Rudarstvo s ASIC-ovima | Croatian.lamareschale.org

Rudarstvo s ASIC-ovima

Rudarstvo s ASIC-ovima

Ova stranica je ažurirana: Posjetite ovaj postfor najnovije informacije.

Rudarstvo s ASIC je vrlo sličan rudarstva sa GPU s nekoliko iznimaka. Početak rada slijedi isti put kao i GPU rudarstvo. Slijedite korake na „Kako rudniku Bitcoins” stranicu postaviti svoj osobni novčanik, kao i svoj račun s rudarskom bazenu po svom izboru. Osnovna razlika je u tome što će morati koristiti različite mining software sa ASIC kao GUI rudar nema ASIC podršku. Program koji preporučujem se zove BFG rudar i može se preuzeti s rudar stranicu za preuzimanje BFG. Pomaknite se prema dolje dok ne dođete noviji tisak i otvoren pogled na oslobađanje koja odgovara operativnom sustavu koji koristite. Možda ćete morati miša preko i pogled na traci stanja da biste vidjeli potpuni naziv datoteke. Preuzmite datoteku i ekstrakt u direktorij na tvrdom disku i otvoriti telefonski imenik u svoj file explorer. Nakon povezivanja ASIC na vašem računalu i omogućuje hardvera za instalaciju na vašem računalu, otvorite bfgminer aplikacija.

Nakon što je program počeo, to će vas pitati za URL za vaš bazen. U mom slučaju, ja koristiti stratum.bitcoin.cz:3333for bljuzgavica bazen, ali oni imaju tendenciju da se promijeni s vremena na vrijeme, a ako niste u mogućnosti povezati, provjerite upute bazeni za ažuriranu adresu. Nakon toga, od vas će se zatražiti da unesete korisničko ime i lozinku. Sjetite se da u ovom području također traži svoje ime radnika, kao dobro. Ja imenovati svoje radnike s brojem, tako da je moj korisničko ime je formatirana kao USERNAME.1 s rokom odvaja korisničko ime i šifru radnika. Nakon toga, od vas će se zatražiti lozinku. Svaki radnik ima svoju lozinku, a ako koristite bljuzgavica bazen, to će biti na popisu u neposrednoj blizini svoje ime radnika kada se prijavite na svoj račun.

Nakon što se prijavite u, program će započeti rudarstvo sa svim dostupnim uređajima, uključujući GPU. Ja osobno izabrati da ne mine s GPU pa sam se okrenuo moje isključen. Da biste to učinili, kliknite na „M” na tipkovnici i koristiti tipke sa strelicama za odabir uređaja koji želite izmijeniti, a zatim kliknite na tipku „D” za onemogućavanje svih uređaja vam se ne da rudnika s. Hit „Enter” tipku za povratak na glavni zaslon.

Konačno, na glavnom zaslonu, pritisnite „S” tipku za ulazak u izbornik postavki i „W” napisati konfiguracijsku datoteku koja će pohraniti vaše mining informacija, tako da ne morate ga upisati u svakom trenutku ponovnog pokretanja programa.

Krajnji rezultat bi trebao izgledati ovako:

Kao što možete vidjeti, ja sam rudarstvo s leptir Labs Little Jedinstvenog SC koja se isporučuje preko 30 GH / s. Ja ću biti dodajući još malo singl i jedinstvene SC u bliskoj budućnosti.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Pravilna analiza cijene Bitcoina 3. dio: Profesionalnost

Post Bitcoin

Bitcoin vrijednost Dio 3: Konor S Grafova Bitcoinova teorija vrijednosti

Post Bitcoin

Google samo ubio 99Satoshis (Bitcoin faucet Update)

Post Bitcoin

Što je Dokaz o Burnu

Post Bitcoin

Bitcoinov proboj potiče nemoguće buduće platforme 1. dio

Post Bitcoin

Deep Web Bitcoin Mixer Nedavni Hack ponovno pokrenuo raspravu Darkcoin protiv pouzdanih miksera i pouzdanih miksera pobijedio

Post Bitcoin

Google korisnici i Bitcoin: kada će Google integrirati BTC?

Post Bitcoin

Senator Manchin poslao pismo Kongresu tražeći zabranu bitcoina u SAD-u!

Post Bitcoin

Što je Bitcoin? Jednostavno (ali temeljito) Objašnjenje

Post Bitcoin

Profesionalni Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Rudarstvo bez gnjavaže

Post Bitcoin

Zašto je bitcoin plaće od presudne važnosti za smanjenje volatilnosti cijena

Post Bitcoin

Bitcoin revolucija ne dolazi. Evo zašto - South China Morning Post