Kako stvoriti Secure Bitcoin Novčanik | Croatian.lamareschale.org

Kako stvoriti Secure Bitcoin Novčanik

Kako stvoriti Secure Bitcoin Novčanik

Posjetite ovaj postfor najnovijim informacijama

Ovo je vodič za izradu potpuno siguran novčanik Bitcoin novčanik vas na palac voziti. Razlog je to tako sigurno je da ćemo koristiti Ubuntu stvoriti boot-mogućnosti operacijskog sustava kako bi se izbjegle bilo kakve malware, spyware ili viruse. Mi smo radili na ovaj način, jer postoje programi vani koji pokušavaju ukrasti vaše Bitcoin novčanik. Postoje online novčanici koje možete koristiti, ali ja visoko predlažemo da koristite samo one za svakodnevne transakcije i zadržati poseban novčanik za Vaš štedni račun.

Prije nego što počnemo, trebat će vam 1 ili 2 Palac Pogoni (će ići u detalje o tome zašto ste svibanj potreba 2 kasnije). Oni ne moraju biti velika. Kupio sam 2 GB Pogoni za 5 dolara svaki. Nakon što ste to, možemo početi.

Operativnog sustava za vaš siguran Bitcoin novčanik će biti Ubuntu. Nemojte se bojati, ako ste samo koristi Windows cijeli život. Ja ću se vas šetnju kroz ovaj korak-po-korak.

Idi na Ubuntu Preuzimanje Pageand kliknite mogućnost preuzimanja na desnoj strani zaslona. Provjerite jeste li ga spremiti na neko mjesto koje će pamtiti, jer ćemo ga trebaju biti kasnije. Također možete preuzeti ovu iz torrent stranicu, ako znate kako. Ako niste upoznati s bujicama samo ga preuzeti sa linka gore.

Sada moramo napraviti boot-moći palac voziti. Srećom po nas, tu je jednostavan za korištenje softvera koji radi za nas. Idi na USB Installer Pageand preuzeti USB instalacijski program. Ovaj program će se tako da se može dignuti iz USB-voziti. Nakon što je skinuti, pokrenuti program i ekstrakt u mapu koju će pamtiti. JA će predlagati pomoću preuzimanje mapu, a zatim izraditi novu mapu pod nazivom „USBinstaller”, tako li se gdje je. Nakon što je raspakirali, ići u tu mapu i pokrenuti softver.

Odaberite Ubuntu za koraku 1. To bi trebao biti na vrhu opciju na padajućem izborniku. Zatim kliknete gumb za pretraživanje i odaberite Ubuntu preuzimanje od ranije (sjećam se kad sam rekao da zapamtite gdje ste ga spremili na?). Zatim odaberite USB palac voziti. Ako ga uključite i to ne pojavi, ostavite priključen i ponovno pokrenuti program i to bi trebao biti tamo. Tada sve što morate učiniti je kliknuti stvoriti i pustiti ga pokrenuti. To ne bi trebalo trajati predugo, ali to će biti minutu ili dvije. Evo što je moja izgledala.

** Prije nego što nastavite provjerite da li se našeg adresu startbitcoin.com tako da se možete vratiti i završiti tutorial. **

*** Pročitajte sljedeće par odlomaka prije dizanje s Ubuntu ***

Sada kada imamo verziju Ubuntu Boot-moći, moramo ga koristiti. Držite palac voziti priključen i ponovno pokrenite računalo. Ako se ne pokrene automatski Ubuntu, možda ćete morati pogoditi tipku Esc ili Del što je računalo čizma gore. Sljedeći dio je vrlo važno. ** Nemojte instalirati Ubuntu. Odaberite „Run Ubuntu od USB-voziti” iz izbornika koji se pojavi. Sigurnost ove metode dolazi od pazeći da imate svježe operativnog sustava svaki put kada želite pristupiti vaš novčanik, tako da se ne imajući nikakve informacije koje bi mogle biti zlonamjerni.

Nakon Ubuntu radi, ići naprijed i spojiti na internet. Ako koristite žičani Ethernet veze (zapravo imaju kabelske trčanje u računalo s modemom ili usmjerivačem) to bi trebalo biti učinjeno za vas već. Ako nije kliknuti gumb za bežičnu vezu na gornjem desnom kutu zaslona, ​​odaberite router i unijeti zaporku.

Sada trebamo preuzeti Bitcoin klijenta i započeti novi novčanik. Idi na službenim Bitcoin Homepageand zapamtiti da koristite Linux sada. Dakle, ne preuzeli Windows izdanje. Uvijek raspakirajte datoteku u mapu Moja preuzimanja, ali to ne smeta, samo zapamtite gdje ste ga izvuci da. Nakon izvađen ići na preuzimanje mapu i otvoriti za smeće> 32>, a zatim otvorite ikonu Bitcoin. To će otvoriti Bitcoin App. Sada ga zatvoriti. Jedini razlog zbog kojeg smo ga otvorili bio je stvoriti wallet.dat datoteku.

Sljedeći korak je da se tako možemo vidjeti skrivene datoteke na računalu. Otvorite svoj preglednik datoteka (izgleda kao kuća na mapu na vrhu izbornika s lijeve strane), pomaknite miš na gornjem lijevom dijelu zaslona. Te bi trebao vidjeti poznate izbornika sada, uključujući datoteke, uređivanje i još mnogo toga. Kliknite uredi i sklonosti. Pogledaj ispod -

Na vrhu prozora koji samo popped opcija za prikaz skrivenih datoteka. Odaberite OK i prozor treba zatvoriti. Sada u file explorer kliknite Ubuntu na gornjem lijevom dijelu prozora i trebali biste biti u mogućnosti vidjeti mapu pod nazivom „.bitcoin”.

Idi naprijed i otvori to i tu je vaš wallet.dat datoteka. Desni klik ga i kopirajte ga.

Sada, dok još uvijek u file explorer možete odabrati svoj drugi USB disk s lijeve strane prozora. Desni klik i zalijepite wallet.dat datoteku na USB disk. Sada imate sigurnu novčanik koji je siguran od zlonamjernih programa i virusa.

Kada želite pristupiti vaš novčanik će dignuti Ubuntu i instalirati Bitcoin kao što ste učinili prije, ali to ćete želite kopirati wallet.dat datoteku s usb disk i zalijepite ga u the.bitcoin mapu i ti si dobar to ići.

Pobrinite se da ne prebrisati wallet.dat datoteku, a ja bih preporučio što više 1 palac voziti samo u slučaju da se nešto dogodi i vaš glavni. Neki ljudi preporučuju šifriranjem vaše palac voziti, ali ja bih preporučio da se skriva na sigurno mjesto... Kao sef. Ako imate dovoljno Bitcoins gdje će pretrpjeti ozbiljne gubitke, ja bih ići s sefom.

Ako ste pronašli ovaj udžbenik koristan - Donirajte za 1G1ehppEgjiFTUSHFz2xs9KLSQuWLPYF2o i ako ja dobiti dovoljno, ja ću ga premjestiti u moju sigurnu novčanik.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Lokalni Bitcoins pregled - Je li Legit?

Post Bitcoin

Je li Bitcoin miniranje ilegalno?

Post Bitcoin

Jeste li ikoji od ovih 8 Bitcoinovih trgovinskih osobnosti?

Post Bitcoin

Što je Bitcoin Mempool?

Post Bitcoin

The Wall Street Journal je Futile Quest za diskreditiranje Bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoin rally može nastaviti - ali je to više potaknuto srednjoškolskim odustajanjem od osnova? - MarketWatch

Post Bitcoin

Vatra fonda novčića na Bitcoin Starteru!

Post Bitcoin

Što je Dokaz o Burnu

Post Bitcoin

Je li bitcoin rudarstvo profitabilan 2018. godine?

Post Bitcoin

Silk Road Auction i utjecaj na Bitcoin Price

Post Bitcoin

Trebam li ulagati u Bitcoin 2018. godine? Evo 4 stvari koje morate znati

Post Bitcoin

Caricoin donosi Bitcoin na Karibima