka na kraju svakog odlomka.

Kupi Bitcoins s kreditne kartice

Vjerojatno najtraženija rješenje kako kupiti Bitcoins s kreditne kartice. Postoji nekoliko načina za to i danas, ali oni obično će uključivati ​​visoke provizije. Razlog za visoke provizije, jer kad vas Bitcoins s kreditnom karticom netko prodaje se suočava rizik od prijevare iz svog kraja. Zato obično ove metode kupnje Bitcoins će biti skuplji. Evo detaljan tutorial o kupiti Bitcoins s kreditne kartice.

Kupi Bitcoin sa Paypal

Druga najpopularnija opcija za kupnju Bitcoins je preko Paypal. Opet postoji rizik od prijevare prilikom korištenja ove metode i to je razlog zašto to nije tako popularan. Virwox, virtualni svijet razmjena, omogućuje vam da kupite drugi život lipe (SLL), što je još jedna virtualna valuta s Paypal. Nakon toga možete razmjenjivati ​​tu valutu za Bitcoin. Za potpuno objašnjenje o tome kako se to može učiniti provjeriti ovaj udžbenik.

Kupi Bitcoin sa debitnom karticom

Također je moguće kupiti Bitcoins sa debitnom karticom. Proces je sličan kupnje Bitcoins s kreditne kartice, a detaljno u ovoj stranici.

Kupi Bitcoins s devizne doznake (USA)

Ovo je najpopularnija metoda koje se mogu naći danas za kupnju Bitcoins. To se koristi od strane većine Bitcoin trading platforme, a većina Bitcoin razmjene. Razlog je to tako popularna metoda je zato što za razliku putem kreditne kartice, nakon što žica novac na tečaj ili trgovačke platforme oni više ne trpe prijevare. Ako se nalazite u SAD-u svakako koristiti Coinbaseto kupiti Bitcoins s prijenosom. Evo kompletan udžbenik.

Kupi Bitcoins s devizne doznake (SEPA)

Vrlo sličan Paypal, Skrill (ranije poznat kao Moneybookers) je e-commerce tvrtka koja omogućuje online plaćanja. Iako je teško pronaći web stranice koje će vam prodati Bitcoin izravno s Skrill, to je još uvijek moguće rješavanja ovog problema pomoću sljedeće tutorial.

Kupi Bitcoins gotovim novcem

Ako se osjećate ugodno s licem u lice sastanaka imate mogućnost kupnje Bitcoins s gotovinom. Lokalni Bitcoins na primjer, je web mjesto koje vam omogućuje da pronađete ljude koji su u potrazi za prodaju Bitcoins blizini određenim zemljopisnim područjima. Svaka osoba ima povjerenje rejting i web stranica također pruža escrow serviceso možete osjećati više sigurni u poslovanju. Evo kako kupiti Bitcoins s gotovinom.

Kupi Bitcoin Western Union

Ako Western Union je jedina opcija vam je ostalo to je još uvijek moguće kupiti Bitcoins. Tvrtka se zove CoinMama prihvaća transferi Western Uniona i opskrbljuje vas Bitcoins u zamjenu. Provizije su veći nego inače, ali to je za dobar razlog. Za potpuno objašnjenje o kupnji Bitcoins Western Union pogledati ovdje.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoinovo izdanje u kolovozu 2016.: Što je to i zašto se trebate brinuti?

Post Bitcoin

Kupi stvari na Bitcoin tržištima

Post Bitcoin

OP-ED: Nedostatak BitLicense ekstenzije dokazuje napore poduzetnika bez voća

Post Bitcoin

Svjetski rekord? Gambler osvaja 11.000 Bitcoins u jednom vikendu u online casinu JustDice

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Ulazi i izlazi - Objašnjena je Bitcoinova promjena

Post Bitcoin

Kako prodati Bitcoins Online Odmah i sigurno

Post Bitcoin

Willyovo izvješće: Novi razvoj u planini Mt. Gox Bitcoin Debacle

Post Bitcoin

Što će se dogoditi kada su svi bitcoini posadeni?

Post Bitcoin

Trebam li ulagati u Bitcoin 2018. godine? Evo 4 stvari koje morate znati

Post Bitcoin

Fed April Sastanak minuta Izdana: Što budućnost Fed politika znači za Bitcoin

Post Bitcoin

Trucoin - sada usklađen i zakonski ovlašten prodati Bitcoin u 31 država