Korištenje Bitcoina anonimno | Croatian.lamareschale.org

Korištenje Bitcoina anonimno

Korištenje Bitcoina anonimno

Sve transakcije Bitcoin su pohranjeni u javnoj knjizi naziva blockchain. Podaci pohranjeni u svakoj od tih transakcija uključuje iznos Bitcoin plaćanja i Bitcoin adrese pošiljatelja i primatelja (između ostalog). Budući da svaka transakcija koristi bitcoins iz prethodnog posla, a blockchain je javni podaci, svaki Bitcoin plaćanje ima na dokaziv povijest koja se može vidjeti bilo tko.

Bitcoin adrese nisu sami povezana s osobom ili entitetom. Zato Bitcoin često naziva pseudonymousor pseudo-anonimnog. Međutim, identitet osobe može biti povezana s Bitcoin adresu na druge načine. Jednom se to dogodi, to je moguće utvrditi transakcije te osobe prema natrag i naprijed kroz blockchain povijesti. Jedan anonimnost povreda može otkriti cijelu Bitcoin povijest transakcija pojedinca.

No, kako je adresa povezana s osobom? Najčešće, udruga događa kada ljudi objavljuju svoje ime zajedno s njihovim Bitcoin adresu na internetu. No, postoji mnogo drugih načina (pogledajte Top sedam načina vaš identitet može biti povezan s vašim Bitcoin adresa). Nakon što je udruga je napravio, stranka s dovoljno odlučnosti, vremena i resursa može analizirati blockchain i utvrditi koliko bitcoins pojedinac ima, kako su ih primili, i kako ih provesti.

Za korištenje Bitcoin anonimno, mjere opreza treba poduzeti kako bi se spriječilo vaš pravi identitet od toga da bude povezana sa svojim transakcijama i adrese.

TL, dr; Bitcoin nije anonimno - ali to može biti dovoljno anonimno, ako ste oprezni.

Koristite novu adresu za svaki dolazni transakcije

Prvi i najlakši korak je da koristite novi, nekorišteni adresu za svaki dolazni transakcije. Jednostavno generiranje novu adresu i koristite ga za primanje isplate pomaže skrivanje ukupno stanje svog Bitcoin novčanik. Ako je svaka uplata primite ide na drugu adresu koju posjedujete, onda ti bitcoins su raširena među više adresa, umjesto da bude pohranjen u velikom paušalnom iznosu na jednu adresu. To ga čini mnogo teže da netko zna koliko bitcoins posjedujete, jer većina Bitcoin klijenti ne javno otkriti koji se bavi imate kada ste dobili uplatu.

Međutim, ove adrese se mogu javno povezani jedni s drugima kada poslati uplatu. Ako je ukupni iznos transakcije šaljete veći od iznosa koji ste na jednu adresu, a zatim salda nekoliko svojih adresa mora biti u kombinaciji kao inputa do ukupnog iznosa transakcije. Nakon što se ova transakcija je pohranjena u blockchain, to može ukazivati, ali ne nužno dokazati da su ti pojedini ulazni adrese u vlasništvu jednu cjelinu. Ako vaš identitet nije bio povezan s bilo koju adresu, vaš anonimnost i dalje treba biti uglavnom sigurna.

Ali ako već imate nekoliko transakcija vezanih uz svoje ime, možda je najbolje započeti potpuno novi novčanik koji je posvećen korištenje Bitcoin anonimno, i prijenos bitcoins na novi novčanik ih izvodi kroz mikser. Držite anonimno novčanik i redovno novčanik poseban - ne slati kovanice između dva bez upotrebe miksera.

Također je vrijedno napomenuti da je Bitcoin transakcija uvijek potrošiti cjelokupni iznos pohranjen u obraćanju. To znači da ako šaljete 1 Bitcoin s adrese koja sadrži 2 bitcoins, dodatni 1 Bitcoin će biti uključene u transakciju, ali će biti poslan natrag u jednom od vaših adresa. U najjednostavnijem obliku promjena će se vratiti na izvornu adresu, ali to ima veliki nedostatak u tome što će biti jasno vidljivo koji adresa pripadao stranci primateljici. Iz tog razloga većina Bitcoin novčanici automatski stvoriti nove promjene adrese za primanje ostatke svojih transakcija. Ove adrese promjene mogu pomoći maske koje primatelju transakcije uistinu bio.

TL, dr; generirati novu adresu za svaku isplatu koju želite primiti - to pomaže sakriti svoj ukupni Bitcoin ravnotežu.

Izbjegavajte tanki klijenti i Hosted novčanike

Gotovo svi tanki clientsleak koji se bavi imate na ono Jednostavan za potvrdu plaćanja (SPV) poslužitelj se povezuju. Tanki klijenti ne pohraniti blockchain na lokalnoj razini. Umjesto toga, oni upita jedan SPV poslužitelj za transakcije koje uključuju adrese u novčaniku. Dok je ta funkcija je daleko učinkovitije i brže nego parsiranje blockchain lokalno, trade-off je da svaki Bitcoin adresu imate podnosi se SPV poslužitelj.

Hosted klijenti su još gore u smislu anonimnosti. Sve privatne i javne ključeve nalaze na 3rd party serverima, tako da je trivijalno za operater znati koji Bitcoin adresa posjedujete. Osim toga, bilo koje druge informacije koje ste poslali na uslugu povezana s vašim Bitcoin adresa i može se lako pristupiti operatora određene usluge.

Ove vrste novčanike olakšavaju operatera SPV poslužitelja ili davatelja administrator, ne samo da znaju što Bitcoin bavi imate, ali i povezati ih s IP adrese. Operater potencijalno mogao objaviti podatke, oni mogu biti sjeckan i informacije ukradene, ili bi mogli biti subpoenaedor NSL'dto dati logove na provedbu zakona ili vladine agencije.

Jedan od temelja Bitcoin ne moraju vjerovati bilo jednu stranku. Što se tiče anonimnosti, najbolje je koristiti puni Bitcoin klijenta kao Bitcoin-Qtor Armory, i pohraniti cijeli blockchain na lokalnoj razini.

TL, dr; Tanak clientsand domaćin novčanici curiti koji se bavi imate - koristiti puni klijenta kao Bitcoin-Qtor Armoryinstead.

Bitcoin i Vaša IP adresa

Kada pokrećete transakciju na računalu je Bitcoin klijent šalje potrebne podatke s drugim klijentima, učinkovito emitiranje Bitcoin transfer do mreže. Bitcoin ne kodirati svoj promet, što znači da svog davatelja internetskih usluga, vlasnika javne WiFi Hotspot vaš koristite, ili NSA može pogledati u prometu, te odrediti svoje Bitcoin iznose s malo truda. Za sofisticirane treće strane sasvim je moguće prikupiti mnogo podataka o obavlja transactionsto otkriti identitet Bitcoin korisnika na slobodi.

Ako vaš potreba za anonimnost tjeralica suzbijanje IP sljedivost, morate se povezati s Bitcoin mreži putem anonimne sloj poput Tor ili virtualne privatne mreže (VPN).

Humka

Dobiti Torfrom službene web stranice, instalirajte Tor klijent i provjerite je li pokrenut. Zatim idite na postavkama za mrežu Bitcoin klijenta i postavite vezu s SOCKS proxy, adresa 127.0.0.1 (također poznat kao localhost) preko porta 9050 (standardni Tor luka) ili port 9150 (ako ste instalirali preglednik paketu Tor). Tor je prirodno sporiji od svoje izravne internetske veze, pa ako želite postaviti punu klijenta za korištenje preko Tor, to bi bila dobra ideja da prvo skinuti blockchain bez Tor, a zatim koristiti Tor kad god slanje transakciju.

VPN

Osim Tor je također moguće koristiti VPNto skrivanje IP adrese. No, to dolazi uz uvjet da morate vjerovati VPN usluga ne da se prijavite ili se otkrilo svoje transakcije. Većina VPN usluga pružaju konfiguracije ili programe koji se automatski put sve svoje Internet promet kroz svoje usluge, tako da nije potrebno provoditi dodatne konfiguracije na svom Bitcoin klijenta.

Koristite javne (Wi-Fi) mreže za dodatni sloj anonimnosti

Kad javni WiFi koristi se kao dodatak Tor ili VPN-om, još jedan sloj sigurnosti je dodan u vašu anonimnost. Početna davatelji internet usluga prikupiti imena kupca, adrese i druge osobne podatke kada kupac prijavi za uslugu. Vaš identitet je izravno vezan za vašu IP adresu i sve što internet prometa generiraju pomoću svoje internet veze.

Javni WIFI ne zahtijevaju od vas dati svoje osobne podatke kako bi internet vezu, što ga čini teže za svoje aktivnosti kako bi se pratiti natrag do vas. Međutim, još uvijek postoje druge stvari koje treba uzeti u obzir. Vaš MAC adresa će najvjerojatnije biti prijavljeni od strane javnog WIFI operatora, koji se može koristiti za identifikaciju vašeg računala. Većina operativnih sustava omogućiti da podvala pravi MAC adresu vaše mrežne kartice generiranjem i koristeći slučajni MAC adresu umjesto. To bi trebalo biti učinjeno svaki put prije spajanja na javnu WIFI mreže. Isto tako, uzeti u obzir druge načine na koje vaš identitet može biti povezan s vašim veze, kao što su:

 • Sigurnosne kamere na tom području
 • Koristeći isti položaj WIFI na ponavljajućih osnovi i biti priznata od strane zaposlenika
 • Koristite kreditnu karticu za kupnju robe na mjestu
 • Pregledavanje nekodiran web stranice koje ste poslali svoje osobne podatke na

Zapamtite, to je preporučeno da bi sve svoje javne WIFI promet šifrirane s Tor ili VPN.

TL, dr; Sakrij Bitcoin internet prometa pomoću Torand / ili VPN. Koristite javni WiFi kao dodatnu mjeru.

Kako doći Bitcoins anonimno

Iako je moguće da se anonimnim Bitcoins kasnije razbijanjem lanca identiteta koja vas povezuje s kovanicama, najbolji način da ostane anoniman nije da se vaše vjerodajnice povezani s Bitcoin transakcija na prvom mjestu.

Ako kupite bitcoins na deviznom mjestu, oni neminovno povezan s vašim imenom. Većina razmjene zahtijevati da potvrdite svoj identitet pomoću skeniranje vašeg iskaznice. Vi svibanj također morati dati skenira komunalnih računa ili bankovni izjave kako bi dokazali svoju fizičku adresu. Također, mnoge razmjene samo prihvatiti nacionalne transfere valuti putem bankovnog računa ili kreditne kartice, dodatno dokazuje svoj identitet i ostavlja papirnati trag koji je lako ući u trag. Nakon što unesete razmjenu s povlačenjem Bitcoin adresu za slanje svoje novo kupljene bitcoins da, da adresa je povezan s vašim imenom na burzama zapisa. Ti zapisi mogu biti pukotina, objavljeni rad, ili zatraži službenika za provedbu zakona.

TL, dr; Bitcoin burze zahtijevaju dokumente i bankovne račune koje dokazuju tko ste. Izbjegavajte ih.

Kupi Bitcoins u osobi

Vaš najbolji kladiti se kupiti bitcoins u anonimnoj način je u susret licem u lice s nekim spremni prodati bitcoins za fizičku gotovini. Postoji nekoliko websiteswhere možete pronaći ljude u trgovini s, ali je najpopularniji site je LocalBitcoins. Ostati anoniman, potrebno je poduzeti sljedeće mjere:

 • Ne pružaju sve informacije koje se mogu koristiti za identifikaciju. Ne dati svoje pravo ime, osobni e-mail adresu, telefonski broj ili fizičku adresu.

  Ako morate dati svoj telefonski broj ili koristite telefon za koordinaciju trgovačka okupljanje, dobiti plamenika telefon. Oni su jeftin i može se kupiti u gotovini.

  Ovisno o vašim potrebama anonimnosti, možda želite koristiti anonimne internet vezu, kao što je Tor, za pristup LocalBitcoins i svoj baciti daleko račun e-pošte.

  Pronađite prodavatelja koji je spreman za trgovinu Bitcoins za gotovinu.

  Pregledajte povijest prodavatelj i povratne informacije koje su dobili od drugih kupaca, ne trgovine s novim prodavača.

  Upoznajte u dobro naseljeno, javnom mjestu. To može biti korisno da hodaju ili biciklom na mjesto da bi se izbjeglo da svoje vozilo ili njegov registarske pločice identificiran. Ako morate voziti na mjesto, parkirajte znatan udaljenosti, ili imati prijatelja vas odvesti i pokupiti vas gore.

TL, dr; Bitcoins kupljeni u osobi od stranca s tjelesnom gotovinu su vrlo anonimni.

Kupi Bitcoins gotovim novcem u Mail

Anonymous platni promet može se upućuju fizičke gotovine na mail ili s određenim plaćanja usluga kao što MoneyPak. U tom slučaju prodavatelj će pružiti adresu, a vi ćete se očekivati ​​da će spakirati i poslati uplatu na njih. Ovisno o uvjetima dogovoru, prodavatelj može zahtijevati da platite prvi, ili se mogu složiti staviti na bitcoins na čekanje. Za dodatnu sigurnost, vi svibanj također odabrati slanje paketa kao preporučenom poštom, to osigurati, ili je potreban potpis nakon isporuke. Ako ste osiguranje paket, vi svibanj uzeti u obzir uzimanje video ili fotografije paketa je sadržaj dokazati svoju vrijednost u slučaju poštanskih usluga gubitka ili krađe paket.

Ako ne želite dati adresu povratak na paket, to će najvjerojatnije biti označena od strane poštanskih usluga za daljnji pregled (možda rendgenskom ili droga pasa). Također je najbolje ne koristiti povratnu adresu koja ne postoji, jer je paket također će biti označena. Isto tako, ako se pošiljka ne može isporučiti, i ne može se poslati natrag na vas, fizičko plaćanje gotovinom očito će biti izgubljen.

Osim toga, mnogi prodavači radije koristiti PGP / GPGencrypted komunikacije, tako da se njihova adresa dati samo tebe i nikad pohranjene na određene usluge poslužitelja u običan tekst. Može se isplata za postavljanje PGP / GPG na računalu, oglašavanje koje ga podržavaju, i dati svoj javni ključ.

TL, dr; Bitcoins kupiti putem gotovini šalju putem pošte su nešto anonimni, no vaš povratna adresa (ako postoji) će biti poznat prodavatelju.

Kupi Bitcoins iz bankomata

Sve više i više Bitcoin bankomata pojavljuju. U nekim jurisdikcijama traže puno podataka za identifikaciju prije nego što možete kupiti bilo novca, ali su ostali potpuno anonimni i jednostavno generirati papir novčanik ili prijenos bitcoins na adresu po vašem izboru nakon hranjenja im nešto gotovine. Ako možete naći takav Bitcoin bankomat, oni bi biti dobar izbor kako biste dobili bitcoins anonimno i bez puno muke, čak i ako morate platiti iznad trenutne tržišne cijene - ali oni su rijetki.

Online Posao

Još jedan način da se Bitcoins anonimno je da ih zaraditi s online posao. Postoji mnogo radije sjenovitom ponude za posao ipak, uvijek s dužnom pažnjom prilikom prihvaćanja posla i da ostane anoniman to je, naravno, potrebne nikad otkriti svoj pravi identitet vašeg poslodavca.

Reddit je Jobs4Bitcoinssubreddit je dobro mjesto za tražiti poslove koji plaćaju Bitcoins. Ponude za posao mora biti označena [IZNAJMLJIVANJA] i to je do vas da bi kontakt kada nađete nešto što vam se sviđa. Možete, naravno, također oglašavati svoje prođa vještine s post, budite sigurni da ga obilježiti [FORHIRE].

Coinalityis dobar posao stranica Bitcoin ima mnogo radnih ponude koje se mogu filtrirati prema vrsti zaposlenja, kategoriju, plaćanja i mjesto. Većina ponude za posao na Coinality su tehnologija i Internet odnose, a mnogi se može obaviti online iz bilo kojeg mjesta u svijetu. Možete objaviti svoj životopis privući potencijalne poslodavce.

Tu su i desetine web stranica koje plaćaju sićušna količina na posjeti web stranice i gledajući oglase, ali oni su uglavnom nije vrijedno vremena i truda.

TL, dr, možete dobiti anonimne bitcoins radeći za njih. Ali izbjegavajte poslove koji vas plaćaju za gledanje videa ili kliknuti veze - oni neće platiti mnogo.

Rudarstvo

Rudarstvo mints svježe bitcoins koji nisu postojali prije i zbog toga je anonimni način za dobivanje novca. Glavni nedostatak je da rudarska evoluirao od nečega što bi bilo tko mogao učiniti s robnom hardvera na vrlo konkurentnom tržištu, gdje se specijalizirala samo rudarski hardver (tzv Asics) mogu nadati da ostvare profit.

Takva Bitcoin rudara nije lako doći, pogotovo ako ste u potrazi za jedan koji će vam prinos više od njegove početne cijene. Problem mina Bitcoins u stalnom porastu, s obzirom na mehanizam samoregulacije mrežnog sustava, a vrlo često Bitcoin rudari mogu se kupiti samo na pre-order, koja ima više nego često ne ispostavilo se da se razočaranje za rudarstvo entuzijasta. Općenito, šanse da će dobiti više Bitcoins s rudarstvo, nego od jednostavno kupuju se tanak da nitko, osim ako se ulaže u velikom rada rudnika.

Ako još uvijek razmišljate ide dolje ovaj put za dobrobit anonimnost je, učiniti vaš domaći i istraživanja Bitcoin je teško ustati i srodnih ROI (povrat ulaganja) izračuni za dostupne rudarstvu hardver. Također obratite posebnu pozornost na ugled proizvođača hardvera i dobavljačima.

TL, dr, Rudarstvo je odličan način da se bitcoins anonimno, ali to zahtijeva veliki unaprijed ulaganja i ne postoji jamstvo da ćete napraviti svoj novac natrag.

Čišćenje svoje zaražen Bitcoins

Ako imate bitcoins koji su već na neki način zaražen s vezom koja bi mogla identificirati, to je moguće razbiti tu vezu i učinkovito ponovno anonimnim kovanice. Ako se pravilno obavljeno, buduće transakcije od tog trenutka neće biti povezan s tobom.

Za tu svrhu postoje miješalice (također poznat kao čaše). Osnovni koncept je da posaljete kovanice koje želite imati u anonimne u miješalicu, što zauzvrat šalje natrag isti iznos umanjen za naknadu na novu adresu koju ste naveli. Kovanice koje primate nazad su iz velikog bazena održava službu za miješanje i bilo bi idealno da nema nikakve veze s vašim izvornim novca.

Glavni nedostatak ovog koncepta je njegova centralizirano prirode. Morate vjerovati uslugu miješanje vratiti svoj novac i dodatno morate vjerovati da oni ne drže nikakve podatke o izvršenom miješanje transakcija. Pogotovo potonje stvar je lukav, jer nikada ne možete znati zasigurno što oni rade s podacima. Ako mikser stvarno ne vodi nikakve podatke o transakcijama, oni nemaju načina da se to dokaže. S druge strane, ako oni ne ili čak prisiljeni predati svoje podatke, nemate način da znaju.

Veliki napredak u odnosu centraliziranih mješalice su tzv CoinJoin transakcija. CoinJoin Bazeni broj transakcija s više korisnika zajedno na način koji ga čini nemoguće reći s apsolutnom sigurnošću tko poslati koliko novca na koju adresu. Najbolji dio je da CoinJoin ne zahtijeva povjerenje u trećoj strani, jer to može biti izvedena u cijelosti između sudionika i ni u kojem trenutku su svoje novčiće u opasnosti da bude ukraden.

Blockchain.info je wallethas ugrađeni u funkciju pod nazivom „Zajednički novac”, koji se koristi CoinJoin. Za korištenje idu na karticu „Send Money”, u svom Blockchain.info novčanik te određivanje vrsta u dijeljenju Coin transakcija. Možete odabrati koliko ponavljanja želite, što je broj koraka se transakcija ide preko prije nego što stigne na konačnom odredištu. Više ponavljanja jednaka bolju privatnost, jer je veza s tobom postaje slabiji na svakom koraku.

Imajte na umu da Blockchain.info djeluje ovu uslugu, a to je nejasno da li oni držati sve zapisnike koji su povezani s mješovitim transakcije (tj IP adresa ili Bitcoin adresa). Ako koristite Tor ili VPN, onda to može biti manje od zabrinutost jer svoj pravi IP adresa će ostati skriveno.

->

Bitmixer je centralizirana miješanje usluga. To vam omogućuje da odredite jednu ili više naprijed adrese, gdje ćete dobiti mješoviti novca. Također možete odrediti odgodu i postotka distribucije među adresa za daljnju prilagodbu procesa. Kada ste gotovi s postavljanjem, bit će vam dati adresu ulazni i poseban broj. Kod će spriječiti dobivanje vlastite kovanice od prethodnih mješavine kada koristite Bitmixer više od jednom. Bitmixer pristojbe su 0,5% plus dodatnih 0,0005 BTC za svaku naprijed adresa koristi.

Bitcoin Magla je centralizirana mješalica koja postoji u obliku Tor skrivenog usluge. Za pristup pravi stranice trebate Tor omogućen preglednik. Morate izraditi račun prvi koji šaljete kovanice koje želite miješati. Tada možete zatražiti podizanje novca i stranica će se automatski slučajnom niz isplata s različitim količinama i kašnjenja. Naknada se nasumično također, između 1% i 3% depozita.

TL, dr; Bitcoin mješalice mogu pomoći odvojili vaš identitet od nekih bitcoins zamjene vašeg novca s drugima novca mnogo puta više.

DarkWallet

Bitcoin je još uvijek prilično nova tehnologija i pokušava napraviti anonimno korištenje moguće s dobrom upotrebljivosti su čak i mlađi. Obećavajući projekt u tom pogledu je DarkWallet, koji ima za cilj biti Bitcoin novčanik za mase koje čini anonimnost i privatnost jednostavnim kao što je više moguće. DarkWallet nedavno je objavljena kao alfa softver, a još se ne preporučuje za korištenje sa stvarnim bitcoins do više testiranja i razvoj je završen. Krajnji cilj je stvoriti novčanik koji se temelji na CoinJoin transakcija, stealth adresa (koji pomažu sakriti prijemnik čak i ako je potajno adresa je postignut javnost) i pristup preko proxy mreže poput Tor. DarkWallet će biti dostupan kao dodatak za Chrome i Firefox.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Google, Yahoo Dodaj Bitcoin cijene na financijski indeks!

Post Bitcoin

LocalBitcoins prekinuo podatke, ali bitcoins i korisničke podatke sigurno!

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 7.-13. Rujna 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: ABCs of BTC

Post Bitcoin

Bitcoin ATM usluga u Novom Zelandu prestaje

Post Bitcoin

Zašto Bitcoin ide dolje?

Post Bitcoin

CoinMX pregled - Je li to pouzdana Bitcoin Exchange?

Post Bitcoin

NYDFS zadržava dodatne BitLicense podatke do prosinca, više dokaz da temelj je gubit vrijeme

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Zašto moramo financirati tamni novčanik

Post Bitcoin

Jeffrey Tucker: Bitcoin će pobjeći u nedostatnom gospodarstvu

Post Bitcoin

Kako prodati Bitcoins Online Odmah i sigurno