Jednostavan Bitcoin vodič | Croatian.lamareschale.org

Jednostavan Bitcoin vodič

Jednostavan Bitcoin vodič

Ovo je jednostavan vodič koji će vam pomoći za početak rada s Bitcoin. Ovaj vodič ne pokriva sve tehničke detalje iza Bitcoin kripto-valuti. Postoje i druge korisne članke na ovoj web stranici koja vam može dati sve tehničke odgovora. Bitcoin se može koristiti za napraviti razne kupi, a ako želite da zaradite novac online možete odabrati da se plaća u Bitcoins. Ovaj jednostavan vodič je namijenjen za početnike koji žele imati jednostavan za korištenje i siguran Bitcoin novčanik. Evo kako:

  • Kreirajte svoju Bitcoin novčanik
  • Primanje Bitcoins
  • Provedite Bitcoins

1. Kreirajte svoju Bitcoin novčanik. Idi na Coinbase.comand kliknite na „Registracija”. Uvjerite se da ste odabrali vrlo jaku lozinku koja sadrži velika slova i mala slova, brojeve i druge posebne znakove. Držite ga lozinku na sigurno mjesto.

Nakon prijave kliknite „Računi” na lijevoj bočnoj traci i vidjet ćete Bitcoin novčanik. Možete kliknuti „Nova acount” stvoriti dodatne novčanike. Možete promijeniti naziv računa klikom na „Preimenuj” vezu ( „chequing” ili „uštede” na primjer).

Sada su vlasništvo Bitcoin novčanik koji je mješavina slova i brojeve, kliknite na „Get Bitcoin adresa” da biste vidjeli svoju Bitcoin novčanik adresa, koju će koristiti ovu adresu za primanje Bitcoins. To je isto kao kada bi svog poslodavca broj svog bankovnog računa kako bi mogli uplatiti svoj plaću na svoj račun. Ne može naškoditi dolaze iz dajući svoj Bitcoin adresu, jer ne postoji osobni podaci javno prilogu.

2. Primanje Bitcoins. Način na koji se to može učiniti je ovisno o zemlji u kojoj živite. Normalno, vi ćete kupiti Bitcoins koriste usluge E-valute izmjenjivač slanjem novca na izmjenjivač kupiti Bitcoins i nakon što su primili uplatu oni će vam poslati bitcoins minus malu naknadu za razmjenu. Postoje razni načini plaćanja prihvaćen od strane izmjenjivača za kupnju Bitcoins, a svaki izmjenjivač će vam reći kako ih poslati uplatu. Postoje različiti izmjenjivači koji možete koristiti, kliknite herefor popis opcija.

Možda ćete također imati priliku pronaći nekoga u pravu u svom gradu koji je spreman prodati Bitcoins.

Možete pretraživati ​​online za Bitcoin špine i / ili dnevno Bitcoins dobiti neki slobodan Bitcoins.

3. Provedite Bitcoins. Kada želite poslati Bitcoins nekome, kliknite na svoje Coinbase „Kupi / Prodaj” vezu na lijevoj strani. Unesite Bitcoin adresu koja pripada osobi kojoj šaljete Bitcoins i zalijepite ga u polje gdje piše „Primatelj” Unesite iznos koji želite poslati i dodatnu privatnu poruku i kliknite na „Pošalji fondova”. Vi ćete platiti vrlo malu naknadu transakcija.

Čestitamo! Sada ste ponosni Bitcoin korisnika. Dobro došli u prvi online valutni sustav koji nije pod kontrolom bilo središnje vlasti, ima iznimno niske naknade i može biti potrošen bilo gdje u svijetu.

Coinbase se koristi kao primjer, možete pretraživati ​​online za druge Bitcoin novčanike i odabrati onaj koji nadahnjuje imate povjerenja. Možete odabrati i preuzeti i instalirati Bitcoin softver klijenta i zadržati svoje novčanike na računalu.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

10. travnja 2015

Post Bitcoin

Japan se suzdržava od pravila, implikacije za Bitcoin Price

Post Bitcoin

Pravilna analiza cijene Bitcoina 1. dio: Metodologija

Post Bitcoin

27 Razmjena za kupnju Bitcoins kreditnom karticom (2018 Ažurirano)

Post Bitcoin

Kako net neutralnost može utjecati na Bitcoin

Post Bitcoin

Pregled: Ponovni pokušaji kupnje BTC iz 247Exchange

Post Bitcoin

25. ožujka 2015

Post Bitcoin

Argentinska središnja banka se boji bitcoina

Post Bitcoin

John McAfee slučajno je samo otkrio zašto je Bitcoin totalna prijevara - Prirodne vijesti

Post Bitcoin

Oslobađanje alata Alpha 4 iz Black Walleta

Post Bitcoin

Silk Road Auction i utjecaj na Bitcoin Price

Post Bitcoin

Igrajte s Bitcoinom