Brzi i prljavi savjeti za kupnju Bitcoina s GBP | Croatian.lamareschale.org

Brzi i prljavi savjeti za kupnju Bitcoina s GBP

Brzi i prljavi savjeti za kupnju Bitcoina s GBP

Gledajući u gotovini na nekim Bitcoins sa svojim GBP (britanska funta)? Ako je tako, napisali smo ovaj kratki članak koji će vam pomoći out. Postoji nekoliko različitih opcija, tako da ćemo uvesti neke od najpopularnijih i najjednostavnijih načina da pretvoriti funti za Bitcoins.

GBP je jedan od najčešće korištenih i poštovani valuta u svijetu. Funta je oko stoljećima i tijekom vrhuncu Britanskog carstva, bio je jedan od najmoćnijih valuta u svijetu. Jeste li ikada čuli govoreći: „Sunce ne postavlja na britanskom carstva”? Dok je u jednom trenutku sunce nikad postavljen na funtu bilo.

A sada, sunce nikad ne zalazi na Bitcoin. Iz Londona u Hong Kongu i svugdje između, Bitcoin je u nastajanju kao jedan od glavnih alternativa tradicionalnim valute. U ovom trenutku, međutim, to može biti malo zeznuto za pretvaranje novca u Bitcoins. Često imate za prijenos novca s bankovnog računa na razmjenu, a zatim kupiti svoje Bitcoins. To može potrajati nekoliko dana da završi.

Ne brini se, međutim, mi ćemo vam pokazati kako provesti Bitcoin trgovanje, GBP u ruci!

Dobivanje Lokalno Lokalni Bitcoins

Kada je riječ o kupnji Bitcoins sa GBP, ili neke druge valute za taj tvar, najbolja opcija je lokalni Bitcoins. Ovaj veliki sustav omogućuje vam da postavite prodaju s lokalnim korisnicima Bitcoin kupiti Bitcoins izravno. Naravno, kupuju osobno može biti malo zeznuto jer uvijek postoji opasnost od prevario. To je mjesto gdje lokalni Bitcoins dolazi u kao i oni će dati deponovan za vas i prodavatelja.

Također ćete biti u mogućnosti vidjeti korisničkog profila podatke i osigurati da je osoba koju kupujete od ima dobar ugled među Bitcoin zajednice. Nakon što ste pronašli pravu Bitcoin prodavatelj, to je samo stvar trgovanja GBP za Bitcoin. Također možete koristiti Paypal, Western Union, i druge platne usluge, ali općenito lokalne Bitcoins se koristi za novčane transakcije.

Ukratko, prodavači će staviti Bitcoins u escrow. Nakon što predaju svoju GBP, prodavatelj može zatim otpustite Bitcoins. I baš kao što je to, imat ćete Bitcoins u ruci! Lokalno Bitcoins je odličan način za razmjenu novca za Bitcoins, pa provjerite da li provjeriti njihovu službu. I ne brinite, naknade su minimalne!

Idi na Bitcoin bankomata

Još jedna velika mogućnost je da krenemo na Robocoin je Bitcoin bankomat u Londonu. Jedan stroj se nalazi na 25 Boswell Street Holborn, London, te će vam omogućiti da brzo i jednostavno pretvoriti vaše GBP u Bitcoins. Do vremena kada ste pročitali ovaj članak, postoji svibanj biti više!

Jednostavno ubacite vaš GBP u Robocon bankomata, a vi ćete dobiti tiskanu potvrdu s nizom brojeva na njemu. Ovi brojevi su vaši Bitcoins. Nakon toga možete koristiti ovu potvrdu pristupiti vašim Bitcoins i prenositi ih na svoj novčanik. Cijela transakcija traje samo nekoliko minuta. Možete kupiti cijeli Bitcoins ili manje dijelove. Ako imate Bitcoins, također možete povući GBP!

Najbolje od svega, ne morate čak ni bankovni račun ili brinuti sa gnjavaža od transfera kupiti vaše Bitcoins. Zaboravite čeka danima na kraju da biste započeli u Bitcoin trgovanja. Sa Robocoin je bankomat, možete dobiti započeo u samo nekoliko trenutaka.

Dakle, ako ste u potrazi za gotovinu u svoj GBP za Bitcoins, imaš nekoliko različitih opcija. Savjetujemo vam da uvijek biti oprezan prilikom provođenja bilo koju vrstu financijske transakcije. Dokle god ste oprezni, međutim, treba imati malo brinuti.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoinovo sve veće prihvaćanje: 6 načina korištenja BTC-a

Post Bitcoin

Kako stvoriti 99,9% sigurnu lisnicu za papir Bitcoin

Post Bitcoin

FBI istražuje Bitcoinove razmjene zbog suđenja na Silk Roadu

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 14. - 20. rujna 2014

Post Bitcoin

Što je Ethereum? - Najambiciozniji sustav od Bitcoina

Post Bitcoin

Kupnja Bitcoinsa s gotovinom, Western Union - Kako-Vodič

Post Bitcoin

Povijest Bitcoina i Litecoina

Post Bitcoin

Xapo je razočaravajuća Bitcoin debitna kartica

Post Bitcoin

Staza jednog Bitcoina od slanja do primljene

Post Bitcoin

Preusmjeravajte se na korištenje 3% bitcoin profita za promicanje Bitcoin svijesti

Post Bitcoin

Bitcoin Basics objasnio: ABCs of BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Prodaj Bitcoins na burzi