Demografija Bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Demografija Bitcoina

Demografija Bitcoina

Prvo želim reći da, po mom mišljenju, podaci potrebni kako bi dobro analizu demografskim podacima u Bitcoinis vjerojatno trenutno nedostižne. Umjesto toga, ja ću se osloniti na anegdotalnih dokaza pokušati dati dobru procjenu gdje je bio i gdje je mogao otići.

Bitcoin nema reprezentativnih demografija bilo koje druge postojeće ekonomije. U početku je to bio hakera i programera, brzo nakon toga slobodare, tvari zlostavljača, a navodno anarhista. Priljev kapitala izazvao je cijena Bitcoin brzo i značajno povećati, donoseći u kockara, trgovci i rizik-uzimalac. Svaki korak na putu, poduzetnici također su se pridružili kako bi se olakšalo rast i grablje u velike komade kolača.

Vjerujem da je trenutna faza u kojoj manje-više „svakodnevne potrošači” se pridružio u odnosu na trgovce koji su na početku ponuditi normalne dobara i usluga za bitcoin. Ovo je uzrok još širenje potražnje, au posljednjih nekoliko tjedana su špekulanti vratiti dati još jedan poticaj. Sve više i više Bitcoin izgleda kao zrele, potpuno funkcioniranje ekonomije (iako sigurno ne postoji još).

Iako je to sve dobro i dobro, postoje neke raste bol dolazi (ili ovdje). Mislim da je tehnološki temelj za ovaj rast je postavljen, ali kao gospodarstvo jednostavno ne igra lijepo sa sobom. Jedan od mojih glavnih problema s gospodarstvom sada je također jedna od njegovih vrlina. To je, u zajednici. Zajednica pada grubo na slobodarski spektra odstupanja na obje strane njega. Najveća ironija je u tome što je politički žar dobiva na putu čime je gospodarstvo rasti po jednostavnim načelima slobodnog tržišta. Mnogi, ne svi, bitcoiners imaju takav snažan pogled na ono što gospodarstvo treba izgledati da oni odbijaju druge modele.

Mislim da je ključ ovdje je poticati eksperimentiranje, a drži se na činjenicu da, ako vam se ne sviđa nešto, jednostavno ne treba sudjelovati.

Na primjer, sjećam raspravu u Bitcoin Brbljaonica o plaćanju poreza na BTC prihoda. Bilo je više sudionika kako vjeruje da će „uništiti sve što Bitcoin je kratica za” platiti ih. Dobio sam objesio na izrazu Nemojte biti zbunjeni „označava”.; Bitcoin nije politički alat za potkopati ovlasti koje se, ali (divan) financijski instrument.

Uzmimo politiku i pretjerivanje iz bitcoin i dopustiti mu da postane ekonomija zaslužuje.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Kako prihvatiti Bitcoin Sa Coinbase

Post Bitcoin

Kako pročitati Ethereum transakciju

Post Bitcoin

Japan se suzdržava od pravila, implikacije za Bitcoin Price

Post Bitcoin

Kako kupiti velike količine Bitcoina - 3 stvari koje treba znati

Post Bitcoin

Silk Road Auction i utjecaj na Bitcoin Price

Post Bitcoin

Kupi stvari na Bitcoin tržištima

Post Bitcoin

Prodaj Bitcoins za PayPal - pretvorite Bitcoins na USD na PayPal računu

Post Bitcoin

Uvod u Bitcoin i Blockchain tehnologiju

Post Bitcoin

Real Live primjer za Bitcoin Trading za vas koji želite kopirati

Post Bitcoin

Bitcoin vrijednost Dio 3: Konor S Grafova Bitcoinova teorija vrijednosti

Post Bitcoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStampa - Najbolje mjesto za kupnju bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoin kao roba: Licenca za porez?