Privatni ključevi: uvoz prema Sweepu | Croatian.lamareschale.org

Privatni ključevi: uvoz prema Sweepu

Privatni ključevi: uvoz prema Sweepu

Poznavanje razlike između uvoza privatni ključ i brišući je važno, pogotovo ako koristite papir novčanike.

Uvoz

Kada uvezete privatni ključ, jednostavno si ga dodate u zbirku privatnih ključeva u softverskoj novčanik. Ako bilo bitcoins pripadaju privatnom ključu, oni će sada biti uključeni u ravnoteži vaš softver novčanika. Ali ti bitcoins ostati dodijeljen privatnom ključu: na primjer, ako uvoz papira novčanik, njegovi bitcoins sada postoje i na novčanik papira i softvera novčanik. Ako netko drugi dobiva svoje ruke na privatni ključ koji Papir novčanik, ili su već imali pristup svojim privatnim ključem, oni još uvijek mogu provesti svoje bitcoins. Osim toga, bilo bitcoins šalju na papir novčanik u budućnosti će biti doznačena i na novčanik papira i softvera novčanik.

Još jedna važna stvar koju treba imati na umu je da ako se bilo koji od privatnog ključa bitcoins proveo pomoću softvera novčanik (tj stvaranje online kupnju), a zatim privatni ključ će biti potpuno ispražnjeni od svojih bitcoins. Čak i ako je samo jedan dio svojih bitcoins se proveo. To je zato što Bitcoin transakcija provesti cijeli ravnotežu privatnog ključa, i poslati bilo ostatak promjenu u novonastalog privatnim ključem u softverskom novčanik.

Uvoz također može dovesti do drugih problema, kao što je potreba da se ponovno backup svoje privatne ključeve prilikom uvoza u deterministički novčanik.

Kada trebate Uvoz privatnog ključa?

Vi samo treba napraviti uvoz ako generira privatni ključ (ili papir novčanik) sebe i nitko drugi ima sve, ili će ikada, imati pristup do njega. Ako vam je netko dao papir novčanik, ili njegov privatni ključ je vidio, ili će se vidjeti od strane drugih ljudi, trebali biste ga umjesto toga pomesti.

Pomesti

Brišući privatni ključ je isti kao i uvoza, ali uz dodatni korak: sve bitcoins pripadaju privatnom ključu šalju na novu Bitcoin adresu na svoj softver klijenta. To se radi putem Bitcoin transakcija, pa internet priključak je potrebno poslati transakciju i dovršiti zamah. Nakon ispiranje završi, papir novčanik potpuno potrošena sredstva i svi privatni ključ je bitcoins sada pripadaju novoj privatnim ključem u softverskom novčanik.

Od čišćenje uključuje slanje transakciju (za sebe), na rudarske naknade od 0,0001 BTC obično će se odbiti od Vašeg računa. Ovisno o tome koji klijent koristite, ovaj iznos nije obavezno ili podesiv.

Kada trebate Sweep privatni ključ?

Te bi trebao pomesti privatni ključ, ako netko ima, ili će ikada imati pristup privatnim ključem (kao i ako vam je netko dao papir novčanik ili privatni ključ je objavljen na internetu). To će spriječiti lopova da ikada bude u mogućnosti provesti bitcoins povezane s njom, čak i ako imaju ili ikada dobiti pristup do njega. Ako ponovno će se koristiti privatni ključ (ili papir novčanik) u budućnosti onda možete čuvati i pomesti njegov sadržaj ponovno još jednom su bitcoins poslao na njega.

Ako ste još uvijek u dvojbi da li uvesti ili pomesti privatni ključ, vjerojatno biste trebali ga pomesti. To rješava mnoge probleme koji mogu nastati radi uvoz.

Koji Software Klijenti mogu uvoziti i Sweep

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Anti-BTC pokret - Ruska zabrana bitcoina još jednom!

Post Bitcoin

Trgovci koji prihvaćaju bitcoine za plaćanje u Africi

Post Bitcoin

5 načina kupnje Bitcoin s Paypal - prevare i legit načina

Post Bitcoin

Onyx Ashanti - digitalni nomad, izumitelj, glazbenik, filozof i entuzijast Bitcoina

Post Bitcoin

Kako kupiti velike količine Bitcoina - 3 stvari koje treba znati

Post Bitcoin

3 Sigurna načina za sigurno pohranjivanje Bitcoins

Post Bitcoin

Koncentrirani DDOS napad onemogućuje mnoge web stranice Bitcoina

Post Bitcoin

Osvojite novu CryptoSteel novčanik ili 40 HRK u vrijednosti Bitcoins

Post Bitcoin

Bitreserve novi COO: bitcoin će nestati za 5 godina - Coinfox

Post Bitcoin

Roger Ver aka Bitcoin Isus protiv Hacker Nitrous - vidi što se događa sljedeće!

Post Bitcoin

Cijena Bitcoina okrenuta prema europskom bankovnom negativnom interesu

Post Bitcoin

Otvoreno pismo Bitcoin zakladi i njezinim članovima